IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

3Beğeni(ler)
  • 2 Post By Sim
  • 1 Post By Lale


 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Temmuz 2020, 01:10   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hangi Burcun Kadını Nasıl Bir Eştir?

Flörtlerin el ayak titreten ilk zaman heyecanları, hala aklınızın bir köşesinde. Kalbiniz yerinden uçacak gibiydi. Ne çok konuştunuz, uzun uzun tanıştınız. Evden çıkmadan defalarca aynaya baktınız, en güzel parfümünüzü hep onunla buluşurken sıktınız. Uzun zamanlar ayrı kalıp özleştiniz, bir araya gelince sımsıkı sarıldınız. Tabi o zaman eviniz yuvanız bir değil. Çok mu çok sıkıldınız, evli evine köylü köyüneydi. O günler geride kaldı. Sıra geldi bir ömre “Evet!” diyeceğiniz, dip dibe koca bir hayat geçireceğiniz, malum zamana! Çanlar evlilik için çalıyor! Yarından tezi yok evlilik çatısı altında nasıl bir eş olacaksınız?


Koç



Neyse ki için dışın bir, çoğu zaman bu kadar dürüstlük fazla diye iç geçirttiğin sevgilini mutlu etmek günü bugün. Perdelerini kaldırdığında ne bir kedi çıkacak altından ne de bir kaplan, sen ardında ne varsa önüne de onu çıkardın her zaman. Aynı evde yaşamak dar alanda kısa paslaşmalara sebep olabilir, öfkeni havalandıramazsan kızarıp bozarabilirsin aman dikkat! Ama çabuk adapte olacağın aile bilincinle harika bir eş olacaksın, hızına hız katacak, girişimlerini artıracaksın ama önce evine sihirli ellerle dokunma vakti. Para artık biraz daha önemli!


Boğa



Nasıl da sevdin, bir ömür ortaklaşa yaşamayı hayal ettin. Yeterince birikiminiz olduğuna, maddi olarak rahata erdiğinize göre, artık kendini güvende hissedebilirsin. Düğünde hediye edilen altınları da hiç risk almadan faize koyduğun çok iyi oldu. Artık top sende! Yiyip içip keyif yapmayı çoktan hak ettin. Tabi bir de bol bol sevmek, özenle en güzel dokularla döşediğin koltuklarında yan gelip yatmak vakti. Minimum eforla maksimum kazanç sağlamak konusunda uzmanlaştığın için içimiz rahat. Evlendim diye diyeti bırakıp, abur cubura düşmezsen, sevdiğinle yaşamak gör bak ne iyi gelecek!


İkizler



Evlenmeden önce sıcağını, soğuğunu tüm şoklarınla gösterdiğin çok iyi oldu. Kabul! Bazen duvarların fazla üstüne geldiğini zannettiğin günler olacak, herkesin evli olduğu arkadaş çevrelerinden biraz da sıkılacaksın ama bunlar hem hayat arkadaşın hem dostun, biricik eşinle yaşayacağın hareketli günleri bozamayacak. Her konuda olduğu gibi doğru yargıların evliliğinde de işe yarayacak. Nerden bulunur senin gibi şehir kadını, kozmopolit eş! Eşin bu sürprizlerle dolu, her günü şölene çevirdiğin hayatın kıymetini bilecek, entelektüel sohbetleriyle seni kendine iyice aşık edecek. O da senin çevrene yenilerini ekleyecek, oohh her yer insan, sohbet, muhabbet! Birlikte okumalar yapmanın tadına doyamayacaksın.


Yengeç



Eşinin ne istediğini gözünden anlayan, ailenin kıymetini en iyi bilen, köklerine verdiği değeri kendi geleceğine özenle yerleştiren, nasıl da şefkatli bir kadınsın. Yuvayı dişi kuş yapar diyenler vaktiyle seyreylemişler seni. Çocuklarının biricik annesi, eşinin her şeyi olacaksın, kışlar sert, yazlar bunaltıcı geçmeyecek sayende. Her zaman oda sıcaklığında tutmayı sevgi izolasyonunla sağladığın aşk yuvan yıllardır seni bekliyormuş gibi, hep buraya aitmişsin gibi evinde huzurla yaşayacaksın. Kanatlarının altına aldığın hiçbir güzelliğin solmasına müsaade etmediğin gibi, harika evliliğin de sonsuza dek ışıl ışıl olacak.


