IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Eylül 2022, 18:54   #1
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bu burçlarla hemen nikah masasına koşun!Hangi burç hangi burçla evlenmelidir?

Burçlar ilişkileri oldukça etkileyebiliyor. Bazı burçlar çok iyi anlaşırken bazıları ise asla anlaşamıyor. Evlenmeden önce burç uyumuna da dikkat etmek gerekiyor. Evlilikte daha mutlu olmak için kendi burcunuza uyumlu olan burcu tercih edebilirsiniz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Evlilik kişinin hayatının tamamen değişmesine neden oluyor. Bu nedenle evlenmeden önce karşıdaki kişiyi oldukça tanımak gerekiyor. Astroloji insanların karakterleri hakkında ipucu verebiliyor. Burçlara göre anlaşıp anlaşamadığımız kişilerde değişim görünüyor. İşte burcunuza göre en uyumlu evliliği yapabileceğiniz burçlar...

KOÇ BURCU
Çapkın Koç burcu; Terazi, İkizler ve kendi burcundan birisi ile yüksek cinsel çekim gücüne dayalı ilişkiler yaşayabilir fakat konu aşk ve evlilik olunca, Aslan ve Yay burçları ile kalıcı bir evlilik mümkündür.
BOĞA BURCU
Boğa için seksapellik ikinci planda ise de Başak, Terazi, Boğa, Balık ve Akrep burcu insanları onu etkileyebilir. En önemli kriteri güven olan Boğalar ancak Yengeç, Başak ve Oğlak ile çok mutlu bir evlilik kurabilir.
İKİZLER BURCU
Hep keşif peşinde olan İkizler burcu insanını; Koç, İkizler, Aslan, Yay ve Terazi ile kurulacak sıcak ilişkiler onu cezp edebilir ancak evlilik için şans Aslan, Kova, Terazi ve İkizlerden yana olacaktır
YENGEÇ BURCU
Terazi, Oğlak, Kova, Başak, Balık ve Yengeç cinsel konularda uyumludur ancak bu bir Yengece göre evlilik için yeterli değildir. Boğa, Akrep ve Balık evlenebileceği en ideal burçlardır.
ASLAN BURCU
Aslan ve İkizler burcu arasındaki cinsellik mükemmeldir. Aşka ve evliliğe gelince; bir Aslanın dünya evinde İkizler de olabilir, Koç veya yay burcu da...
BAŞAK BURCU
Müşkülpesent Başak burçlarının cinsel çekim alanına Balık, Başak, Boğa, Yengeç, Aslan ve Oğlak girebilir. Mükemmel bir evlilik için zafer ise Boğa ve Oğlak burçlarının lehinedir.
TERAZİ BURCU
Terazi insanı; Koç, İkizler, Yengeç, Başak ve Terazi ile libidosu yüksek beraberlikler kurabilir. Evlenmek için kararsızlığını ise Kova ve İkizler kırabilir.
AKREP BURCU
Çekici Akrep burçları, cinsel çekim alanına girdiği Boğa, Başak, Aslan, Kova ve Akrep ile heyecanlı ilişkiler deneyebilir. Evlenmeye karar verdiğinde ise yıldızı Yengeç ve Balık burçlarını gösterecektir.
YAY BURCU
Herkese karşı bir sevgi kelebeği olan Yaylar; İkizler, Terazi, Balık ve Yay burçlarından çok uyumlu sevgililer edinebilir. Evliliklerinde mutlu olabilecekleri sağlam limanlar ise Koç ve Aslan burçlarıdır.
OĞLAK BURCU
Başak, oğlak ve Balık ile sıcak aşk ilişkileri yaşayabilecek olan Oğlak burçları, temkini elden bırakmaz. Evlilik için kendisine en uygun burçlar ise Başak ve Boğalar arasındadır.
KOVA BURCU
Yengeç, Akrep, Kova ve Başak ile cinsel çekimleri uyuşan, özgürlüğüne düşkün Kovalar, Yengeç burcu ile aşk evinde buluşsa da evlilikte İkizler ve Terazi ile en büyük mutlulukları paylaşacaktır.
BALIK BURCU
Balık burcunun romantik, sezgili ruhu; Koç, Aslan, Boğa, Balık ve Yay burcu insanlarını cinsel çekim etkisine alabilir. Yengeç, Akrep, Koç ve Balık burçları ile aşka da yelken açabilir ancak evlenmek için doğru kişi Yengeç ve Akrep burcu insanları arasında olmalıdır.

(Alıntıdır)
________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 
Alt 28 Eylül 2022, 15:32   #2
Standart

evlenicekmisim

________________

No MoRe DramA
 
Alt 28 Eylül 2022, 16:03   #3
Standart

Mükemmel bir evlilik için zafer ise Boğa ve Oğlak burçlarının lehinedir.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:15.