IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Mayıs 2020, 15:12   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 2020'de Burcunuza Göre Başınıza Gelecekler

1. Koç Burcu: Burnunuzun dikine gitmeye devam edin bakalım burnunuz boktan çıkacak mı?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hiçbir şekilde laf anlayaman Koç Burçları nasılsınız? Sizin "ipimle kuşağım" demeniz için yeni bir yılın gelmesine hiç gerek yoktu çünkü zaten her gününüz böyle. Bu sene de yine milleti çileden çıkaran sabit fikirleriniz ay gibi parlıyor önümüzde maşallah. Allah eşinize dostunuza sabır versin vallahi size laf anlatmak çok zor olacak yine. Sevgiliniz varsa elinizde tutmaya bakın, yoksa huyunuzu suyunuzu hemen belli etmeyin çünkü başka türlü bulamayacaksınız bu sene, belli oldu. Para mara da gelmeyecek zaten. Az biraz melisa çayı için de bu yıl kolay geçsin bari.

2. Boğa: Sanıyorsun ki "benden kimse vazgeçemez". O işler öyle değil bu sene şekerim maalesef!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

He ya he, bi sen vazgeçilmezsin di mi? Tamam canım tamam... Senin gibi birkaç burçdaha var, birazdan onlara da sıra geliyo da madem senin sıran geldi önce sana bi şaplak atalım! Seni zamanında çok şımarttılar bazı konularda, onları buraya yazmayacağım şimdi herkesin önünde. Sen çok iyi biliyorsun nelerden bahsettiğimi! Bu sene aklını başına devşirmezsen kıçına tekme yemen an meselesi. Özgüveninle dövecekler seni aslan parçası! Az biraz hak vermeyi ve insanları dinlemeyi öğren. Senin iyiliğin için diyoruz, bizlik bir şey yok valla!

3. İkizler: Şu zavallı dünya bu sene de sizden çok çekmeye devam edecek!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bela mısınız arkadaşım siz? Dünyaya her gelen İkizler insanı, başka bir insanın yeryüzündeki sınavıdır bakın bunu unutmayın. Lanet olsun ki sizde şeytan tüyü var, insanları bir şekilde yanınıza çekmeyi başarıyorsunuz. Bu sene de akşam başka yatıp sabah başka kalkmaya devam ettiğiniz sürece arkanızdan edilen küfürleri yüzünüze karşı duymaya başlayacaksınız. Sizin hiçbir zaman çok paranız olmadığı için o konuyu kafaya takmayın, bu yıl da öyle bi para yok. Zahmet olmazsa arada bir de sağlığınızı düşünün. Öyle ayı gibi yaşanmaz!

4. Yengeç: İç dünyanda yaşamaya devam et kardeşim, milleti rahat bırak!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Senin yerinde olmadığımız için o kadar ama o kadar mutluyuz ki anlatamam! Bir insan ancak bu kadar yanındaymış gibi görünüp başka yerde olabilir. Eğer bu yıl da içinden geçenlerden 10 tanesinin 3'ünü anlatacaksan vallahi kapat kendini eve dışarı çıkma. Yeter yani, herkes seni anlamaya çalışarak yaşlanamaz ki! Keşke kaplumbağa olarak dünyaya gelseydin çünkü senin evden daha başka mutlu olduğun yer yok. Bari bu sene cimrilik etme de eve alacağın o ıvır zıvırları al. Yoksa o paranın gittiği yer seni mutsuz edecek, ondan sonra bir de senle uğraşmayalım yine. Gücümüz kalmadı zaten!


5. Aslan: Sana bu sene dünyayı tersten gösterecek birisi kenarda sırasını bekliyor.
Ay çok üzüldük :)))))


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Dünya bir balon olsaydı sadece senin egon sayesinde havalanabilirdi. Ama işte dinsizin hakkından imansız gelir diye boşuna dememişler. Senin imansız da yolda, geliyo. Öyle biri çıkacak ki karşına, zaman zaman kendini duvara yapışmış sümük gibi hissedeceksin. Kusura bakma, zamanında çok kaşındın! Bu sene sen 1 yaş değil, 5 yaş yaşlanacaksın ama kafa olarak. Sonra diyeceksin ki "Ya ben hiçbir şey bilmiyormuşum, bak neler de öğrendim" Yaaa, hayat böyle işte dostum. Anlat bize gelişmeleri sonra da keyiflenelim hep beraber :)


6. Başak: Gel gel, çamaşır suyuyla yıkadık buraları sen seversin!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İlginçtir, bu sene senin için dip köşe bayram temizliği yapılmış bir babaanne evi adeta. Eğer her zaman yaptığın gibi bokunda boncuk aramazsan yeni bir hayata geçiş yapabilirsin ama duramazsın ki sen! Huyun bu çünkü! Biraz sal artık, gerçekten kabaktadı vermeye başladın çünkü. Hem milleti, hem de kendini rahat bırak ve ne halin varsa gör. Detaycı olmanın da bi şerefi var be kardeşim. Arkeolojik kazı yapar gibi yaşama bu sene! Sen bu kafayla nasıl yorulmuyorsun zaten anlamak mümkün değil.

