IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Şubat 2023, 15:02   #1
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Romantizmden nefret eden 5 burç!

Romantizm ilişkiler için çok önemlidir. Her insan partneriyle romantik dakikalar yaşamak ister. Ancak bazı insanla romantizmden pek hoşlanmaz. Astrolojide romantik olmayı sevmeyen burçların listesine bir göz atın.

BOĞA BURCU

Boğa burçları herkesin içinde sevgilerini belli etmekten hiç hoşlanmaz. İnsanların kendileri hakkında ne düşündüklerini çok fazla önemserler. Herkesin yanında utangaç ve sessizdirler. İlişkilerini göz önünde yaşamaktan hoşlanmazlar.

BAŞAK BURCU
Başak burçları ilişkilerinde hep kusursuzluk arar. Kimsenin önünde sevgilerini belli etmek istemezler. İlişkilerinde çok utangaç olabilirler. Bu özellikleri sebebiyle aşklarını gizli yaşamayı tercih ederler.

AKREP BURCU
Akrep burçları ilişkilerinde çok tutkuludur. Aşkı ve sevgiyi derinden yaşarlar. Her şeyin özel kalmasını sevdikleri için aşklarını herkesin önünde sergilemezler. Herkesin gözü önünde aşklarını yaşamak istemezler.

OĞLAK BURCU


Bağlı oldukları katı ahlak ve ahlakları vardır. İlişkilerini insanların önünde göstermekten çok rahatsız olurlar. Romantizmi kapının arkasında tutmayı severler. Oğlak burçları sadece baş başa kaldıklarında sevgilerini gösterir.

KOVA BURCU
Çok utangaçtırlar ve ilişkilerini sergilemekten nefret ederler. İlişkilerini gizli tutmayı tercih ederler. Ortaklarına toplum içinde sevgi gösteremezler çünkü bu onları rahatsız eder ve utanırlar.

Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay ve Balık romantik olmaktan çok hoşlanır. Partnerlerine her zaman hayranlık duyarlar. Eşlerinin de onları göstermesine bayılırlar.

(Alıntıdır)
________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 
Alt 19 Şubat 2023, 15:13   #2
Standart

BAŞAK BURCU
Başak burçları ilişkilerinde hep kusursuzluk arar. Kimsenin önünde sevgilerini belli etmek istemezler. İlişkilerinde çok utangaç olabilirler. Bu özellikleri sebebiyle aşklarını gizli yaşamayı tercih ederler.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:06.