IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By YiLDiZ


 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Temmuz 2023, 13:49   #1
Standart Doğuştan güvenilir ve en sadık 3 burç

Doğuştan güvenilir ve en sadık 3 burç

Astrologların belirttiği bazı burç grupları, doğuştan güvenilir ve sadık olmalarıyla ön plana çıkabiliyorlar. Nitekim fazlaca sadakatli olabilen bu kişiler, sevdiklerini yarı yolda bırakmıyorlar. İşte söz konusu doğuştan güvenilir ve en sadık 3 burç grubu…

Burç grupları insanlara sadık olma, kindar olma, güvenilir olma ve zeki olma gibi birçok farklı karakteristik özellik sağlayabilir. Nitekim doğuştan güvenilir ve en sadık 3 burç da adeta buna örnek teşkil ediliyor. Bu burçlarda olan insanlar, sevdiklerini yarı yolda bırakmadıklarından dolayı fazlaca güven verebiliyorlar.

DOĞUŞTAN GÜVENİLİR VE EN SADIK 3 BURÇ

Astroloji haritasında her burcun sağladığı farklı karakteristik özellikle ilgili pek çok konu bulunabiliyor. Nitekim doğuştan güvenilir ve en sadık olan burç grupları da bu konulardan biri olarak ön plana çıkabiliyor. Söz konusu burçlara sahip olan insanlar; sadakat, dürüstlük ve sevgi gibi duygularda ön plana çıkabiliyorlar. İşte söz konusu astroloji tutkunlarının da merak edebildiği doğuştan güvenilir ve en sadık 3 burç şu şekilde; Oğlak burcu, Yengeç burcu ve Balık Burcu.

Oğlak Burcu: Toprak grubunda bulunan Oğlak burcu insanları; güçlü iradeleri, ciddi davranışları ve tutucu tavırlarıyla gündeme gelebilirler. Ayrıca çalışkan bir yapıya da sahip olabilirler. Bu nedenle başkalarının güven duygusunu ve saygısını da kolaylıkla kazanabilirler. Nitekim Oğlak burcu insanları, dürüstlük ve güvenilirlik konusunda ön plana çıkabilirler.

Yengeç Burcu: Su grubunda yer alan Yengeç burcu insanları, duygusallıkları ile ön plana çıkabilirler. Bunun yanı sıra iyi kalpli, düşünceli ve yardımsever de olabildiklerinden dolayı sadık burç grupları arasında da gösterilebilirler. Ancak kimi zaman alıngan yaklaşımları da olabilir. Ayrıca sevdikleri insanlara karşı adeta doğuştan güvenilir olarak da görülebilen bu insanlar, sevmedikleri insanlara karşı sadık kalmayabilirler.

Balık Burcu: Yengeç burcu gibi su grubunda bulunan Balık burcu, genellikle duyarlı ve sabırlı olarak gündeme gelebilir. Ayrıca Balık burcunda olan insanların dürüst, uysal ve sadık oldukları da görülebiliyor. Bu nedenle Balık burcu insanları, güvenilir olarak da gündeme gelebiliyorlar.


Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 20 Temmuz 2023, 13:57   #2
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bennn değilmisim

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:52.