IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By KuzenKit


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Nisan 2020, 16:59   #1
Özel Üye
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hangi Burç Öfkesini Nasıl Gösterir ?

Kim olduğunuz fark etmez. Herkes zaman zaman sinirlenir. Ve sinirlendiğimizde sabrı, tevazuyu ve sağduyuyu bir anlığına da olsa arkamızda bırakırız. Belki bizi kızdıran şeylere nasıl karşılık verdiğimizi bir kere fark edersek, daha iyi tepkiler vermeye çalışabiliriz. İşte, her burcun kızgınken dikkat etmesi gereken tipik özellikleri.

Koç-

Koçlar kesinlikle en çabuk sinirlenen burçlardan biri. Sonuçta, ateş grubu burçlarından. İçlerinde yanan bir ateş var ve zaman zaman kızgınlık anında ortaya çıkan öfke nöbetlerini görebilirsiniz. Bu onların karanlık tarafıdır.

Genellikle kavgayı onlar başlatmazlar ama kesinlikle nasıl bitireceklerini bilirler. Bazen sabırsız ve değişken olabilirler, özellikle de koydukları sınırları geçmek veya hazır olduklarına inanmadan bir sorunla yüzleşmek zorunda kaldıklarında.

Ama genelde kızdıkları kadar çabuk sakinleşirler ve hatta ilk önce kendilerini kızdıran kişileri affederler. ‘Affetmeye ve unutmaya’ en yatkın burçlardan birisidir.

Boğa-

Boğalar genellikle sakin yapılı kişilerdir. Kızmak konusunda çok yavaştırlar. Ama kızdıklarında, kendinize dikkat etseniz iyi olur. Sadakatsizlik, adaletsizlik, ihanet gibi şeyler gerçekten sinirlerine dokunur. Bunun dışında ise birçok boğa zamanlarını ve enerjilerine kızgınlığa harcamak istemez.

Kızdıklarında sakinleşmeleri uzun zaman alabilir. En iyisi onlara sakinleşene kadar zaman vermek olacaktır.

Tabi boğa deneyip konuşacak kadar sakinse, onlara düşüncelerini açıkça anlatmaları için bir şans verin, aksi halde dinlemeyi reddetmeniz onları daha da fazla kızdırabilir.

Kavga bittikten sonra, affetmek konusunda oldukça hızlı davranırlar, tabi affedilmeyecek kadar büyük bir şey yapmadıysanız.

Çoğu zaman tartışmalardan sonra bile size karşı nazik olacaklardır ama onlarla olan ilişkinizi geçmişteki haline döndürmeniz mümkün olmayacak.

İkizler-

Muhtemelen sizin de bildiğiniz gibi ikizler çift kişilikli olarak tanınır. Kızgınken nasıl davranacaklarını anlamak için yazı tura bile atabilirsiniz.

Sözleriyle kalbinizi paramparça ederken tamamıyla sakin ve dengeli gözükebilirler.

İkizler konuşmaya aşıktır. Bu genellikle en iyi yaptıkları şeydir. Kızgınken de değişmez. Bir ikizleri kızdırırsanız, bir araba dolusu laf işitmeye hazır olun. Öfkeleri kabalık veya iğnelemelerle başlar ama bir anda bağrışmalara ve bir şeyler fırlatmaya dönüşebilir.

Şansa bakın ki uzun süre kızgın kalamazlar.

Bir ikizlere ne yapması yada nasıl yapması gerektiğini söylemediğiniz sürece affedip, olanları unutabilirler.

Yengeç-

Yengeç tatlı , anlayışlı, sadık ve sevgi dolu bir burçtur. Ve insanlardan da tam olarak bunu bekler. Sevilmediklerini, saygı görmediklerini hissederlerse veya kırılırlarsa ilk tepkileri surat asmaktır.

Üstü kapalı imalarını anlamazsanız, bu somurtmalar pasif agresif davranışlara dönüşebilir. Hala anlamamakta ısrar ederseniz imalar derinleşir.

