IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
Seçenekler Stil
Alt 25 Ocak 2023, 19:35   #1
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart En çekici kadınlar bu burçtan çıkıyor!

Bazı kadınlar hep diğerlerine göre daha fazla ışıldar. Doğuştan çekici olan bu kadınlar duruşlarıyla, tavırlarıyla, bakışlarıyla hemen tüm dikkatleri üzerine çeker. Eğer gözlerinizi birinin üzerinden alamıyorsanız bu durumun astrolojiyle bir ilişkisi olabilir. Astrolojide bazı burçların kadınları büyüleyici güzellikleriyle herkesin başını döndürebiliyor

Astroloji hayatınızdaki insanlar hakkında ipuçları verir. Bazı kadınlar her zaman ışıl ışıl parlar ve tüm bakışları üzerine toplar. Bu kadar dikkat çekici olmanın sırrı astrolojide saklı olabilir. "En çekici kadınlar hangi burçtan çıkıyor?" diye merak ediyorsanız bu yazımıza mutlaka göz atın.

1-BAŞAK BURCU KADINLARI

Başak burcu kadınları her zaman çok bakımlı olur. Spor yaparlar ve beslenmelerine çok dikkat ederler. Her zaman fit görünmek için elinden geleni yapan başak burcu kadınları kusursuz görüntüsüyle tüm dikkatleri üzerine toplar.

Başak burcu kadınları yapısı gereği kusursuz olan her şeyi sever. Kendisi de kusursuz olmak için elinden geleni yapar. Başak burcu kadınları havalı bakışları ve kendinden emin duruşlarıyla da herkesin onlara hayran olmalarını sağlar.

2-ASLAN BURCU KADINLARI

Aslan burcu kadınları her zaman havalı, özgüveni yüksek ve kendinden emin tavırlarıyla herkes tarafında fark edilir. Aslan burcu kadınları ilgiyi çok sever ve o ilgiyi elde etmek için elinden gelen her şeyi yapar.

Aslan burcu olan kadınların muhtemelen çok dikkat çeken saçları olur. Parlak, canlı ve göz alıcı saçları onların çekici görünmesini sağlayan en temel noktalardan biridir.

Ayrıca çok sıcak kanlı olan aslan burcu kadınlarının aşırı sosyal yapısı da çok çekici bulunan özelliklerinden biri olarak biliniyor.

3-BOĞA BURCU KADINLARI

Boğa burcu olan kadınlar abartıdan uzak yaşarlar ve her zaman sadeliği severler.

Boğa burcu kadınları dış görünüşten çok, duruşunun ve davranışının güzelliğini önemser. Boğa burcu olan kadınların doğuştan gelen zarafetleri onların her zaman çekisi görünmesini sağlar.

Boğa burcu olan kadınlar kişisel bakımlarına çok düşkün olur. Her zaman temiz ve sade görünmeye özen gösterirler. Klasik tarzlarından ödün vermeyen boğa burcu kadınları her zaman kıskanılan kadınlar arasında yer alır.

4-OĞLAK BURCU KADINLARI

Oğlak burcu kadınları her zaman en iyi ve en iddialı şekilde görünmeyi sever. Oğlak burcu kadınları kendilerine özel tasarım ürünlerini kullanmaya bayılır. Saçlarına çok fazla özen gösteren oğlak burcu kadınları vaktinin bir kısmını düşünmeden kuaförde harcayabilir.

Günün modasından kaçının oğlak burcu kadınları, her zaman kendi modasını yaratarak zarif ve abartısız bir tarafı seçer. Her zaman şık görünen oğlak burcu kadınlarının bu görünüşü tüm bakışları üzerine çekmesine sebep olur.

5-KOVA BURCU KADINLARI

Kova burcu kadınları en bilindik güzellik rutinlerine zaman harcamazlar. Onlar her zaman doğuştan parlayan burçlar arasında yer alır. Kova burcu kadınları güzelliklerini zekasına ve neşesine borçlu olabilir.

Kova burcu kadınları insanlarla etkili ve iyi iletişim kurabildikleri için herkesin etraflarında toplanmasını sağlar. Her ortamın aranılan insanı olmaları onları çekici kılan özelliklerin başında gelir.

6-TERAZİ BURCU KADINLARI

Terazi burcu kadınları her zaman şık, zarif ve güzel görünür. Terazi burcu olan birini hiçbir zaman dağınık ve özensiz göremezsiniz. Venüs tarafından yönetilen terazi burcu kadınları barışçıl ve adaletli insanlar olurlar.

Terazi burçlarının adaletli yapısı onların çekici görünmelerini sağlar. Terazi burcu kadınlarının huzur veren bir yapısı vardır. Her zaman kendileriyle barışık olan terazi burcu kadınları içten gelen güzellikleri sayesinde her zaman parlar.

(Alıntıdır)
________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:32.