7. Terazi: Senin hırslarının Allah belasını versin, diyecek laf bulamıyorum artık!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Arkadaş herkesin işi gücü, uğraştığı şeyler var da yani bu kadarına da yuh! Hani yatağın çarşafını dümdüz yapmak isterken diğer ucunu bozarsın ya, işte bu sensin! Bu yıla zaten işe güce çok odaklanmış olarak girdin ve bu bir süre böyle devam edecek, belli oldu. Fakat ne olacak biliyor musun? İhmal ettiğin insanları fark edeceksin ve onlar da senin popona tekmeyi basacak. O kadar haklılar ki! Her kıçın sıkıştığında koşup gitmeyi biliyosun, normalde de yanlarında olsana? Ama kime anlatıyoruz tabii... O terazinin kantarını kırarlar bak böyle gidersen, benden demesi. Paran da var bu sene lanet olsun!


8. Akrep: "Çekemeyen anten taksın" felsefen bu sene de iş başında!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ben hayatımda böyle kıskanç bi insan görmedim sana benzeyen. Engel olamadığının farkındayım da yani böyle yaparak çok güzel zeminler hazırlıyorsun, haberin olsun. Özel hayatında bu sene de bol bol krizler çıkacak çünkü senin olduğun yerde sükunet imkansız. Kendine engel olup dilini tutamıyorsun çünkü di mi? Belki de doğrusu bu, bilmiyorum ama yani bu da kafa. Senin yapabileceğin en sinsi şey para biriktirmek bu sene. Karakterin yatırıma uygun çünkü.

9. Yay: Senin üstüne "Bu insanla kesinlikle tartışmayın çünkü laf anlatamazsınız" tabelası yaptırıyoruz

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sabit fikirli birisinden bahsediliyorsa "Burcu Yay mı?" diye sorun çünkü cevap kesinlikle "evet" olacaktır. Bu yıl da yine sana bi şey anlatmak imkansız her zaman olduğu gibi. Konuyu neresinden dinliyorsun, neresinden alıyorsun hiç belli değil. Gerçek bir araştırma konusu olabilecek karmaşıklığa sahipsin. Tek güzel yanın merhamet, o da senede 2 kere falan çalışıyo. Bu kadar tembel olursan bu yıl bitmez yalnız, haberin olsun. Az biraz kıçını kaldırman lazım çünkü 2020'nin şakası yok beybi!

10. Oğlak: Kardeş biz seni Birleşmiş Milletler iyi niyet elçisi seçelim istersen bu sene?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bir dilim baklava yerseniz güzeldir ama bir tepsi baklavanın şerbetini içerseniz mideniz alt üst olur. Bu oğlakların anaçlığı işte tam olarak böyle. Dünyadaki herkesi sen doğurmadın Oğlak Efendi, bi aklını başına al. Bu huyun böyle devam ederse bu sene "Çok iyi insansın ama sorun sende değil bende" diye terk edileceksin ve ne olduğunu anlamayacaksın bile. Boğuyorsun çünkü kardeşim, boğuyorsun be! Yok sana bu yıl para mara!


11. Kova: Hem bu kadar özgür olup hem de bu kadar parasız dolaşmak nasıl oluyor gel bize de anlat!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Geçen sene kıçın yer görmedi gezmekten. Bi isyanlar, bi havalar, aman ben özgürümler, asilikler gırla gidiyor... Bu sene doğru düzgün bayram tatili yok, ne yapacaksın acaba? Hayır o da değil, cebindeki beş kuruş paranı da gezmeye harcayacak kadar nasıl bir özgüvenin var anlamak mümkün değil. Yalnız bu yıl para konusunda seni tatlış sürprizler bekliyor. Mesela fakirlik... Aşk hayatın zaten boka sarmış durumda. O peşinde koştuğunu kişiyi bu sene sallama vaktin geldi. Ha diyorsan ki ben obsesif olmayı seviyorum, o da senin bileceğin iş. Vallahi 1000'lik puzzle gibisin, toplamak mümkün değil.

12. Balık: Düşün düşün boktur işin, ha gayret depresyona az kaldı!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kardeş bu dünyayı sen mi sırtladın ayıptır sorması? Ne bu böyle her konuda kendini sorumlu hissetmeler falan? Bi insan kendini depresyona sokmak için anca bu kadar zorlar yemin ederim. Aynı kafayla devam edersen seninle bu yıl işimiz var. Allah'tan aşkanlamında seçeneğinin çok olduğu bir yıl olacak da bizim başımıza kalmayacaksın. Senin kafana sahip olmayı hiç istemezdik, açık konuşalım!
________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:47.