IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Temmuz 2020, 21:10   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burçların Karşı Koyamayacağı Zevkler

Astroloji alemi, hayata dair sayısız zevklerle renklenir. Burçların kendi çapında uğraşmaktan büyük haz duyduğu hobileri, ilgi alanları, aktiviteleri vardır. Haz odaklı burçlar konforlu aktiviteleri, meraklı burçlar keşfetmeye yönelik etkinlikleri, sosyal burçlar da eğlence dozu yüksek hobileri tercih eder. Bazı zevkler vardır ki teklif edildiğinde burçlar asla karşı koyamaz.

Koç: Arizona’da Rafting Yapmak

Hiperaktif Koçların en büyük keyifleri, yüksek enerjilerini kanalize etmektir. Adrenalini yüksek hobileri sever, durağan aktivitelerden sıkılırlar. Tehlikeli diye birçok insanın çekindiği sporları zevkle yaparlar. Onlara Arizona’da birlikte rafting tekli ederseniz asla karşı koyamazlar. Coşkulu ırmaklarda rafting yaparken hissettikleri hazzı tahmin edemezsiniz. Grup halinde katılacakları bu eğlenceli sporla, kürek çekerken kendilerini bir aksiyon filminin kahramanı gibi hissederler.

Boğa: Tütsülü Sıcak Köpük Banyosu

Zodyak’ın en zevkine düşkün burcudur Boğalar. Onları tatmin edecek çok sayıda alternatif vardır esasında. Şöyle klişelerin dışına fazla çıkmadan rahatlatıcı işlerle kendilerini şımartmayı severler. Tütsülerin içinde sıcak bir köpük banyosu yapmaya bayılırlar. Buharın içinde keyif yaparken midelerini de tatlandırmak isterler. Yanlarına meyve, şampanya ve çerez de koyarak konforun dibine vururlar. Köpük banyolarına flörtleri de eşlik ederse demeyin keyiflerine.

İkizler: Whatsapp Grubunda Saatlerce Gıybet

Bilgi ve iletişim odaklı İkizler burçları, merak duygularını tatmin edecek uğraşlarla ilgilenirler. En büyük zevkleri ise arkadaşlarıyla saatlerce Whatsapp’ta gıybet yapmaktır. Karşılıklı olarak bilgi alışverişi yapılırken sırlar ve bombalar ortaya saçılır. Kötü niyetten ziyade haberleşme tutkularını tatmin etmek için dedikoduya yönelir İkizler burçları. Ne kadar kendilerini tutsalar da yeminlerini bozup, verilen sırları satarlar başkalarına. Bilgi alışverişi isteği onlarda bir çeşit açlıktır.

Yengeç: Televizyondaki Aşçılık Yarışmasına Katılmak

Hamarat Yengeç burçlarının yemeğe ayrı bir zaafı ve yeteneği vardır. Birbirinden leziz yemekleri pişirmekle kalmaz büyük bir iştahla yerler. Kimilerine ambargo gelen mutfak işleri, Yengeçler için birer hobidir. Televizyon programlarıyla arası iyi olan bu burçlar yemek yarışmalarına katılmak için can atar. Şöhret merakları olmasa da aşçılıkla ilgili her konu ilgilerini çeker. Bu konuda oldukça iddialı olup uzman şef motivasyonuyla hünerlerini sergilemek isterler.

Aslan: Bali’deki Lüks Otelde Tatil

Gezip eğlenmeyi çok seven Aslanlar, zevkleri için dünyanın öteki ucuna bile giderler. Maddi
durumları sınırlı olsa bile kesenin ağzını sonuna kadar açarlar hobileri için. Onların karşı koyamayacağı zevkler tamamen keyif ve tembellik odaklıdır. Bali’deki egzotik otellerde lüks ve büyüleyici bir tatil için yapmayacakları şey yoktur. Denizin muhteşem doğayla buluştuğu bu coğrafyada ellerinden gelse uzun yıllar kalmaktan sıkılmazlar. Yeter ki onlara eğlence olsun.

Başak: Sağlıklı Yaşam Kampına Katılmak

Bu burçlarımızın kendi çapında bir hayat felsefesi vardır. Onlara fayda getirmeyen hiçbir işin içine girmezler. Bedenlerine zarar veren ürünleri tüketmez, sağlıklarına çok dikkat ederler. Yeme içme konusunda iradeleri sağlamdır ve hazcı yapıda kişiler oldukları söylenemez. Sağlıklı yaşam kampına katılmaya can atar Başaklar. Toprak grubu üyesi olmanın bakış açısıyla bu kampta tatsız tuzsuz bile olsa, organik gıdaları memnuniyetle tüketirler.

Terazi: Chanel Defilesine Özel Davetli Olarak Katılmak

Çocukluk dönemlerinden beri estetik kaygıları yüksek olmuştur Terazilerin. Her şeyin en şık en güzel olanı seçen insanlar olarak modaya çok ilgilidirler. Yeni trendlere özgü kombinleri başarıyla uygularlar. Giyim kuşamlarına dikkat ettikleri gibi moda haftalarını da yakından takip ederler. Chanel gibi bir marka devinin özel davetlisi olarak defilelerine katılım göstermek için neler vermezler ki. Geceden bol bol fotoğraf çekip Instagram’da azıcık da hava atarlar.

