IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Ağustos 2022, 05:00   #1
Post Burçların İlk Buluşmada Sorduğu Sorular!


Burçların İlk Buluşmada Sorduğu Sorular!


Birlikteliğin ilk buluşması biraz sancılıdır. Karşındakine kendini ideal göstermeye çalışırken doğallığını kaybedebilirsin. İlk buluşmanın heyecanından tuhaf davranabilir ve onu olduğundan farklı bir imaj yaratabilirsin. Öte yandan her burcun ilişkiden bir takım beklentileri vardır. Onunla ilgili merak ettiklerini öğrenmek adına bazı sorular sorarsın. Burcuna göre öğrenmek istediklerin birbirinden farklı olacaktır.


Koç Burcunun İlk Buluşmada Sorduğu Sorular ;
Sen muhtemelen onun davranış biçimini merak ediyorsun. Kendin gibi renkli ve konuşkan mı yoksa içine kapanık mı? Açıkçası sessiz ve utangaç insanları sıkıcı buluyorsun. Konuşurken ağzını açmak için neredeyse kira isteyecek tiplerden mi inceliyorsun. Hele bir de ağır ağır hareket ediyorsa senin için gerçekten çekilmez bir sevgili olabilir. Direkt bunu soru sormak yerine ne kadar sohbet başlatıyor, sorduğun sorulara kısa yanıtlar mı veriyor yoksa yeterince konuşuyor mu gözlemliyorsun. Ayrıca pısırık ve çekingen olduğunu düşünürsen en baştan soğursun.


Boğa Burcunun İlk Buluşmada Sorduğu Sorular ;
Sen toprak grubu üyesi olarak ilişkileri ciddiye alıyorsun. Flört edeceğin kişiyi enine boyuna tartarak değerlendiriyorsun. Ne kadar sadık merak ediyorsun. “Çaktırmadan eski ilişkilerini sormalı” diye geçiriyorsun içinden. Aldatır mı gözü dışarıya arada kayar mı bilemezsin tabi. Belki kısa sürede kendini kaptırıp ona aşık olacak sonra da evlenmek isteyeceksin. Doğru insan olup olmadığını bilemeden kalbini açmak istemezsin. Konuya bir şekilde girip önceki sevgilileriyle ilişkilerinin ne kadar sürdüğünü niye bittiğini soruyorsun. “Bitmesi gerekiyordu.” şeklindeki yanıtları ciddiye almayacaksın.


İkizler Burcunun İlk Buluşmada Sorduğu Sorular ;
İletişim yeteneği ve bilgi birikimi yüksek biri olarak aynı dili konuştuğun kişilerden hoşlanıyorsun. Güzel ve yakışıklı olmasından ziyade karakterinin güzel olmasıyla ilgileniyorsun. Onun entelektüel olup olmadığı merak ediyorsun. Şöyle tarih, felsefe, dünya gündemi, edebiyat gibi alanlardan konu açıyorsun. Okuduğun kitaplardan bahsediyor “sen de okumuş muydun” diye sorarak çaktırmadan bilgisini ölçüyorsun. Zeki mi değil mi diye mental anlamda da kendince test ediyorsun.


Yengeç Burcunun İlk Buluşmada Sorduğu Sorular ;
Evcimen ve marifetli burçlar arasındasın. Sevgilinle ev içi hobiler uygulamak sana hitap eden zevklerin başında geliyor. Bu tarz aktiviteleri seviyor mu yoksa sıkıcı mı buluyor diye merak ediyorsun. Duygusal ve çabuk bağlanan bir burç olarak onu aynı zamanda eş adayı olarak görüyorsun. Bu durumda yemek pişirmeyi bilip bilmediğini sorabilirsin. Usta aşçı olmasa da mutfağa girmeyi seven biriyle iyi bir çift olacağınızı düşünüyorsun. “Evet” derse büyük ihtimal anlaşabileceğin bir sevgili bulduğuna seviniyorsun.


Aslan Burcunun İlk Buluşmada Sorduğu Sorular ;
Ateş gurubunun eğlenceli ve kendine en fazla değer veren burcusun. Kendini de en az hayat kadar seviyorsun. Bir ilişkiden en büyük beklentin ilgi ve sevgi görmektir. Aşkını iltifatlarıyla şımartmalı, her gün arayıp sormalı, sık sık buluşmak istemeli. Ona “Hayatındaki insanla ne sıklıkta bir araya gelebileceğini, sevgisini nasıl gösterdiğini, özel günlerde program yapıyor mu diye sorarsın. Eğer olumsuz veya tatmin etmeyen cevaplar alırsan onunla ilgili ön yargın oluşabilir. Sonuçta soğuk bir sevgili yüzünden üzülmektense en baştan gardını almak istersin.


Başak Burcunun İlk Buluşmada Sorduğu Sorular ;
Kolay kolay kimseyi beğenmediğin herkesin malumu olmuş. Seninle ilk buluşma aşamasına erişen pek bir şanslıdır. Muhtemelen kusur bulmaya hazırsın ve merak ettiğin çok konu var. En çok içini kemiren konu onun da temiz ve düzenli olup olmadığı. Buluşma öncesi evden çıkmadan dişini fırçalıyor mu, kaç günde bir duş alıyor, kıyafetlerini ütüleyip mi giyiyor diye direkt sormak kabalık olur. Bir yolunu bulup bu sorulara yanıt almaya çalışıyorsun. Evinin düzenine dair de bilgi almaya çalışıyorsun.