Aslan



Sonunda kralını buldun ve kraliçe koltuğuna, allanıp pullanıp oturdun. Tüm dünyanın gözdesi olan bir kadını taşımak zor olsa gerek. Birkaç gün duştan yaldızlarınla çıktığına, uykudan ışıltınla kalktığına, saçlarının bir türlü karışıp dağılmamasına, kısacası ne yapsa çirkinleşmemene şaşıracak, himayene girmek için eteklerinden ayrılmayacak bir eşin olacak hazır ol! Şaşkınlığının geçmesi birkaç gün sürse de, sevgisi bir ömür kalacak! Herkes gibi kraliçesi olduğun topraklarda sağladığın huzur ve güven iklimini deneyimleyecek, bir de seninle olmanın akıl almaz keyfine varacak, ne mutlu! Altın varaklı bir ömürde saraylar kapılarını sonuna kadar açtı, gelsin keyif masajları, yaşasın kraliçemiz!


Başak



Her gün bir daha, tüm ayrıntılarda tek tek defalarca hayran olacak eşine, henüz sana tapmıyorken bir kez daha bak! Hayatının bu kadar kolaylaşmasına şaşkınlıktan ölecek, kalabalıklar arasından çıkmak için harcadığı zamanının çoğu seni daha çok sevmeye kalacak. Analitik zekanla bir çırpıda çözüp attığın sorunlara hayretle bakacak, sensiz geçirdiği günlere üzülmek için vakit bulacak! Bu denli mutlu ettiğin eşinle yaşam harika olacak!


Terazi



Nazikçe evin idari işlerini eşine bırakır ve kararsız kaldığı her anda tercih sebebi olursun. Bağımsızlık iplerini oldukça gevşeten, evin minik koridorlarını podyumlara çeviren, estetik yeteneklerinle yuvanı özenle dekore eden, ortak yaşamın en keyifli yanısın. Eşin sana her geçen gün daha da hayran olacak. Neşenle yorgunluğunu atacak, barışçıl yaklaşımlarınla stresini. Eşin sayende çevresinden bolca “like” alacak; bir gün gömleğine övgüler yağacak, bir gün oldukça cool pantolonuna. Sırtına “eşim sağolsun” yazdırmak isteyecek de mani olacaksın.


Akrep



Alttan alttan bakışların, yarım yamalak anlatışlarınla kendine bağladığın, gizli bölgelerine aldığın yetmiyor, şimdi de her gün açtığın bir yeni sayfanla bağımlılık yapıyorsun. Tüm gizemlerinin özenle saklandığı labirentine ömür boyu yatılı misafir kabul etmek başlarda zor da olsa, büyülediğin eşinin her gün perçinlenen aşkı ve sana olan mutlak bağlılığıyla çok mutlu olacaksın. Sahip olmayı düşlediğin yaşamın tam ortasındasın. Bırak şüphelerini bir kenara, asla küçümsenemeyeceğini çoktan öğretti, akışına bırak, keyfini çıkar!


Yay



Evliliğin derdini kederini bırak eller çeksin, sen yaşadığın yeri neşeye boğan güzel kadın, güzel başlangıcın daim olsun. Seyahati bol, macerası gürül gürül hayatında koluna bir de canın eşini taktın. O senden beter, cebinde pasaportu, elinde hazır çantası, hadi deyince kapıda bitiveriyor. Dünyanın dört bir yanı, evinizin açık terası keyfe eğlenceye doymaya, siz de neşenizi her fırsatta beslemeye hazırsınız. Evlenmeyi gözünde büyütenler, ben özgür bir kadınım deyip bekar gezenler, ‘story’lerini görüp iç geçirecek, helal süt emmiş gezgin arayacaklar. Yaktın insanların başını!


Oğlak



Evliliğinizde her şeyin yolunda ve doğru ilerlemesi için gerekli tüm çalışmaları yaptın, önümüzdeki bir kaç ay karşılaşabileceğiniz olası problemlere karşı tüm tedbirlerini aldın, önüne tertemiz bir dolu sayfa açtın. Gerisi eşinin güvenli ellerinde! Erken teşhislerinle kurtardığın onca zaman, harika keyif saatleriyle taçlanacak, evliliğinin tadı sayende çıkacak. Evinde eşinle gizlice paylaştığın liderlik koltuğu esasen ortak alan değil, birbirinize uzman olduğunuz alanlarda destek olduğunuz bir özgürlük alanı. Ciddiyetle dokunduğun evliliğin, savrukların rüyalarını süslerken, küçücük bir mavi boncuğu ihmal etme!


