IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
Seçenekler Stil
Alt 25 Kasım 2022, 01:49   #1
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burçlara göre psikolojik sorunlar


KOÇ
Bu burçlar aşırı derecede şüpheci davranırlar. Koç burçları paranoid şizofrene yatkındırlar.

BOĞA
Boğa burçları aşırı duygusallıkları nedeniyle depresyona diğer burçlara göre daha çok eğilimlidirler.Günlük işlerine konsantre olamaz, sürekli üzüntü halinde yaşar.

İKİZLER
İniş-çıkışlar yaşayabilen ikizler burcunun psikolojik rahatsızlığı borderline, yani kişilik bozukluğudur. Sürekli bunalımlı tavırlar sergiler, kendine zarar verebilir, çevresiyle iletişimi bozulur ve tutarsızlaşır.

YENGEÇ
Duyguları abartılı olduğu için doyumsuzluk yaşamaya başlarlar. Sürekli bir tatminsizlik vardır ve bilmedikleri bir arayış içindedirler.Sürekli dikkat çekmeye çalıştıklarından histrionik kişilik bozukluğuna yatkındırlar.

ASLAN
Statü sahibi olamayan bir aslanın sağlam psikolojisinin bozulabilmesi en muhtemel durumdur. Aslan burcu psikolojik rahatsızlığı narsisistliktir. Kendini diğerlerinden üstün görme ile zihni fazla meşgul olduğunda, bu durumun çevresine ve kendisine verdiği zararı göremeyecek hale gelebilir. Bu rahatsızlık toplumun çok az kesiminde görülür.

BAŞAK
Aşırı düzen ve duygusal anlamda katılık başak burçlarını obsesif kompulsif bozukluğa yani düşünce davranış takıntısına yatkın kılar.Takıntıları ve üstün gelme çabası vardır. Aşırı derecede düzen istemesi ve duygularının zamanla katılaşması psikolojisinin geri dönülmez şekilde bozulmasına neden olabilir.

TERAZİ
Dengesiz ruh halleri bipolar duygudurum bozukluğuna yani manik depresif rahatsızlığına yatkın kılar.Duygu karmaşasının ilerlemesi halinde yoğun coşkulu duygu sapmaları, öfke patlamaları yaşamaları söz konusudur.

AKREP
Akrep burcunun aşırı kıskanç yönü şizofreni gibi algılanabilir ama bu burcun en belirgin özelliği aldatılma korkusudur. Bu nedenle akrep burcu psikolojik rahatsızlığı monomani alt başlığındaki othello sendromudur. Bu durumda kıskançlık durumu patolojik olarak ta tespit edilebilir. Kişi partnerinin kendisini aldattığı şüphesine kapılır ve kanıtlama çabasına girer. Bu durum yaşamlarının kısıtlanmasına neden olur.

YAY
Yay burçları güvercin gibi ürkek ve hassas olduklarından kolaylıkla panik atağa yakalanabilirler.Sürekli kaygı, endişe ve korku duymaya başlayan yaylar zaman zaman kaosa sürüklenebilirler.

OĞLAK
Birçok şeye sahip olmadan öyleymiş gibi davranmaları oğlak burçlarının megalomani kişiliğine işaret eder.

KOVA
Kova sürekli planlar peşinde olması nedeniyle dikkatini tek birşeye odaklayamaz. Dolayısıyla potansiyel hiperaktivite ve dikkat bozukluğuna adaydırlar. Aşırı hareket ihtiyacı duyarak duygularını kontrol altına almakta zorlanır. Unutkanlık yaşar. Olaylara ve durumlara ani tepkiler vererek, kolay şekilde U dönüşü yapabilir.

BALIK
Balıklar aşırı iyi ve duygusal olduklarında ve adaletsizliği de katlanamadıklarında majör depresyona yatkındırlar. Kederlerini derinden hissederler. Bu durum yorgunluk, tembellik, aşırı sinirlilik hali ve motivasyon bozukluğu şeklinde ortaya çıkar.

Kaynakça Hürriyet
________________

Burçlara göre psikolojik sorunlar
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:50.