IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Başak


 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Haziran 2020, 22:03   #1
~~ Şans ~~
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Başak burcu

BAŞAK BURCU VE KİŞİSEL ÖZELLİKLERİ:
Başak burcu kadını da, erkeği de akıllı ve pratiktir. Işıltılı gözleri ve derin bakışlarıyla, herkesi etki altına alabilirler. Çok detaycıdırlar ve ince eleyip sık dokurlar. Uzun yıllar evlilik yapamayan müzmin bekarların çoğu başak burcudur.

Beklentileri yüksek olduğu için kolay kolay hiçbir şeyi beğenmezler veya tamam demezler. Genellikle lüzumundan fazla realisttir. Hayatında asla hayallere yer vermez.

Diğer duyguları gibi aşkta da gerçekçilik yanlısıdır. Masalsı bir aşk istiyorsanız, Başaklar’ dan uzak durun derim:)Burçlar ve özellikleri diyoruz ya siz hangi kategoridesiniz? Hayalci mi, realist mi?

Kendine olan özgüveni yüksektir. Adeta bir bilgi küpü olduğu için hiçbir sorunuz cevapsız kalmaz. Bir Başak, bildiği herşeyi size tek tek öğretecek kadar sabırlıdır. Aynı zamanda sizden çok şey öğrenecek kadar da meraklıdır.

FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ: Genelde orta veya uzun boylu olurlar. Fiziki görünüşlerine dikkat ederler. İnce belli ve zariftirler. Yüzleri esmere yakın veya esmerdir.

Saçları bakımlı, parlak ve temizdir. Çoğunluğu uzun saçı tercih eder. Göz temasında derin ve dikkatli baktığını hissedersiniz.

SAĞLIK SORUNLARI: Şüpheci ve evhamlı tavırları yüzünden herşeyi kafalarına takarlar. Sağlık konusunda en evhamlı burç Başak burcudur. Bazı zamanlarda o kadar mızmız ve kaprisli olurlar ki, çevredekileri canından bezdirebilirler.

Güven noktasında da hassas oldukları için sürekli doktor değiştirirler. Mide ve sindirim sistemi hastalıklarına yatkındırlar. O yüzden dengeli beslenmeye dikkat etmelidirler.

Konu Yazgı tarafından (24 Haziran 2020 Saat 10:57 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 02 Aralık 2022, 07:12   #2
Standart

Başak burcu kadını da, erkeği de akıllı ve pratiktir. Işıltılı gözleri ve derin bakışlarıyla, herkesi etki altına alabilirler. Çok detaycıdırlar ve ince eleyip sık dokurlar. Uzun yıllar evlilik yapamayan müzmin bekarların çoğu başak burcudur.

Yep.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:20.