Akrep: Kahvaltıdan Önce Biraz Daha Sevişmek

Zodyak’ın kendilerine has marjinalliği olan burçlarından biridir Akrepler. Şehvetli kişilikleri için cinsellik yeme içme kadar doğal bir ihtiyaçtır. Bununla ilgili sınırlamaları sevmezler. Birlikte olacakları insanların kendileri gibi libidosu yüksek yapıda olması gerekir. Partnerleri veya eşleriyle tutkulu bir ilişki yaşarlar ve seks potansiyelleri yüksektir. Haliyle en büyük zevkleri cinsel fantezilerine ilişkindir. Mesela şarkıdaki gibi kahvaltıdan önce biraz daha sevişmeye hayır diyemezler.

Yay: Kapadokya’da Balonla Gezmek

Çocuksu Yaylar gezdikleri ve yeni yerler keşfettikleri sürece mutludur. Gittikleri şehirlerde riskli diye nitelenen aktivitelerden haz duyarlar. Özellikle o bölgeyle özdeşleşmiş hobileri deneyimlemeden duramazlar. Türkiye’nin en güzel ve otantik şehirlerinden biri olan Kapadokya ziyareti tam da Yaylara göredir. Şehirde balonla gezmeye hayır diyemezler asla. Öncelikle yöresel yemeklerini tadarlar bu coğrafyanın. Daha sonra rengarenk balonlarla peri bacalarının üzerinde göğe süzülerek mutluluğun zirvesine de çıkarlar.

Oğlak: Dünyaca Ünlü CEO’larla Yemekte Buluşmak

İşkolik Oğlakları hayata bağlayan temel unsur, kariyerlerindeki başarılı sıçrayışlardır. İş yaşamı vakitlerinin büyük bir dilimini kaplar. Özel hayatlarında bile iş dünyasını takip ederler. Tüm dünyada tanınan ünlü zenginler, sıfırdan zirveye çıkan girişimciler, başarılı CEO’lar Oğlak burçlarının ilgi alanına girer. Mesela yurt dışındaki ünlü CEO’larla yemekte bir araya gelmeyi çok isterler. Etkinlik kapsamında bilgi alışverişinde bulunur ve kariyerleri için fırsat yaratmaya çalışırlar.

Kova: Hong Kong Uzay Müzesi’ni Gezmek

Fütüristtik ve yüzü daima geleceğe dönük olan Kovalar, teknolojiye en ilgili burçtur. Bilim dünyasının kilometre taşlarını ve yeni nesil ürünlerini yakından takip ederler. Teknoloji giderek ilerlerken dünyanın farklı ülkelerinde açılan uzay müzeleri Kova burçlarını cezbeder. Fırsatları olursa Hong Kong Müzesi ziyaretine karşı koyamazlar haliyle. Astronomi dünyasıyla ilgili ilginç bilgiler edinecekleri bu müzeden hiç çıkmak istemezler.

Balık: Tim Burton’ın Film Setine Gitmek

Sanatsever ve mistik bir yönü olan Balıkların hobileri, genelde içinde yaratıcılık barındırır. En fazla keyif aldıkları mecra sinemadır. Gotik ve sürreal öğeler içeren filmler ilgilerini çeker. Yönetmen Tim Burton’ın yapımlarına bayılırlar. Balıklara bir davet gelse Burton’ın film setine koşa koşa giderler. Gotik sinemanın mutfağını birebir ziyaret edip, o büyülü atmosferin yaratılış serüvenini merakla izlerler. Üstüne bir de usta yönetmenle tanışma fırsatı bulurlar.


alıntı
________________

Hope. . . ✨
 
Alt 27 Temmuz 2020, 10:34   #2
Helper
Nevra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

"Yengeç: Televizyondaki Aşçılık Yarışmasına Katılmak"

Evet yemek yapmayı, sunum yapmayı çok seviyorum ama bunu düşünmemiştim :)

________________

*****

"Ardından karanlığın içinde bir kibrit yanmış.
Geçmiş, geleceğin üzerinde kendini ateşe vermiş.
Ve gelecek, geçmiş ile birlikte yok olmaya başlamış."

*****
 
Alt 27 Temmuz 2020, 10:39   #3
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Aslan: Bali’deki Lüks Otelde Tatil
neden olmasın ;haha

 
Alt 22 Ağustos 2020, 00:43   #4
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Oğlak: Dünyaca Ünlü CEO’larla Yemekte Buluşmak

Tam benlik ;khv

________________

~ E & B ~
 
Alt 22 Ağustos 2020, 00:46   #5
MaviRuhluAdam
CaNeRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yengeç: Televizyondaki Aşçılık Yarışmasına Katılmak. . . ((:

 
Alt 16 Eylül 2020, 04:30   #6
"Mizantrop"
Rima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İkizler: Whatsapp Grubunda Saatlerce Gıybet

Ne ayıp. Hiç haz etmem

________________

.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:55.