IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Temmuz 2020, 01:08   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burçlara Göre Dizi Önerileri

Zodyak kuşağı insanların kişiliklerine dair pek çok şey söyler. Buna göre hangi burcun hangi diziyi sevebileceğine dair tahminler aşağıda;


Koç:

Koç, Zodyak'ın ilk ve en enerjik burçlarından biridir. Baharın ilk aylarında doğan Koç burcu gücünü ve enerjisini doğanın uyanışından alır. Gücünün yanı sıra en belirgin özelliği liderliğidir. Bu nedenle suç dizileri ilgisini çekecektir. Narcos, Breaking Bad, Dogs of Berlin gibi diziler tek seferde yalayıp yutacağı dizilerdir.




Boğa:

İhtişam ve güzellik diyince akla ilk kim gelir? Tabii ki Boğa. Stabil bir yapısı olduğundan hayatta tahmin edebileceği şeyler yaşamayı sever. Keyfine düşkün bir hedonisttir desek hiç yanlış olmaz. Lükse ve güzel olan her şeye karşı çok tutkuludur. Bu nedenle kraliyet dizileri tam da ona göredir. The Crown, The Tudors, The White Queen, Reign, Victoria gibi dizileri izlerken kendinden geçecektir.




İkizler:

İkili ve değişken mizacı gereği ikizler burcunun bir tarafı karanlık bir tarafı da aydınlıktır. Duygu durumu aniden değişiklik gösterebilir. Keskin hatlardan hoşlanmazlar ve iletişim konusunda da her zaman 'ben' diyenlerdendir. Kolay sıkıldığı için ilgisini her daim canlı tutacak dizilerden hoşlanır. Stranger Things, Black Mirror gibi diziler onun için biçilmiş kaftandır.




Yengeç:

Zodyak kuşağının merhamet timsali Yengeçler, biraz ağlaktırlar diyebiliriz. Ama bu zaman zaman merhametsiz olamayacakları anlamına gelmez. Ne de olsa FBI'ın listelerine göre en çok seri katil bu burçtan çıkıyor. Bu nedenle onlara en uygun diziler Mindhunter, Alienist, The Mentalist, NCIS, Cold Case gibi katil aramalı, bulmalı dizilerdir.




Aslan:

Gücü ve gururu bir Aslanın her şeyidir. İlgiyi sever ve her konudan bir dram çıkarmada üstüne yoktur. Bu nedenle hayatında sıkça dram yaratabildiği için dizilerde dram yerine eğlenceye ihtiyaç duyar. How I Met Your Mother, Friends, The Coupling, the Good Place gibi diziler hayatını bir komediye dönüştürecektir.




Başak:

Detayları seven, analitik düşünme yeteneği had safhada olan başaklar için dizi önermek çok zordur. Önermenin zorluğu bir yana beraber dizi izlemek de işkenceye dönüşebilir. Neden mi? Çünkü her izlediği bölümde mutlaka bir ya da iki mantık hatası bulacak ve dizi keyfinizi mahvedecektir. Yine de bu onun için bir eğlence haline dönüşmüştür. Bu nedenle ona önerilerimiz genellikle bilim-kurgu, fantastik tarzı dizilerden olacak; Dark, The 100, Doctor Who, I-Land izleyeceği seveceği ve isterse bir sürü de mantık hatası bulabileceği dizilerdir.




Terazi:

Venüs'ün yöneticisi olduğu Terazi de tıpkı Boğa gibi ihtişamlı ve güzel şeylere ilgi duyar ama diğer yandan da diplomasi konusunda çok başarılıdır. Siyaset yapma, entrika gibi konular ilgi alanındadır. Bu nedenle ona House of Cards, Borgen, Occupied (Okkupert) gibi diplomasi ve politika içeren dizileri öneriyoruz.




Akrep:

Sezgileri kuvvetli ve içe kapanık bir burç olan Akreplerin bir diğer özelliği ise sekse olan düşkünlükleridir. İçeriğinde bol bol seks sahnesi bulunan dizileri izlemekten keyif alacaklardır. Konu da seks olursa tadından yenmeyecektir. Bu nedenle Akreplere Masters of Sex, The Girlfriend Experience, Queer as Folk, Lip Service gibi dizileri tavsiye ediyoruz.




Yay:

Çok uçuk kaçık ve eğlenceli görünse de Yay burçları filozof burçlardır. Büyük resmi görme konusunda da son derece başarılıdırlar. Küçük ayrıntılarda boğulmak yerine bütünün tamamına bakarak kolayca analiz yapabilirler. Maceraperesttirler ve yola çıkmaya karşı büyük bir tutkuları vardır. The Shannara Chronicle, Outlander, Travellers, Making History gibi içinde hem yolculuk hem de macera içeren dizileri çok seveceklerdir.




Oğlak:

Geleneksel kurallara son derece bağlı, işkolik olma eğilimi gösterebilen Oğlaklar genellikle hayattan istediklerini zorlanmadan alabilmeyi başarırlar. Disiplin ve planlı olmak göbek adlarıdır. Bu nedenle dizilerde de kendilerinin yansımalarını izlemeye bayılırlar. Sherlock Holmes, Lie To Me, Da Vinci's Demons, Genius, House MD tam da onların seveceği türden dizilerdir.




Kova:

Kova, kalıpları reddetmeyi ve başkaldırmayı sever. Sorunlara herkesin aklına gelmeyecek alternatif çözümler üretmek konusunda son derece başarılıdırlar. Haksızlığa gelemez, çevresindeki insanlar tarafından da son derece sevilirler. Onlara önerebileceğimiz diziler arasında; Sens8, Revolution, Person of Interest, The Flesh, %3 vardır.




Balık:

Hayal gücü yüksek ve son derece romantik olan Balıklar aslında Zodyak kuşağının son burcu olmaları nedeniyle her burçtan biraz içlerinde taşırlar. Yine de onlara en uygun diziler bir yandan duygusal ve dramatik olanlar öte yandan da hayal güçlerini besleyecek fantastik kurgusu olan dizilerdir. Merlin, True Blood, Penny Dreadful, Once Upon A Time izlemekten keyif alacakları dizilerden bir kaçıdır.


alinti
________________

Hope. . . ✨
 
Alt 01 Temmuz 2020, 02:41   #2
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sherlock Holmes ;heart

________________

ellerinde bir güldüm ,
soldum .
 
Alt 16 Mart 2021, 18:54   #3
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Oğlak:

Geleneksel kurallara son derece bağlı, işkolik olma eğilimi gösterebilen Oğlaklar genellikle hayattan istediklerini zorlanmadan alabilmeyi başarırlar. Disiplin ve planlı olmak göbek adlarıdır. Bu nedenle dizilerde de kendilerinin yansımalarını izlemeye bayılırlar. Sherlock Holmes, Lie To Me, Da Vinci's Demons, Genius, House MD tam da onların seveceği türden dizilerdir.

Dizi seçimine kadar çok uygun sonrası hiç benlik değil

________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:34.