Her şeyden elini eteğini çekme modundaki yengeçler böyle davranabilirler, gerçekten de sizinle konuşmak istemezler ama bu genellikle bir blöftür. Çoğu zaman sorunları çözmek isterler, sadece tüm çabayı harcayanın kendileri olmasını istemezler.

Eğer onları görmezden gelir veya geri püskürtürseniz. , bunu onları umursamamanızın bir kanıtı olarak görürler, bu nedenle ilişki daha çok zarar görür.

Çok sadık ve sevgi dolu oldukları için, sevdikleri kişilerinde böyle olmasını beklerler. Kavga çok önemli bir konu hakkında değilse, sizi çok geçmeden affedeceklerdir.


Aslan-

Aslanlarla kavga etmeye gelirsek, burada önemli olan kimin en gürültülü kükreyebildiğidir. Hemen hemen her şey onların fitilini ateşleyebilir ve olan olduğunda bundan kesinlikle haberiniz olmasını sağlarlar.

Tekmeleyecek, bağıracak, söylenecek, çılgına dönecekler, etrafa bir şeyler fırlatacaklar ve bunu bir gösteriye dönüştürecekler.

Muhtemelen aslında söylemek istemedikleri birçok incitici şey söyleyecekler, bu yüzden bunları kişisel almayın. Sadece bildikleri en iyi yolla sinirlerini atmaya çalışıyorlar—öfkelerini çıkarıyorlar.

Sakinleştikten sonra, kin tutmayacaklar. Aslında, muhtemelen çok geçmeden odaya dönüp, hiçbir şey olmamış gibi davranmaya en meyilli burç aslanlar. Çabuk sinirlenirler ama geçmişi de çabucak arkalarında bırakırlar.

Başak-

Başaklar en sabırlı ve sevgi dolu burçlardan biridir. Kızıp sinirlendiklerini gösterene kadar oldukça fazla şeye tahammül edebilirler.

Kızgınlıklarını göstermekten kaçınırlar çünkü öfkelerini sergilerken hiç rahat hissetmezler. Ama ipleri kopardıklarında, duyguları çok yoğunlaşabilir. Öfkeleri o kadar güçlenebilir ki kızgınlıklarını yan odadan bile hissedebilirsiniz.

Başaklar kızgınken bile oldukça pasif agresiftirler. Her şeyi göze alan yüzleşmelerden ve kavgalardan kaçınırlar. Kızgınken öylece yürüyüp gitmeyi bağırıp çağırmaya çakılı kalmaktan daha kolay bulurlar.

Başaklar aynı zamanda oldukça affedicidir ve gerçekten kin tutmazlar. Ama yine de, unutma eğiliminde de değildirler.

Güvenlerinin boşa çıktığını gördükten sonra , birilerine güvenmeye daha az meyillidirler.

Terazi-

Teraziler uzlaştırıcı burçlardır, bu yüzden de iki kefeli terazi onlar için mükemmel bir semboldür. İlişkilerinde her zaman her şeyi eşit ve dengeli tutmaya çalışırlar, bu nedenle öfke ve taşkınlıktan ne olursa olsun uzak dururlar. Bu nedenle sessiz kalmak ve sakinliklerini kaybedene kadar her şeyi içlerine atmaya meyillidirler.

En duyarlı burçlardan biri olmalarına rağmen, uygun koşulları sağlayan ufak bir olay bile onları tetikleyebilir.

Kızgın sözcükler havada uçuşmaya başladığında, Terazi genellikler tabanları yağlayıp kaçar. Birkaç kırıcı söz söyleyebilirler ama çoğu zaman bunlar kaçarken haykırdıkları sözlerdir.

Öfkelerinin sınırındayken bile, geri çekilip iki kez düşünür ve toparlayabildikleri en sevimli poker suratı takınırlar.

Onları yeterince incitirseniz, kesinlikle kin tutacaklardır. Ayrıca bazı durumlarda nefret ettikleri her şeyi bir kenara yazma eğilimindedirler ve yeri geldiğinde bunları size karşı kullanmak için akıllarının bir köşesinde tutarlar.

