IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Aralık 2023, 12:18   #1
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Aşka bağımlı olan 3 kadın burcu!

Aşka bağımlı olan kadınlar duygusaldır ve uyum ararlar. Onlar için aşk ya tektir ya hiçtir. Aşk tutkusu bazen bir bağımlılığa dönüşebilir ve bu döngü insanı zamanla olgunlaştırabilir. Aşka bağımlı olan 3 kadın burcunu sizler için derledik. İşte astrolojinin aşka bakış açısı...

Terazi
23 Eylül ile 22 Ekim arasında doğan Terazi burcu kadınları, aşk da dahil olmak üzere hayatın her alanında uyum arayan doğal diplomatlardır. Ancak bu denge arayışı bazen mükemmel bir ilişki fikrine bağımlılığa dönüşebilir. Aşkta dengeyi bulmakta zorlanan bir Terazi kadınıysanız, romantik yolculuğunuzu etkileyen sebeplere odaklanmanız gerekir. Terazi burcu kadınları arasında Hadise de yer alıyor.

Yengeç

21 Haziran ile 22 Temmuz arasında doğan Yengeç burcu kadınları duygularıyla derinden temas halindedir. Besleyici nitelikleri onları olağanüstü ortaklar haline getirirken, aşkla olan yoğun duygusal bağları bağımlılık yaratan kalıplara yol açabilir. Kendinizi duygusal iniş ve çıkışlardan oluşan bir döngünün içinde bulursanız, sevgi sularında zarafetle gezinmeniz için içgörü ve stratejiler geliştirmeniz gerekir. Yüzlerce aşk şarkısı yazan Sezen Aksu da Yengeç burcudur.

Balık

19 Şubat ile 20 Mart arasında doğan Balık burcu kadınları genellikle romantik hayalperestler olarak nitelendirilir. Hayal güçleri ve empatik yapıları onları aşkın coşkusuna bağımlı hale getirebilir. Kendinizi romantik fantezilerle dolu bir dünyada kaybolmuş halde bulursanız, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenin yollarını arayın. Nebahat Çehre de Balık burcudur.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 
Alt 26 Aralık 2023, 06:27   #2
Standart

Biz de aşığız..

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:09.