IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

11Beğeni(ler)
  • 2 Post By dae
  • 1 Post By SonsuZ
  • 2 Post By Brittle
  • 2 Post By izz
  • 2 Post By dae
  • 1 Post By BuKLe
  • 1 Post By Brittle


 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Mart 2024, 00:33   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart boğa burcu kadını hakkında - 1

boğa burcu kadınları, çok fazla yumuşak görünen kadınlardır. onlara bağırırsınız, ses etmezler; kapris yaparsınız, ağlarlar üzülürler ama affederler; üstelik inanılmaz güçlü dostluk bağlarıyla sizi sararlar. o kadar sıkı sararlar ki bazen boğulursunuz, çok fazla severler, çok şımartırlar. bir süre sonra bu hep böyle gidecek gibi gelir size. sıkılırsınız bu kadar ilgiden. bir de o kadar yumuşak başlıdırlar ki hani itseniz de geri dönebilirsiniz istediğiniz zaman, gibi gelir.

tabi, o öyle değildir.

venüs gizler öfkelerini, onlardan bile. uzun süre boyunca, siz aksi yönde çok zorlayana kadar sizi sevmeye devam ederler. ama her şeyin bir sınırı vardır, onun sabrının bile. katlanamadığı şeylerden birincisi yalandır. yalan söylerseniz sabırlı davranmayabilir. ikincisi ikiyüzlülüktür, entrikadır. çok dürüsttür boğa kadını, dayanamaz entrikaya. sırf bu nedenle bile olsa akrep erkeğiyle aralarındaki müthiş çekime rağmen genellikle mutlu olamazlar.

diyelim ki azimli bir insansınız, veya bir takım ruhsal sorunlarınız var ya da sadece sıkıldınız, böyle bir arkadaş istemiyorsunuz.

birinci etap yalan söyleyin. bunun kışkırtmayacağı bir boğa insanı bulamazsınız. çok güçlü ikizler etkisi alanlar bile ancak yalan söyler, ama kendilerine söylenmesine tahammül edemezler.

sonrasında bir şekilde ikiyüzlü davranın, incitin duygularını. o kadar incitin ki sevgisinin karşılıksız olduğuna inansın. burası çok zor yalnız, sabit fikirlidirler. onlar birini severse bunun asla değişmeyeceğine ve hep karşılıklı olduğuna inanırlar. yani çok zorlu bir ikna süreci sizi bekliyor.

size verdiği sırlarla başlayabilirsiniz. ama daha etkilisi bu sırları doğrudan değil yalanlarla karıştırarak anlatmanızdır.

örneğin, "şu çocuk benden hoşlanmıyordur umarım, hoşlanıyorsa çok kötü olur, ben onu hiç istemiyorum" sözünü başkalarına "düşünsene, şu çocuğa bile yavşıyordu" şeklinde iletirsiniz. harikasınız.

uzun bir süre yeterince çaba gösterirseniz size olan sevgisini öldürürsünüz. ne kadar güçlü bir sevgi olmuş olursa olsun. ne kadar büyük bir bağlılığı da olsa bir noktada geri dönecektir.

işte o noktadan önce emin olmak gerekir, bu insandan gerçekten kurtulmak istiyor musunuz? çünkü sabit fikirlidir işte, gittiğinde geri dönmez.

ondan sıkıldınız, değişiklik arıyordunuz, bir iki hareketi sizi rahatsız etti ve bu başarılı planla onu kaçırdınız. muhteşem. ama geri alamazsınız.

boğa inadını bir kez kırabilirsiniz. ikinci şansı vermezler.

kötü niyetten değildir. sadece çok zor güvenen bir burçtur, o kadar pozitif ve olumlu görünmesine rağmen. aslında içten içe çok korkar, terk edilmekten, aldatılmaktan. bu nedenle çok az insanı çok yakınına alır. eğer siz de onlardan biri idiyseniz, ve gittiyseniz, içi kan ağlasa da sizi unutacak ve devam edecektir. hayat devam ediyor diye değil. o sevdiği hiçbir şeyi hayata feda etmez. sizi unutur. çünkü sizi artık sevmiyordur.

bir insanın içindeki sevgiyi öldürmek zorlu ve insanlık dışı bir mücadeledir. yine de tebrik ederiz. artık her telefonunuza ne kadar meşgul olursa olsun yanıt vermeyecek, sizin için hayatındaki diğer herkesi ikinci plana atmayacak, sırf siz mutlu olun diye pasta yaptırmayacak size doğum gününüzde, sizi sevmeyecek artık. can sıkıntınız geçmiştir muhtemelen, daha eğlenceli bir hayata adım atıyorsunuz...

sonrasına ise..