Akrep-

Bir akrebin kızıp kızmadığını bilmek mi istiyorsunuz? Gözlerine bakın. Vücut dilleriyle bunu hissettirmeden biraz daha önce bunu size gözleriyle anlatacaklardır. Biraz önce bahsettiğimiz burçlar gibi akrep de öfkesini kilit altında tutma eğilimindedir. Bir süre için..

Öncelikle kafalarında kurarak sinirlenirler, sonra da sırasıyla yeni eylemlerini planlarlar.

Bazen tek eylem tek bir söz söylemeden size kafalarının içinde azarlamaktır. Bazense, yeni bir düşünceyi incelikle planladıkları için sessiz kalırlar.

Bunlar genellikle kızgınlıktan patlayacak hale gelmelerinden çok daha öncedir. O yüzden, öfkeli gözleri görürseniz ve giderek sessizleşirlerse—olanlar hakkında sizinle konuşmak isteyene kadar onları biraz yalnız bırakmanız en iyisi.

Düşüncelerini vaktinden önce paylaşmaları için onları zorlarsanız, buna pişman olabilirisiniz. Akrepler uzun süre kin tutmaya yatkın burçlardan biridir. Affedebilirler ama asla ama asla unutmazlar.

Yay-

Sahtekarlık, sadakatsizlik, zalimlik ve nefret yüklü konuşmalar genellikle yay burcunu kızdırmak için yeterlidir ve yaylar kızdığında onları tutmak mümkün değildir. Birini kızdırdığınızda, şunu bilin, kaçsanız iyi olur. Hızlıca. Buna rağmen çoğu insana karşı oldukça sabırlıdırlar, sinirlendiklerini sık sık görmezsiniz.

Kızgınlıktan önce gelen ilk rahatsızlık belirtisi genellikle ezici iğneleme olur.

Bir yay sinirleniyorsa, konuşmaları iğnelemelerle doluyordur. Birçok yay öfkelerini kontrol altında tutmaya çalışır çünkü soğuk kanlılıklarını kaybetmek sakinleştiklerinde onları mahcup edebilir.

Dikkat etmemiz gereken en önemli şey şu ki onlar can sıkıntısından drama yaratmazlar.

Yaylar problem çözmekten ve çözüm üretmekten hoşlanırlar, bu nedenle evde veya işte nadiren istemsizce sorun yaratabilirler.

Oğlak-

Oğlaklar toprak burcudur, yani çoğu zaman oldukça uyumludurlar. Buna rağmen evde huzuru korumak için bazı katı gereksinimleri olabilir. Çünkü çoğunlukla her şeyin kendi sevdikleri gibi olmasını isterler. Bir oğlağı neyin sinirlendirdiğini asla anlayamazsınız. İlk başta sinirlendiklerini bile fark edemeyebilirsiniz.

Bunun sebebi oğlakların her şeyi içlerine atma eğiliminde olmasıdır. Özellikle de negatif durumları. Somurtup, size soğuk davranmayı tercih ederler.

Sonunda, bir anlığına sakinliklerini kaybedebilir ve büyük yaygara koparabilirler ama bununla çabucak başa çıkacaklardır.

Kova-

Kovalar gerçekten de tartışmaya tahammül edemezler, özellikle de anlamsız konularda inatçı insanlarla tartışmaya. Kızdıklarında sizi yok saymaya en meyilli burç onlardır. Durup kavga etmektense, çıkıp yürüyüş yapmayı veya araba kullanmayı tercih ederler.

Onları rahatsız eden şeyden kaçamazlarsa, köşeye sıkışmış hissedebilir ve katıksız bir öfke patlaması yaşayabilirler.

Sonra ise sakinleşinceye kadar ne pahasına olursa olsun sizi yok sayacaktırlar. Veya sizi sonsuza kadar yok sayabilirler. Bu kiminle kavga ettiklerine göre değişir. Eğer yeni bir arkadaşlıksa , onarmak için çabalamaya değer görmeyebilirler.

Balık-

Bir balık burcuylaysanız, her şey onu nasıl bir gününde yakaladığınıza bağlıdır. Eğer kötü bir gün geçiriyorlarsa, onları zorladığınızda size patlayabilirler.

