IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Ardanl_


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Mayıs 2023, 20:22   #1
Standart Aşk ve para enerjisi akılları baştan alıyor! Bu burçlar için son 24 saat..

Aşk ve para enerjisi akılları baştan alıyor! Bu burçlar için son 24 saat..

Astrolog Özlem Recep 24 Mayıs 2023 Çarşamba günlük burçları kaleme aldı. İkizler burcu sağlığına öncelik vermeli. Akrepler dostlarından hatırı sayılır bir yardı görüyor. Peki 24 Mayıs günü burçları neler bekliyor? İşte detaylar...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

24 Mayıs 2023 günlük burçlar merak ediliyor. Terazi burçları sırlarını ve parasını korumalı. Her borç isteyene olumlu cevap vermemeli. Astrolog Özlem Recep'in 12 burca özel yorumları...

24 Mayıs günlük burçlarında sağlık ve para konuları ön plana çıkıyor. Peki burçları bugün bekleyen sürprizler neler?

24 MAYIS 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç Burçları, gün içerisinde sizden borç para isteyenlere karşı dikkatli olmalısınız. Önemli bir ameliyat geçirme ihtimaliniz bulunuyorsa doğru hekimi seçmek önemli. Negatif enerjilere karşı dualarla kendinizi korumalısınız.

Boğa: Sevgili Boğa Burçları, ilişkileriniz açısından kendinizi ne kadar doğru anlatıyorsunuz? Beraberliğiniz, iş birliktelikleriniz ve yaşadığınız yer adına önemli bir karar almak üzere olabilirsiniz.

İkizler: Sevgili İkizler Burçları, çalışma hayatınızda sizi zorlayan koşulların üzerine gitmeniz gereken bir gün. Sağlığınızı önemsemeli, hakkınızda arkanızdan dönenlerin farkına varmalısınız.

Yengeç: Sevgili Yengeç Burçları, aşk hayatınız bazı çıkmazlardan geçiyor olabilir. Süreçler bazen sizin elinizde olmayabilir, akışa bırakmak önemliyken sizin için mücadele eden o kişiyi görmezden gelmeyin.

Aslan: Sevgili Aslan Burçları, annenizin size ihtiyacı olabilir. İçinize kapandığınız zaman sürecinde iş hayatınıza odaklanmak ruhunuza iyi gelecektir.

Başak: Sevgili Başak Burçları, kardeşleriniz, yakınlarınız ve arkadaşlarınızın size ihtiyacı olduğu zamanlardan geçiyorsunuz. Küslüklere açıksınız dikkatli olunuz. Ayrıca trafikte dikkatli olmalısınız.

Terazi: Sevgili Terazi Burçları, toplu paranızı korumanız gereken günlerden geçmektesiniz. Masraflarınıza karşı dikkatli olmalısınız. Özel hayatınızı dengelemeli ve sırlarınızı kimseye vermemelisiniz.

Akrep: Sevgili Akrep Burçları, kazalara karşı dikkatli olmalı, bağışıklık sisteminizi korumalı ve kronik rahatsızlıklarınızı görmezden gelmemelisiniz. Dostlarınızdan büyük bir destek geliyor, görmezden gelmeyin.

Yay: Sevgili Yay Burçları, psişik saldırılara uğradığınız günlerden geçiyorsunuz. Üzerinizdeki sıkıntıları atmak için dua ve meditasyon ile frekansınızı kuvvetlendirmelisiniz. Gizli düşmanlarınıza lütfen dikkat ediniz.

Oğlak: Sevgili Oğlak Burçları, hayallerinizi kıran ne varsa arkada bırakın. Kalabalık ortamlarda olan bazı yakınlarınıza yol vereceksiniz. Aşk hayatınıza odaklanmalı, birbirinize kenetlenmelisiniz.

Kova: Sevgili Kova Burçları, iş hayatınızda sizi geriye çeken ne varsa yol vermeli, hız kazanmak için atağa geçmelisiniz. Aileniz ve beraberliğinizle birlikte kenetlenebilirseniz bu süreci kolaylıkla atlatabilirsiniz.

Balık: Sevgili Balık Burçları, hukuksal konularla ilgili atacağınız adımlarda dikkatli olmalısınız. Projelerinizin çalınma ihtimali bulunuyor, sessizlik en güzeli.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 24 Mayıs 2023, 20:24   #2
Standart

Dostlar sağolsun desteğini esirgemezler

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 24 Mayıs 2023, 20:25   #3
Standart

Gizli düşmanlarınıza lütfen dikkat ediniz.

Peki

 
Alt 25 Mayıs 2023, 15:17   #4
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Borç istemeye gelmeyin

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:48.