IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

4Beğeni(ler)
  • 2 Post By dae
  • 1 Post By izz
  • 1 Post By dae


 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Mart 2024, 23:18   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart akrep burcu erkeği hakkında devam - 2

tutarlılık anlamında kararlı bir yapıları vardır. yapacakları bir şeyi kafalarına koyar, koydukları gibi de yaparlar. dengesizliğe ilişkin herhangi bir davranış göremezsiniz. bir öyle bir böyle değildirler, nettirler. bu size rahatlık tanır aslında: bir durumda ne tepki vereceğini her zaman çok iyi bilirsiniz. (bence bu sabit bir burç olmalarının getirisi.) ve enteresan bir şekilde, hep bir kararları vardır. ne istediklerinden de emin olurlar.

gördüğüm en hırslı burçlardan biri. aslan ve koçla yarışabilir bu noktada. akrep, ateş burcu olacakken son anda su kategorisine girmiş bir burçtur sanki. su grubuna göre daha dayanıklıdır. kolay vazgeçmez, savaşçıdır, yenilenmenin, dönüşmenin burcudur.

duygusal olmadıklarını düşünmüyorum: bunu yengeç ve balık kadar yüzeysel yaşamıyorlar sadece. duyguları derinden işliyor. üzüldüklerinde bunu dışarı vurma biçimleri farklı. çoğunlukla içlerinde biriktirmeyi tercih ediyorlar. kendi içlerinde yaşayıp işliyorlar duyguyu. burada su grubu olmasının etkisi yüksek. ama akrebin öne çıkan özelliği, bu noktada daima mantığının devreye girmesi. balık/yengeç bir duyguyu dibine kadar yaşayıp drama yaparken, akrep kendi içselliğinde bunu bir noktaya kadar getirip sonrasında dönüşüyor. bunu sağlayan da mantığıyla hareket ediyor oluşu. kendinde bir girdap yaratıp sağ çıkıyor içinden. tapılası bir güç mekanizması.

beni gerçekten şaşırtan özelliklerinden birisi de öngörülü olmaları. ilgi çekici bir sezgileri var, bu tartışmaya açık bile değil; ama bunun yanısıra genellikle on adım öncesini düşünmüş olurlar. bir durumda veya olayda, siz bir şeyi düşünürken veya tartarken, onlar onu çoktan düşünmüş, hatta aksiyon bile almış olur.

bu yapıda bir insan, şüphesiz ki tutarlı bir yapıda olmayan, karar vermekte zorluk çeken, yaşamın kendisini hırs haline getirmemiş, tutkuları olmayan birisine intimidating gelebilir. korkarlar yani akrepten. burada çarşaf çarşaf akrep erkeği kötüleyenlerin ikizler, yay, kova olma ihtimalleri oldukça yüksek.
ama benzer yapıdaki biri için akrep her şeyden daha değerlidir.

sadakat duyguları yüksek; ama yengeç ve balık kadar bağımlılık düşkünü değiller. bu sadakat hem ilişkide kendini gösteriyor, hem de arkadaşlık ilişkilerinde oldukça vefalılar. tabii ki aynı sadakat ve vefayı sizden de beklediğini söylememe gerek yoktur, akrepten bahsediyoruz. siler atar adamı, anlamazsınız.

tutkulu ve libidinal enerjileri yüksek kişilerdir. ama dışarıdan o kadar da belli olmaz, bunu yalnızca tutkunun yöneltildiği kişi görebilir. arzularını göstere göstere gezmez boğa burçları gibi, bu yüzden de adı “libidosu en yüksek burç” diye çıkmamıştır (ama öyledir).

akrebin özelliği bu, belki de insanlar tarafından sinsi olarak yaftalanması da bundan. duyguları üzeri kapalı yöneltiyor, üzeri kapalı yaşıyor. üzerinden atamadığı bir gizemi var. çoğu yönden iyi bir özellik, yalnızca bazı noktalarda çözmekte zorlanabilirsiniz, bir kapatırsa kendini pandora'nın kutusuna dönüşebilir. açıl susam açıl diye beklersiniz sonra. açılmaz. inatçıdır. o an istemediği bir şeyi sittin sene yaptıramazsınız. hiçbir şey de işlemez. manyak ruh hastası.

kötü yanlar:

kötü yanları yok mu? elbette var. bazı noktalarda, ışıldamalarını sağlayan kararlılıkları, sabit fikirliliğe kayabilir. bir akrep burcunun karşısında durup onun hatalı olduğunu söylemeyi deneyin. zaten söyleyemeyecek durumda olursunuz çünkü o, bunu 10 adım önceden öngörmüş ve size engel olmuştur. :) ama hadi yaptınız diyelim, onu vazgeçirmek şöyle dursun, epey yüksek bir duvarla karşılaşabilirsiniz. beklediğiniz esneklik, ancak o kendisi isterse gerçekleşebilir. boşuna mı dedik akrep dönüşümün burcudur diye? hayata bakışı, duyguları, fikirleri elbette ki değişir - hatta dönüşüm içindedir. ama o kaotik yapının neresinde olduğunuza bakın; genellikle anaforun bittiği, durgun noktada, en dışta duruyorsunuzdur. ancak kendisi isterse, kendisi karar verirse değişir.
________________

 
Alt 14 Mart 2024, 10:28   #2
Standart

Benim etrafimdaki akrepler hep kotu huylarini almis burcun ruh hastasi resmen hepsi

________________

 
Alt 14 Mart 2024, 10:36   #3
Editör
Brittle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Akreplerle iyiyiz ya..

________________

Tecrübe çok acımasız bir öğretmendir;
Önce sınavı yapar, Dersi sonra öğretir..
 
Alt 14 Mart 2024, 10:42   #4
izz
izz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Akreplerin iki turu var zehirli ve zehirsiz:))

________________

.İ𝒛𝒍𝒆𝒓 𝒌𝒂𝑳ı𝒓, 𝑺𝒂𝒅𝒆𝒄𝒆 İ𝒛𝒍𝒆𝒓 𝒌𝒂𝑳ı𝒓𝒔ı𝑵akrep burcu erkeği  hakkında devam - 2
akrep burcu erkeği  hakkında devam - 2
 
Alt 14 Mart 2024, 17:11   #5
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
SonsuZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim etrafimdaki akrepler hep kotu huylarini almis burcun ruh hastasi resmen hepsi
tammmmm... görşücez seninlee neler diyor...

________________

 
Alt 14 Mart 2024, 17:33   #6
Standart

Alıntı:
dae Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tammmmm... görşücez seninlee neler diyor...
Olar goruselim 😂😂

________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:56.