IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
Seçenekler Stil
Alt 29 Aralık 2022, 03:39   #1
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sır tutamayan burçlar


BAŞAK BURCU

Başak burçları, başkalarının sırlarını bilmek istemez. Eğer ona çok özel bir şey anlatırsanız kendini tutamaz ve anında çevresindeki diğer insanlarla paylaşır.

Başak burçları bu alışkanlığından vazgeçemez. Hatta sırları başkalarını anlatmanın yanlış olduğunu düşünmezler. Ancak Başak burçları kendileriyle ilgili hiçbir sırrı dostlarıyla paylaşmaz.

KOÇ BURCU
Koç burçları sır saklamayı ve sırları asla umursamaz. Koç burçları aceleci ve heyecanlı olur. Onlara bir şey anlattığınızda başkalarıyla paylaşmak için can atarlar.

Koç burçlarına sır kavramı çok anlamsız gelir. Bu sebeple de sır tutmaktan hoşlanmazlar. Özellikle kulağına ilginç gelen bir konuyu paylaşırsanız bunu gittiği her ortamda rahatlıkla anlatırlar.

İKİZLER BURCU
İkizler burcu olanlar çok konuşkan ve sosyal olurlar. İnsanlarla buluşmayı ve sohbet etmeyi sevdiği için konuşurken farkında olmadan sırlarınızı da anlatırlar.

Kendilerini tutamadıkları için kolayca tüm sırlarınızı açığa çıkarırlar. İkizler burcu olanlar yeni insanlarla tanışmayı, konuşmayı ve yeni şeyler öğrenmeyi sever. İkizler burcuna bir sır verirken iyi düşünmek gerekir.

AKREP BURCU
Akrep burçları, genellikle ketum ve esrarengiz olarak bilinir. Bu sebeple Akrep burçlarının sır tutamayan burçlar listesinde olması herkesi şaşırtıyor.

Akrep burçları sadece kendi hayatlarıyla ilgili sırlar tutar. Kendi gizemini korumak için elinden geleni yapar.

Akrep burçları söz konusu başkalarının sırları olduğunda bu kadar dikkatli davranmaz. Her şeyi herkese anında anlatabilirler.

YAY BURCU
Yay burçları konuşmayı çok sever. Genellikle dürüst ve dobra insanlar Yay burçlarından çıkar. Ancak Yay burçları sır tutmak konusunda pek başarılı değildir.

Köşeye sıkıştıklarını hissettiklerinde tüm sırlarınızı açığa çıkarmaktan çekinmezler. Yay burçları, sırlarınızı başkalarıyla paylaştığında pişmanlık duyar. Fakat bu durum çok uzun sürmez. Kendini tutamayıp tekrar tekrar her şeyi anlatırlar.

Astrolojide yer alan diğer burçlar sır saklamak konusunda iyidir. Onlar sırlarınızı başkalarıyla paylaşmaz. Hatta anlattığınız şeyleri hafızalarından silerler.

Kaynakça Posta Gazetesi
________________

Sır tutamayan burçlar
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:44.