Eğer günleri kötü gitmiyorsa, çoğu balık ne pahasına olursa olsun insanlarla karşı karşıya gelmekten kaçınacaktır.

Kavga etmek yerine, sakinleşmelerine yardım etmesi için bir içki ya da sigara içmeyi tercih ederler. Eğer bu onlara yardım etmezse, iyi bir ağlama çoğu zaman yardım edecektir. Muhtemelen sinirden havalara uçmak ve bir şeyleri yumruklamak yerine kızgınlık ve öfkeden ağlamaya en yatkın burç onlardır.

Kine gelirsek, balıklar aşırıya kaçan olaylarda kin tutacaklardır ama ne kadar süreceği duruma bağlıdır.
________________

“Size kafamda bir hüküm giydirmedim bayım. çünkü benim kafamda cezanız idamdı. ama sizden kafamda dahi öldüremeyecek kadar nefret ediyordum. Çünkü ölüler kokardı ve zihnimde ölünüzün kokusunu dahi istemiyorum...”

Konu Lareina tarafından (07 Nisan 2020 Saat 17:09 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 24 Temmuz 2021, 08:41   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bir oğlağı neyin sinirlendirdiğini asla anlayamazsınız. İlk başta sinirlendiklerini bile fark edemeyebilirsiniz.

Tam isabet

________________

~ E & B ~
 
Alt 23 Ağustos 2021, 19:33   #3
Banlı Üye
Hesna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Oo hedef 12

 
Alt 23 Ağustos 2021, 21:17   #4
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yengeç tatlı , anlayışlı, sadık ve sevgi dolu bir burçtur. Ve insanlardan da tam olarak bunu bekler. Sevilmediklerini, saygı görmediklerini hissederlerse veya kırılırlarsa ilk tepkileri surat asmaktır.

Üstü kapalı imalarını anlamazsanız, bu somurtmalar pasif agresif davranışlara dönüşebilir. Hala anlamamakta ısrar ederseniz imalar derinleşir.

Her şeyden elini eteğini çekme modundaki yengeçler böyle davranabilirler, gerçekten de sizinle konuşmak istemezler ama bu genellikle bir blöftür. Çoğu zaman sorunları çözmek isterler, sadece tüm çabayı harcayanın kendileri olmasını istemezler.

Eğer onları görmezden gelir veya geri püskürtürseniz. , bunu onları umursamamanızın bir kanıtı olarak görürler, bu nedenle ilişki daha çok zarar görür.

Çok sadık ve sevgi dolu oldukları için, sevdikleri kişilerinde böyle olmasını beklerler. Kavga çok önemli bir konu hakkında değilse, sizi çok geçmeden affedeceklerdir.



nefret ediyorum burcumdan DD

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 29 Ağustos 2021, 01:58   #5
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Akrep-

Bir akrebin kızıp kızmadığını bilmek mi istiyorsunuz? Gözlerine bakın. Vücut dilleriyle bunu hissettirmeden biraz daha önce bunu size gözleriyle anlatacaklardır. Biraz önce bahsettiğimiz burçlar gibi akrep de öfkesini kilit altında tutma eğilimindedir. Bir süre için..

________________

 
Alt 29 Ağustos 2021, 02:11   #6
Farklının Farkını Farklılar Fark Eder
Klaus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Enteresan

________________

whynot?
 
Alt 29 Ağustos 2021, 02:13   #7
Standart

Bir yay sinirleniyorsa, konuşmaları iğnelemelerle doluyordur. Birçok yay öfkelerini kontrol altında tutmaya çalışır çünkü soğuk kanlılıklarını kaybetmek sakinleştiklerinde onları mahcup edebilir.

Dikkat etmemiz gereken en önemli şey şu ki onlar can sıkıntısından drama yaratmazlar.


Mükemmel tespit.

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 29 Ağustos 2021, 02:47   #8
Standart

yengeç yorganın altında ağlayarak gösterir yazmıyor hayret

________________

NO RESPECT F**K PEACE.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:45.