IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Temmuz 2020, 09:52   #1
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yukselen Burcu Nedir? Ozellikleri Nelerdir?

Yukselen burcu halk arasinda sIkca kullanilan ve merak konusu olan bir terimdir. Yukselen burcu kisinin dogdugu saatte, o sirada ufuk cizgisinde yukselen burc olarak bilinmektedir. Yukselen burclardan yola cikilarak, kisinin hayatinin nasil sekillenecegi, gunluk yasaminda yasadigi problemler gibi bircok sonuc elde edilebilmektedir. Detayli bir yukselen burcu hesaplama islemi yapabilmek icin; dogulan sehir, gun, ay, yil, saat ve dakika bilgisi yeterli olacaktir.


Koc Burcu Yukseleni
Yukseleni koc burcu olarak bilinen kisiler fazlasi ile ozgurlugune duskun, macerayi seven ve istedigi her seyi yapabilecek kisiler olarak bilinmektedir. Fiziksel ozelliklerine de oldukca dikkat ettikleri bilinmektedir. Asla dogruyu soylemekten korkmazlar ve acik sozlu olarak bilinirler. Tez canli olarak bilinen bu yukselen burcu, ilgisini ceken herhangi bir seyi hemen elde edip,yapmak ister. Ama bu durumdan sIkildigi taktirde o ilk heyecanini yitirir. Sosyal kisilikleri ile gundeme gelirler ve cok kisa surede cevre edinip rahatca kaynasabilecek bir kisilige sahip olduklari icin ortamlarda aranilan kisi haline gelmektedirler.



Boga Burcu Yukseleni
Yukselen burcu boga olan kisiler, kendi ozgur alanlarini elde etmek isteyen kisiler olarak bilinmektedir. Insanlarin kotu anlarinda yanlarinda bulunup destek cikmayi seven kisilerdir. Ayni zamanda kendileri zor durumda olduklarinda yanlarinda da bir destekci olmasini beklemektedirler. Kiskanc kisilikleri yoktur ama hayatindaki kisileri koruyup kollayarak sahip cikmak isterler. Daha sIklikla sakin yapilari ile bilinmektedirler. Ancak bir durum karsisinda ofkelendiklerinde gecmiste yasanilan butun iyilikleri unutup ofkelenmelerine hakim olamamaktadirlar. Egolari kendi iyi taraflarinin onune gecebilmektedir. Ama yukseleni boga burcu olan kisiler yine de kendini hakli cikarma istegi duymaktadirlar.

Ikizler Burcu Yukseleni
Yukselen ikizler burcu olan kisilerin guclu ve saglam karakteristik ozellikleri oldugu bilinmektedir. Dikkat cekmeyi ve baskalarinin ilgi alanina girmekten hoslanmaktadirlar. Farkli bir yasam surerek klasIk bir hale gelen yasam tarzlarindan uzak durmak isterler. Fikirleri surekli degismektedir. Degissen fikirler ile beraber cevresindeki kisileri de degistirmektedirler. Sevdikleri kisiler tasinsa veya uzaklara gitse bile onlarla olan baglarini koparmaktan hosnut olmamaktadirlar. Titiz ve duzenli bir yapilari vardir bunun sebebi ise cevrelerinden taktir gormek isteyisleridir. Cok eglenceli kisilikleri sayesinde kednilerini ve cevrelerini kolaylikla eglendirebilmektedirler.

Yengec Burcu Yukseleni
Yengec burcu yukselenine sahip olan kisiler maddiyatdan cok maneviyata onem vermektedirler. Oncelikli hedefleri huzurlu ve guvenilir bir yasama sahip olabilmektir. Baska kisiler tarafindan sevilip saygi gormek onlar icin son derece kiymetlidir. Kiskancliklari ve sahiplenme duygulari ile de on plana cikabilmektedirler. Hayal kurmayi ve tahminde bulunmayi son derece sevmektedirler. Hayatini ve ailelerinin hayatlarini garantiye almak icin cok fazla calisma gerektiginin farkindalardir. Ay yengec burcu yukselenini dogrudan etkilemektedir.

Aslan Burcu Yukseleni
Yukselen Aslan burcu olan kisilerin ozguvenleri son derece yuksektir. Kendilerine olan guvenleri kolay kolay azalmamaktadir. Baskalari tarafindan her zaman olarak begenilmek istemektedirler. Bu begeni icin de kendilerine cok fazla dikkat etmektedirler. Yaslari fark etmeksizin,kendilerini her zaman genc hissetmektedirler. Yoneticilik konusunda kendilerini on planda gordukleri icin cevrelerindeki insanlarin hayatlarini da yonetme istegi duymaktadirlar. El hareketleri ve mimikleri son derece gelismistir ve bu ozelliklerini cok iyi kullanmaktadirlar. Yeni fikirler ortaya koymayi ve bu fikirler isiginda ortaya yeni tasarimlar cikarmayi sevdikleri bilinmektedir.