Terazi Burcunun İlk Buluşmada Sorduğu Sorular ;
Zodyak’ın en uyumlu burçları arasındasın. İç huzur senin için oldukça önemli. Karşı tarafında da aynı karakterde olmasını umarsın. Bir ilişkide tahammül edebileceğin en son şey kavgacı, sinirli ve negatif bir sevgili olur. İlk önce vücut dilini, hareketlerini gözlemlersin. Sohbet ilerleyince ilişkilerinde uyumluluk anlamında sabrını ölçmeye çalışırsın. “Böyle yapsam, buraya gitsem, şunları söylesem” tepkin ne olurdu gibi sorular sorabilirsin.


Akrep Burcunun İlk Buluşmada Sorduğu Sorular ;
Astroloji dünyasının en şüpheci burcusun. Yeni bir ilişkiye adım atmak kolay değil. Karşındaki kimdir, nedir bilemezsin. İlk buluşmada onu tanımak güç, kendini olduğundan farklı da gösterebilir. Sen mümkün olduğunca gerçek anlamda onu tanımak istersin. Şeytan ayrıntıda gizlidir ne de olsa. Karanlık yönleri var mı, “Güvenilir bir ilişkiye mi yelken açıyorum” diye merak ediyorsun. Ona eski ilişkilerinin bitme sebebini ve ne kadar sürdüğünü sorarsın muhtemelen. Çelişkili konuşmuyorsa yavaştan ısınırsın.


Yay Burcunun İlk Buluşmada Sorduğu Sorular ;
Senin de kendine has beklentilerin var bir ilişkide. Ciddi ilişkilere sıcak bakmasan da bu buluşma ondan gerçekten hoşlandığını gösteriyor. Flört ilişkilerinde en önem verdiğin konu birlikte gezmektir. Kaşif ruhun ve yaşam tarzınla uyumlu bir sevgili yapmalısın. Evden çıkmayan, dışarı çıktığında sıkılan biri senin gözünde çekilmez bir adaydır. Gezmeyi sevip sevmediğini sorarsın ona mesela. Yeni yerleri keşfetmenin, tarihi eserleri incelemenin ilgi alanına girip girmediğini anlamaya çalışırsın.


Oğlak Burcunun İlk Buluşmada Sorduğu Sorular ;
İkili ilişkilere balıklama atlayanlardan değilsin. İyice tanıyıp yaşam tarzınızın örtüşüp örtüşmediğini anlaman gerek. Her sevgili senin için eş adayıdır dolayısıyla işi, gücü, mesleği ilk sıradadır. Sohbetin ilerleyen kısmında “Ne işle meşgulsünüz?” diye sorarsın. Bilmediğin bir sektörse detaylarını, koşullarını hatta iş yoğunluğunu da öğrenmek isteyeceksin Ardından eğitimle alakalı bir soru sorabilirsin. Eğer düşük bir eğitim almışsa neden böyle olduğunu, hangi sebeplerden öğrenimini devam ettiremediğini bilmek isteyeceksin.


Kova Burcunun İlk Buluşmada Sorduğu Sorular ;
Buluşma esnasında sakin olan taraf sensin. Sen ne kadar rahatsan yeni sevgilin bir o kadar heyecanlı. Onun ne kadar kafa dengi olup olmadığını, hobilerini, hayata bakış açısını merak ediyorsun. Muhtemelen soracağın ilk soru “Boş zamanlarında ne gibi sosyal aktivitelerle ilgilenirsin?” şeklinde olacak. Zevkleriniz, hobileriniz örtüşürse hoşuna gider ve tebessüm edersin. İş bunlarla bitmiyor. Bakış açınızın benzer olması da önemli. Dar kafalı, kıskanç, sabit fikirli insanlarla anlaştığın söylenemez sonuçta. Bir sevgiliden ne gibi beklentisi olduğunu, onu kısıtlayıp kısıtlamadığını öğrenirsin.


Balık Burcunun İlk Buluşmada Sorduğu Sorular ;
Aşk, hayatını anlamlandıran en büyülü his olarak yüreğinde yer buluyor. İlk buluşmada onunla ilgili en merak ettiğin konu romantik olup olmadığıdır. Bunun yanıtını birtakım sorularla öğrenirsin. 14 Şubat Sevgililer Gününü kutlayıp kutlamadığını sorarsın mesela. Özel gecelerde sürprizler yapıp yapmadığını, aşkını gösteriş biçimini öğrenmeye çalışırsın. Mum ışığında yemek yemeyi, sevdiği insana şiir yazmayı, çiçek almayı klişe bulanlardan mı diye test edersin. Hoşuna gittiğini belirtirse ona ufaktan için ısınacak.

( Alıntı )
________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 25 Ağustos 2022, 07:17   #2
Standart

En çok içini kemiren konu onun da temiz ve düzenli olup olmadığı. Buluşma öncesi evden çıkmadan dişini fırçalıyor mu, kaç günde bir duş alıyor, kıyafetlerini ütüleyip mi giyiyor diye direkt sormak kabalık olur.

Ütü önemli bu konuda hassasım

 
Alt 28 Ağustos 2022, 13:27   #3
Standart

sorularimla bogabilirim

________________

No MoRe DramA
 
Alt 28 Ağustos 2022, 13:30   #4
Standart


________________

 
Alt 14 Eylül 2022, 20:09   #5
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Oğlak burcu olarak hiç sormadım o soruları onlar en son benim için

________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:02.