IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

3Beğeni(ler)
  • 2 Post By dae
  • 1 Post By Brittle


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Şubat 2024, 07:23   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Akrep burcuna bir bakış

bu burcun insanları ve yükselenine sahip olanları…
her ne kadar haklarında kötü şeyler yazılıp genelleme yapılsada aslında çok güzel özelliklere sahiptirler…

derindirler. derin severler. yüzeysellik onlara göre değildir. en bekledikleri şey anlaşılmak…
ama kendisini anlatarak değil sizin onu derin derin analiz ederek anlamanızı beklerler.
duygularını öyle açıkça beyan edemezler ama bir bakışında ya da bir cümlenin içinde gizli bir kelimeye yüklerler.

ilgiyi severler ama gösteremezler çünkü o ilgiyi gösterdikleri an açığa çıkıyoruz hissine kapılırlar içten yaşarlar. evet belki dağa taşa seni seviyorum yazamazlar ama eve gelirken en sevdiğiniz şeyi alırlar ama alırken senin için demezler öyle aklıma geldi aldım derler ama aslında hep aklındadır.

kıskançtırlar sevdiğini paylaşamaz çünkü o ona ait olmalıdır kendisi sadakati sever bekler ama yaşatır da karşı tarafa çünkü kırmızı çizgileridir sadakat.
zor güvenir ama tam güvenir. eğer şüphelenirse zaten onun hayatında olamazsınız.

ketumdurlar bir tabir vardır: yanında adam kes konuşmazlar diye işte onlar da öyleler iki kişinin bildiği sır sır değildir mantığıyla yaşarlar.

güzellikten ziyade çekiciliği, işveyi, cilveyi severler.
onların yanında istediğiniz gibi davranabilirsiniz çocukluk yapabilir, cilve yapabilir, işveli, şuh davranabilirsiniz ama bir başkasının yanında ya da dışarıda bunu yapmanız onu delirtir ve kafasında kurar maalesef ki haksızlık yaparak her şeyi yakar yıkar ama sonra çok pişmanda hisseder eğer hatalıysa özür diler, gönlümüzü bir şekilde alır ama eğer haklıysa siz artık onun için bir yabancısınızdır.

ama eğer sizden eminse ve size güveniyorsa sizi cinsiyetinize göre: kraliçesi, kadını, erkeği, yoldaşı, hayat arkadaşı, dostu ilan eder.
bazıları oksijeni dışarıda arar dur şurada soluklanayım diye ama o sizde soluklanır çünkü onun oksijeni, yaşam enerjisi siz olursunuz.

Ve unutmadan su grubu burcu. zodyak'ta yaşam/ölüm/anka kuşu olarak geçer. başka hiçbir burçta bu kadar dedektiflik ve sezgisel özellikler yoktur. akrepler kendi aralarında 3 gruba ayrılır. yeraltı akrebi genelde kinci ve keyfine düşkündür, yürüyen akrep; bu grupta kişiye göre davranır ve üzülmediği müddetçe üzmez diğer grup ise kartal akreptir. kartal akrep burçlar dünyasının zirvesidir çünkü başka hiçbir burçta olmayan özelliklere sahiptir zira madde aleminden kurtulup mistik bir yolculuğa çıkmıştır.

tibet'te akrep burcu olarak doğanların doğum haritasına bakıp ona göre davranıldığı rivayet edilir. kişinin doğum haritası kötü ise ''önceki yaşamında nasıl birisiydin ki bu şekilde dünya'ya geldin'' diyerek tartaklandığı bilinir.

akrep burcunun iyi özellikleri arasında, cesaret, sadakat, güçlü sezgiler ve kararlılık yer alır. akrepler, etraflarındaki insanlara derinlik ve güç sunarak, tutkulu dostluklar ve ilişkiler kurabilirler. bununla birlikte, akrep burcunun da zayıf yönleri vardır. kıskançlık, intikamcılık ve manipülatif olma, akrep burcunun olumsuz özellikleri arasında sayılabilir.

akrep burcu, yengeç ve balık burçlarıyla iyi anlaşır. aynı su elementine sahip olan bu burçlar, akrep'in yoğun ve sezgisel yapısına değer vererek, derin dostluklar ve ilişkiler kurabilirler. fakat, aslan ve boğa burçlarıyla akrep burcu pek anlaşamaz. bu burçlar, akrep'in kıskanç ve güçlü yönlerine adapte olmakta zorlanabilirler.

bir akrep'in kalbini kazanmak istiyorsanız, onların tutku ve derinlik arzularına saygı göstermek önemlidir. akrepler, güvenilir ve sezgisel bir partner ararlar. onların duygularına ve içgüdülerine önem vererek, güçlü ve yoğun bir ilişki yaratmaya özen gösterin. ayrıca, sadakat ve güveni temsil eden jestlerle akrep'in kalbine dokunarak, bu gizemli ve tutkulu burcun dünyasında yerinizi alabilirsiniz. eğer bunlar işe yaramıyorsa mutlaka bir şeyleri hatalı veya eksik yapıyorsunuz demektir, o zaman farklı bir yöntem deneyin.


Alıntıdır..
________________

 
Alt 05 Şubat 2024, 09:27   #2
Editör
Brittle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

En iyi anlaştığım burçların başındadır.. Severim akrep burcu insanını..

________________

Tecrübe çok acımasız bir öğretmendir;
Önce sınavı yapar, Dersi sonra öğretir..
 
Alt 05 Şubat 2024, 10:08   #3
Kendi 🌍 sında
CeyLaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Akrep👌

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 11 Şubat 2024, 12:51   #4
Standart

Bi Akrep burcuyla birlikteyim. Dikkat etmem gereken çok konu var jdksk

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:51.