Basak Burcu Yukseleni
Basak burcu yukseleninesahip olanlar mukemmeliyetci ve en ufak detaylara takilan kisiler olarak bilinmektedir. Sanata ve sanat eserlerine karsi ilgi duymaktadirlar. Rakamlarla aralari iyidir ve bu sebeple sayisal yonleri kuvvetlidir. Bunun yani sira hafizalari da son derece kuvvetlidir. Arastirma ve yeni bilgiler ogrenme konusunda kendilerine sinir koymayan kisiler olarak bilinmektedirler. Yasamis olduklari olumsuzluklar arasinda hissettikleri guvensizlik duygusu bu kisiler icin daha supheci bir yasam surmeye sebep olabilmektedir. Kisi analizleri son derece kuvvetlidir ve kimin ne yapabilecegini ne kadar guvenilir oldugunu cok kisa bir sure icerisinde ongorebilmektedirler.



Terazi Burcu Yukseleni
Yukselen burcu terazi insanlari cok zeki kisiler olarak bilinmektedir. Zekalari onlarin on plana cikmasinda buyuk bir arti saglamaktadir. Terazi burcu yukseleni simgesinden de anlasilacagi uzere her zaman icin adaletli olmayi ve adalet arayisi icine girmeyi tetiklemektedir. Sosyal yasamlari ise oldukca dengeli sekilde ilerlemektedir. Hayatlarina giren insanlari her zaman olarak poztiif yonde etkilemektedirler. Ask hayatlarindaki durumlarda ise hayatlarindaki kisiye son derece onem vermektedirler. Romantik yapilari ile bilinen bu yukselen burcu partnerlerine her zaman icin surprizler yapmayi oncelikli tutmaktadir. Uyumsuz ve negatif insanlari cevresinde istememektedirler.

Akrep Burcu Yukseleni
Akrep burcu yukseleni her zaman icin kararli ve net bir yapiya sahip olmaktadir. Kisisel kontrol konusunda uzmanlasmis olan bu yukselen burcu adimlarini temkinli ve emin bir sekilde atmak istemektedir. Yeni bir hayata veya ise baslamak onlarin yasantisina guc ve olumlu yonde gelismeler katacaktir. Kendilerini ve yeteneklerini kanitlama konusunda kolay yollardan degil de zor yollari tercih etmektedirler. Cesur yapilari sayesinde karsilarina cikan guclukler karsisinda, yikilmadan kolay bir sekilde basa cikabilmektedirler. Tecrubeledikleri her olaydan kendilerine bir sonuc cikarmayi basabilmektedirler. Bu yukselenin en kotu ozelligi ise kin tutmalari ve yapilan bir kotulugu asla unutmamalaridir.

Yay Burcu Yukseleni
Yay burcu yukselenleri konunun derinine inerek detayli aciklamalar yaparlar. Bilgili ve detayci gorunmeyi sevmektedirler. Felsefe ve din konularinda arastirma yapmayi ve bilgi edinmeyi sevmektedirler. Yeni yerlere ve mekanlara kolay bir sekilde adapte olabilmektedirler. Bunun sebebi ise kendi iclerinde asamis olduklari rahatliktan kaynaklidir. Kendilerinden once sevdiklerini dusunmektedirler ve gerekirse bu durumlar karsisinda kendilerini feda edebilmektedirler. Insanlar tarafindan sevilmek veya kabul edilmek gibi beklenti icine girmemektedirler. Kendileri urettikeri fikirler ve tasarimlar ile on plana cikma istekleri vardir. Disardaki kisiler tarafindan sempatik bulunabilmektedirler. Surekli ayni seylerin tekrarlanmasi hoslarina gitmemektedir.

Oglak Burcu Yukseleni
Oglak burcu yukselenine sahip olan kisiler surekli olarak yeni tecrubeler ve deneyimler kazanmak istemektedirler. Bunlar dogrultusunda kendilerini yeni maceralar icinde bulabilmektedirler. Yerine gore depresif bir yapiya sahip olabilmektedirler. Disardan gozlem yapildigindan insanlar tarafindan saygi duyulmayi cok fazla onemsemektedirler. Ayni zamanda kendileri de saygiya cok fazla onem verirler. Hedeflerini gerceklestirdiklerinden dunyanin en guclu insani gibi hissetmektedirler. Prensipli kisiliklerdir. Miza yonleri oldukca gelismistir. Gulmeyi ve guldurmeyi oldukca sevmektedirler.

Kova Burcu Yukseleni
Yukseleni kova burcu olan kisiler kendi hayatlarini ve sevdiklerinin hayatlarini duzene sokma ihtiyaci duyabilmektedirler. Zekalarina son derece guvenirler ve bu guvence ile birlikte hedeflerine odaklanmak istemektedirler. Populerlik ve guvenilirlikleri ile gundeme gelirler ve bu durum hoslarina gitmektedir. Aile, onlar icin son derece onemlidir ve aile odakli bir yasam surmek isterler. Negatif ozelliklerinden biri ise bazen kendilerini yalniz hissedebiliyor olmalaridir.

Balik Burcu Yukseleni
Balik burcu yukselenine sahip olan kisiler son derece duygusal olarak bilinmektedir. Bazi durumlar karsisinda yanindaki kisiler ile paylasmak yerine bu durumu kendi iclerinde yasamayi tercih edebilmektedirler. Sanata karsi ilgilidirler ve bu yonde calismalar yapmayi ve takip etmeyi sevmektedirler. Merhametli ve naif kisilikleri onlari on plana cikarabilmektedir.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:35.