-kaliteden hoşlanır. hem insan da hem de her şeyde. ama bunu bazı burçlar gibi gösteriş yapmak için istemez. tamamen kendi için ister. böbürlenmez ama sen anlarsın.
-köpek gibi sadıktır. arkadaşlarına, sevdiğine, ailesine.
-rahatına düşkündür. konfor alanı olan evinden dışarı biraz zor çıkar. evinde huzur vardır çünkü huzurunu her şeyin önünde tutar. bitki ve hayvanları aşırı sever.
-eet brz kıskancızdır. çünkü sahiplenici tarafımız çok ağır basar. kısıtlayıcılık değil ama diğer insanların bizim olanı bilmesini isteriz. bu güçle yakından ilişkili gibi geliyor bana.
-libidooooo. bunu akrep burcu gibi göstermez. asla belli etmez uzaktan libidosunun tavan olduğunu anlamazsınız.

unutmadan. üstüne basa basa söyleyim bir boğa burcu kadınını en iyi anlayan akrep burcu erkeğidir.
ama ama boğanın burada dikkat etmesi gereken bir husus var. konuşma tarzlarına dikkat etmeleri lazım çünkü boğalar çok boş boğaz ve bomboş konuştukları için bir zaman sonra akrebe tak eder akrep gider yada boğanın hayatını karartır. bunuda hatırlatayım..
________________

 
Alt 15 Mart 2024, 09:09   #2
Standart

Ancak bukadar iyi anlatilir burcumun ozellikleri :)
Ama o bosbogaz kismina katilmiyorum.Bi de en iyi anlayan Akreplermis akrepler de bogalar da ruh hastasi oldugundandir o

________________

 
Alt 15 Mart 2024, 09:14   #3
Editör
Brittle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ay dedim noluyorr ) çok güzel anlatmış son satıra kadar) Çok konuştuğumuz doğru da boş konuştuğumuz cıkss ..)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık

________________

Tecrübe çok acımasız bir öğretmendir;
Önce sınavı yapar, Dersi sonra öğretir..
 
Alt 15 Mart 2024, 09:27   #4
izz
izz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ben boğa burcu ile çok iyi anlaşırım çok da severim özellikle kadınlarıyla nerede görsem içimde bir sempati oluşur bilmeden de iyi ki varlar
Yukardaki hatunlar buna dahil @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 😍😍

________________

.İ𝒛𝒍𝒆𝒓 𝒌𝒂𝑳ı𝒓, 𝑺𝒂𝒅𝒆𝒄𝒆 İ𝒛𝒍𝒆𝒓 𝒌𝒂𝑳ı𝒓𝒔ı𝑵boğa burcu kadını hakkında - 1
boğa burcu kadını hakkında - 1
 
Alt 15 Mart 2024, 17:36   #5
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yanlış olmasın hayatım boğalar ile geçtim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] boğalar çok konuşuyor .^^

________________

 
Alt 15 Mart 2024, 17:37   #6
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin burcun ne ? sana,da bir şeyler ayarlarız

________________

 
Alt 15 Mart 2024, 17:48   #7
Co Admin
BuKLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

okumadım burçları takip etmiyorum çünkü fakat şunları diyebilirim boğa burcu kadını zor güvenir ve zor sever bu arkadaşlık konusunda da geçerlidir lakaytlıktan haz etmez genelde yalnızdır ama bu kendi tercih ettiği içindir önüne gelene gülümsemez , seçicidir herkes kolay ulaşamaz .inanılmaz merhametlidir çok fazla sevmeye değer gördüğü şeyleri çok sever mesela hayvanlara çok düşkündür gibi gibi

 
Alt 15 Mart 2024, 21:14   #8
Editör
Brittle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
dae Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yanlış olmasın hayatım boğalar ile geçtim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] boğalar çok konuşuyor .^^
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bizi en iyi sen tanıyosundur o halde :))

________________

Tecrübe çok acımasız bir öğretmendir;
Önce sınavı yapar, Dersi sonra öğretir..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:30.