IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Eylül 2022, 15:26   #1
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Toplumda gözler onların üzerinde! En sevilen popüler burçlar

Bazı insanların enerjisi çevresini etkisi altına alabiliyor. Bu insanlar komik olmasalar bile her buluşmada aranan isimler arasında bulunuyor. En popüler olan insanların ortak özelliği aşağıda yer alan burçlara sahip olmaları. İşte en sevilen burçlar..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Herkes tarafından sevilen ve hayatları merak edilen insanlar bulunuyor. Bazı insanlar doğuştan star olarak dünyaya geliyor. Kendi çevrelerinde oldukça sevilen ve aranan bu kişilerin burçlarını merak ediyorsanız hepsinin burçları benzerlik gösteriyor. En sevilen 5 burç bulunuyor. Diğer burçlar da sevilse de bu burçlara sahip kişiler toplumda kendilerinden söz ettirmeyi başarıyor.
ASLAN BURCU
Aslanlar popülerlikleriyle bilinir. Arkadaş canlısıdırlar, dışa dönüktürler ve insanlar onları sever. Çekici, iyimser, enerjik ve kibar olan aslanların en iyi özelliği aldıkları sevgi ve sadakatin on katını geri vermeleridir. İyi sır tutmasıyla bilinen aslan burçlarına herkes sırrını, derdini anlatabilir.
YAY BURCU
En eğlenceli burç denilince akla ilk gelen yay burçlarıdır. Yay burcu bulaşıcı ve çekici bir yaşam şehvetine sahiptirler. Yayların kocaman kalpleri vardır ve son derece cömerttirler. Çok sevilen yay burçları araştırmaya oldukça sever. Bu nedenle bulunduğu ortamda herkese bilgi aşılar. Oldukça pozitif olan yay burçları sizi yargılamadan dinlerler.
İKİZLER BURCU
İkizler burcu girdiği her ortamda direkt fark edilen burçlar arasında bulunur. Etkileyici bir şekilde sosyal açıdan beceriklidirler ve herkesle ortak ilgi alanları bulabilirler . Başkalarını ilginç ve değerli hissettiren ikizler burçları oldukça sevilir. Kötü giden ruh halinizi anında tersine çevirebilen ikizler burçları pozitif enerji konusunda yeteneklidir.
KOÇ BURCU
Koç'u sevmemek zordur çünkü onların maceraperestlikleri ve canlılıkları neredeyse her şeyi eğlenceli gösterebilir. Oldukça rekabetçi bir burç olmasına rağmen çevresindeki herkese yardım etmeyi seven koç burçları sıcak kanlı olmalarıyla sevilirler.

(Alıntıdır)
 
Alt 28 Eylül 2022, 15:30   #2
Standart

ben yokum arada (:

________________

No MoRe DramA
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:52.