IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Temmuz 2020, 01:12   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Evliliklerinde Çocuk İstemeyecek Burçlar!

Peri masalı gibi bir düğünle dünya evine girdin. Keyifli bir tatil yaptın. Sevdiğin insanla birlikte yepyeni bir hayata başladın. Her şey rayında gidiyor… Fakat o da ne? Birileri üzerine vazife olmadan konuşmaya başladı bile: “Ee, çocuk ne zaman?” Gel de sinirlenme! Belki psikolojik olarak böyle bir şeye hazır değilsin, belki ekonomik durumun el vermiyor, belki böylesi büyük bir sorumluluğun altında girmek istemiyorsun, belki de böyle bir dünyaya çocuk getirmeyi doğru bulmuyorsun… Hepsini geçtik, her yeni evli çift çocuk yapmak zorunda mı sanki? Astrolojiyi işin içine kattığımızda da çocuk yapmaya yanaşmayacak 4 burç direkt kendini belli ediyor. Pek tabii hepsinin kendince sebepleri ve kaygıları var. Senin burcun da onlardan biri mi?


Keyfince Bir Yaşam Sürmek İsteyen İkizler

İkizler için hayattan keyif almak her şeyden önemli. İşler evliliğe varmış yeni bir yaşama merhaba demişken de eşiyle birlikte her şeyin uzun uzun tadına varmak isteyecektir. Bu süreçte büyük sorumlulukların altına girmek ya da kendi yaşamını ikinci plana atmak onun için pek akıl kârı değil. Gitmek istediği bir ton etkinlik varken, partiler düzenlemek isterken, tatillere çıkmak isterken bir anda hayatlarının odak noktasına oturacak bir bebek, onları istedikleri hayatı yaşamaktan alıkoyabilir. Haliyle çocuk yapma fikri hiçbir zaman onlara sıcak gelmeyecektir.


Gelecek Kaygısı İsteklerinin Önüne Geçen Başak

Başaklar kendi yaşamlarında dahi en küçük detayları bile dert edinen kimseler. Eşiyle birlikte bir düzen oturtabilecek mi, ekonomik olarak kendini garanti altına almış sayabilir mi, uzun vadede önüne bir engel çıkabilir mi… Hepsini en ince ayrıntısına kadar düşünmeyi kendine görev edinir. Kafası bu kadar doluyken bir çocuk dünyaya getirme fikri tüylerini diken diken edebilir. Zira kendisi “Aman, her şey olacağına varır” diyebilecek kadar gamsız biri değil. Çocuğuna sağlıklı bir gelecek vereceğinden emin olana kadar çocuk yapma fikrine pek yanaşmayacağı rahatlıkla söylenebilir.


Özgürlük mü Çocuk mu İkilemine Düşen Yay

Yaylar için evlilik bile çok büyük bir adım. Sahiden kafa dengi birini bulmuş ve hayatını özgürce yaşayabileceğine kanaat getirmiş ve öyle “Evet” demiştir. Peki, çocuk? Bu denklemin içine yerleştirebilmek çok mümkün değil. Zira yapmak istediği onca şey varken ve hâlâ kendini bir çocuk olarak görürken böylesi büyük bir sorumluluğun altına girmek ona mantıklı görünmeyecektir. Bağımsızlık tutkusu, çocuk isteğinin önüne geçecektir denebilir.


Önce Özgürlük Diyen Kova

Kovalar, Zodyak’ın en bağımsız karaktere sahip burçlarından biri. Nikah masasına da özgürlüğüne gölge düşmeyeceğinin garantisini aldığında oturmuş olabilir. Hal böyleyken ömür boyu elini kolunu bağlayacak bir çocuk dünyaya getirmek beklentileriyle örtüşmeyecektir. Üstüne üstlük içinde yaşadığımız dünya giderek kötü bir hâl alırken ve aydınlık gelecek umutları teker teker kaybolurken… İki kişilik bir yaşam onu çok daha fazla tatmin edecektir.


alinti
________________

Hope. . . ✨
 
Alt 28 Mart 2022, 07:15   #2
Standart

Bi Başak olarak tabi ki çocuk istiyorum. Bu listede olmak çok saçma

 
Alt 28 Mart 2022, 08:06   #3
Banlı Üye
Hesna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bu beni üzer
Çok da çocuğum varken, bıkmadan yıllarımı geçirmişken :(

 
Alt 26 Kasım 2023, 12:05   #4
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ben istiycem demek;d

________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:44.