IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
Seçenekler Stil
Alt 17 Haziran 2020, 12:33   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burcunuza göre doğru ev kıyafeti seçimleri

Evden çalışmanın güzelliği, sabahları kendinize biraz daha fazla zaman ayırabilmenizdir. Ancak, işe gidip gelmek yerine giyinmek için fazladan zamanınız olması, bir görünümü sihirli bir şekle sokmayı daha kolay hale gelmez. Şık, lüks ve ruh halini yükselten parçalara sahip bir kombin nasıl inşa edilir? Kimse video konferans aracılığıyla tam olarak göremeyecek olsa da, yeni fildişi bluzunuzu doğru kombinlemek istemez misiniz? Sizin için küçük bir araştırma yaptık ve burcunuza göre giyinmenin; ev halinize ne kadar etki edebileceğini gördük.


* Koç
Koç burcu her zaman enerjik ve hareket halindeyken kendini iyi hisseder. Ayrıca kendilerine güvenen feminen tarafları da kırmızı ipek bir elbiseyi tercih edebilir. Ancak hepsini bir projede değerlendirdiklerinde, egzersiz görünümüyle oldukça rahat ve havalılar.


* Boğa
Boğa burçları inatçılıkları ve sabit fikirlilikleri ile bilinir. Alışveriş söz konusu olduğunda, kıyafet seçiminde hiç zorlanmaz çünkü bildikleri markalar ve modellerden şaşmazlar. Aynı zamanda şehvetli ve lüks kumaşlar ile rahatlıklarını da ön planda tutarlar. Bu neden ile geniş keten bluzlardan ve serbest akan eteklere, tereyağı yumuşaklığındaki kadife pantolon takımlarını tercih edebilirler.


* İkizler
İkizler matbaa ustalarıdır. Dolapları grafik desenleri ve etkileyici renklerle doludur. Aksesuarları ve yanlış eşleşen görünümlerle oynamayı severler. Bu neden ile İkizler burcu görüntülü sohbet üzerinden bile size etkileyecek güce sahiptir. Onlar için büyük halka küpeler ve renkli bluzlar her zaman iş görür!


*Yengeç
Bu burç tamamen romantizmle ilgili! Yengeçler kadınsı siluetleri severler. En sevdikleri elbiseleri onları rüyada gibi hissetmelerini sağlar. Çok sezgisel oldukları için bir odanın enerjisinden bile kolayca etkilenebilir ve kıyafetlerin ruh halini etkileyeceğini bilirler. Onlar için romantik ve nazik tercihler ön plandadır.


* Aslan
Aslanlar tamamen dramayla ilgililer! Doku ve siluet söz konusu olduğunda aslanlar kıyafetlerini etkileyici ve sıra dışı olanlardan tercih ederler. Tabii ki, rengi de seviyorlar. Moda ve sanat konuşulduğunda aslan burçları sıranın önünde yer alır. Video konferansa girdiklerinde ne giydikleri hakkında sohbet etmeye hazır olun.


* Başak
Başak burçları kıyafetlerinin oldukça sorunsuz olmasını ister ve bu konuda oldukça pratiktir. Her konuda olduğu gibi bu konuda da oldukça özenlidir. Başak burçları, evde çalışırken bile işten uzaklaşmayan ve muhtemelen işin yapılması için yeteri kadar seviyeli bir şıklıkta olacaklar.


* Terazi
Terazi burçları lüks ve büyük tasarımcılara sahip bir gardırop arasından her zaman en güzelini seçmek ister. Evden çalışırken bile mükemmel bir takım elbise ve marka bir kemer kullanırlar. Tarzları oldukça rafine edilmiştir.


* Akrep
Her şeyden önce, Akrepler beceriklidir. Muhtemelen çoğu zaman oldukça 'cool' görünecekleri kıyafetler ile karşınıza çıkıyorlar! Ancak ister inanın, ister inanmayın; uyandıklarında ne giyecekleri kesinlikle odak noktaları değildi! Onlar uyandıklarında daha çok ne yapacaklarını düşünüyorlar. Yine de kombinleri konusunda oldukça başarılılar. Akrepler çok fazla siyah giyme eğilimindedir ve güvenleri içelerinden dışarı sızar.


* Yay
Yaylar abartılı manşonları veya eksantrik üstleri daima utangaç bir şekilde formüle edip kombinlemenin bir yolunu bulur. Yay burçları aksesuar aşığıdır. Onlar, tarzlarına aksesuarları ile yorum katar.


* Oğlak
Oğlaklar her zaman resmi bir üniforma giyme eğilimindeler!Yani, bu, evdeki masa başında yazarak geçirilen bir gün için kot pantolon ve tişört anlamına gelse bile, onlar tavırları ile resmi gözükmenin bir yolunu mutlaka bulur.


* Kova
Kovalar kendi başlarına benzersizdir ve eğilimleri takip etmezler. Onlar sadece istediklerini giyerler ve ruh halleri gün boyunca ne olmak istediklerine karar verir. Onların 'dahi' karakterine, giydikleri her şey yakışır.


* Balık
Ah, bohem kraliçe... Balık, sadece yatakta uzanırken bile bir müzik festivaline katılıyormuş gibi giyinir. Pijamaların bile karmaşık detayları vardır, bu yüzden sadece doğa ile uyum içinde olduklarını ve ruhlarının parlamasına izin verdiklerini kıyafetleri tercih ederler.




Alıntı *
________________

~ E & B ~
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:35.