Kova



Teknolojiyi bu denli iyi kullandığını evlenmeden önce belli etmemiştin. Oyun konsolu koltuk altında tüm maçlardan yenik çıkıyor oluşuyla sanma ki morali bozuluyor, öfkeleniyor. Adam daha çok tahrik oluyor, evliliğine sanat eseri gibi hayran hayran bakıyor. Farklı duruşun, marjinal düşünüşün, yüksek genel kültürün, tuhaflıkların, her şeyin ayrı bir hayranlık alanı. Sanal gerçeklik gözlüğü takmış gibi seyrediyor, gelişkin teknolojileriyle zaman yolculuğuna çıkan üstün zekalı bir uzaylı gibi hissediyor, bu adam seni çok seviyor. Tabi özgürlük alanlarına duyduğun saygıyla bu harika arkadaşlık hiç bitmez!


Balık



“Huzurlu bir kadın karakterli bir erkeğin en soylu eseridir” demiş Oysho; güvenli kollarına öylece uzandığın eşinle nasıl da huzurlusun. Her koşulda eşinin yanında olmanın, evlilik denen zorlu müessesenin hakkını en çok sen verirsin. Tabi yüksek platonik aşlarından, gelgiti bol ruh durumlarından, yere basmaz ayaklarının altında yığılı darmadağın hayatından seni o kurtardı. Sen de şefkatli ve anlayışlı kocaman kucağını sonuna dek açtın. Yıllar boyu artacak huzurun, rüyalarının en büyük ilhamı olacak bizden söylemesi.


alinti
________________

Hope. . . ✨
 
Alt 01 Temmuz 2020, 01:18   #2
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Koç



Neyse ki için dışın bir, çoğu zaman bu kadar dürüstlük fazla diye iç geçirttiğin sevgilini mutlu etmek günü bugün. Perdelerini kaldırdığında ne bir kedi çıkacak altından ne de bir kaplan, sen ardında ne varsa önüne de onu çıkardın her zaman. Aynı evde yaşamak dar alanda kısa paslaşmalara sebep olabilir, öfkeni havalandıramazsan kızarıp bozarabilirsin aman dikkat! Ama çabuk adapte olacağın aile bilincinle harika bir eş olacaksın, hızına hız katacak, girişimlerini artıracaksın ama önce evine sihirli ellerle dokunma vakti. Para artık biraz daha önemli

Öhöo öhömmm .d

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Alt 18 Nisan 2021, 09:42   #3
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

ay hadi insallah

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 18 Nisan 2021, 09:48   #4
Standart

Başak burcu yine harikaaa, eşiyle çok mutlu olacakmış.
Ama bilin bakalım ne eksik

 
Alt 31 Ocak 2022, 09:06   #5
Guest
Beatrice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ben neymişim öyle

 
Alt 31 Ocak 2022, 09:40   #6
Standart

Yay
Evliliğin derdini kederini bırak eller çeksin, sen yaşadığın yeri neşeye boğan güzel kadın, güzel başlangıcın daim olsun. Seyahati bol, macerası gürül gürül hayatında koluna bir de canın eşini taktın. O senden beter, cebinde pasaportu, elinde hazır çantası, hadi deyince kapıda bitiveriyor. Dünyanın dört bir yanı, evinizin açık terası keyfe eğlenceye doymaya, siz de neşenizi her fırsatta beslemeye hazırsınız. Evlenmeyi gözünde büyütenler, ben özgür bir kadınım deyip bekar gezenler, ‘story’lerini görüp iç geçirecek, helal süt emmiş gezgin arayacaklar. Yaktın insanların başını!


 
Alt 31 Ocak 2022, 09:51   #7
IRC Vip Üyesi
Lale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yay
Evliliğin derdini kederini bırak eller çeksin, sen yaşadığın yeri neşeye boğan güzel kadın, güzel başlangıcın daim olsun. Seyahati bol, macerası gürül gürül hayatında koluna bir de canın eşini taktın. O senden beter, cebinde pasaportu, elinde hazır çantası, hadi deyince kapıda bitiveriyor. Dünyanın dört bir yanı, evinizin açık terası keyfe eğlenceye doymaya, siz de neşenizi her fırsatta beslemeye hazırsınız. Evlenmeyi gözünde büyütenler, ben özgür bir kadınım deyip bekar gezenler, ‘story’lerini görüp iç geçirecek, helal süt emmiş gezgin arayacaklar. Yaktın insanların başını!


________________

Güvensiz Kalplerimizi karaktersiz insanlara borcluyuz...
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:17.