IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

5Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Ağustos 2022, 04:33   #1
Post Burcuna Göre “Neden Sevgilin Yok?”


Burcuna Göre “Neden Sevgilin Yok?”


KOÇ : “Ben beni başka biriyle paylaşamam”
Koçların ilişkilerinin pek uzun soluklu olmadığı malum. Nedeni, iki kişilik bir hayata bir türlü ayak uyduramamalarından ileri gelir. Kendi öncelikleri, istekleri, keyfi hep ön planda. Başkası için taviz vermek ya da istemediği ortamlara girmek ne kadar isterse istesin yapabileceği bir şey değil. Bir başka deyişle kendini bir başkasıyla paylaşabilmesi mümkün değil. Böylelikle “Neden sevgilin yok?” sorusuna verecekleri yanıt da belli.


BOĞA : “Bir tek huzurum var, icat çıkarmayın hiç”
Boğaların çevresinde de dolu dizgin aşk yaşadığını iddia eden bir ton insan var. Sorsan her gün kavga hep bir huzursuzluk hep bir karmaşa. Mutlu olabilen var mı sahiden Allah aşkına? Kendi başına düzenini kurmuş ve kimseye ihtiyaç duymazken neden durduk yere başına bela alsın ki? İşte neden sevgilisi olmadığının kısa açıklaması. Uzun uzun kendini tanıtmayı, yeni insanlarla buluşmayı, tartışmayı, ayrılmayı, yeni bir arayışa geçmeyi gözü almadığından doğrudan yalnızlığın huzurlu kollarını tercih edecektir.


İKİZLER : “Flörtlerim izin vermiyor”
Zodyak’ın en flörtöz burcu İkizler. İki kere iki dört! Bu kadar net. Çevresinde sürekli bir kalabalık, bir türlü dinmek bilmeyen mesaj trafiği, kıyıda köşede kesiştikleri… Sürekli el üstünde tutulduğu böylesi bir ortamda herkesin ilgisinden vazgeçip tek bir insana odaklanmak ona çok zor gelebilir. Kaldı ki kendisi istese bile flörtleri izin vermeyecektir. Neden sevgilisi olmadığına dair başka bir yanıta gerek var mı?


YENGEÇ : “Cumaya gitti, gelecek”
Yengeçlerin insan ilişkilerini çözebilene aşk olsun! Bir gün tüm özel yaşamını yakınlarına açmışken, öteki gün ağzını bıçak açmayan birine dönüşebilir. Tavrındaki değişime neden olan en önemli etken ise hayatında neler olup bittiği. Her şey güllük gülistanlıkken kimseden saklayacak bir şeyi yok, bir şeyler ters gittiğinde ise pek tabii paylaşmayı tercih etmeyecektir. “Neden sevgilin yok” diye sorulduğunda “Cumaya gitti, gelecek” diyerek yarı şaka yarı giderli bir yanıt verebilir.


ASLAN : “Adayları ve teklifleri değerlendiriyorum”
Aslanların aşk hayatı her dem hareketli. Biriyle birlikteyken bile eksik olmaz ilan-ı aşk edeni. Yarın bir gün ayrılsa bile yedekte bir ton insan sırasını beklemektedir. Sevgilisinin olmadığı o nadir zaman dilimlerinde de potansiyel adayları ve birbiri ardına gelen teklifleri değerlendirmekle meşgul olabilir. Sevdiği, koluna taktığı insan yanına yakışacak biri olmalı sonuçta. Başka bir açıklamaya gerek görmeyecektir.


BAŞAK : “Olsa ne olur olmasa ne olur”
Başakların en sık kullandığı cümle kalıplarından biri “Hayatı bu kadar seviyor musun gerçekten?” Cidden, insanlar hayatlarından memnun olacak kadar ne yaşıyor ki? Özellikle de her şey bu kadar kötüye giderken. Aşk meşk işleri de bunlardan biri. Şimdiye kadar türlü hayal kırıklığı yaşayıp, yaralarını sarmakla meşgul olanlar bile hayatın anlamını hâlâ aşkta arıyor. Anlayabilen beri gelsin. Bir şeyler çoktan tükenmişken sevgilin olsa ne, olmasa ne.


TERAZİ : “Sevdim sevilmedim, seveni de sevemedim”
Terazilerin aşk hayatlarında bir türlü kıramadıkları bir kısır döngü var. Aşık olduğu insanlar onu beğenmiyor, kalbini açan kimseleri de o istemiyor. Canan Erçetin’in bir şarkısında da dediği gibi seviyor sevilmiyor, seveni de sevemiyor. Hal böyle olunca çok istemesine rağmen aşkı bulup, yalnızlığına derman bulabilmesi de mümkün olmuyor.


AKREP : “Akrep burcuyum diye yaklaşmaya korkuyorlar”
Akreplerin adı çıkmış dokuza, inmez sekize. Herkesin gözünde korkutucu bir imajları var. Bir kez Akrep burcu olduğunu söylemesine bakar. O andan itibaren ortama bir sessizlik çöker, aşkından deli olduğunu söyleyenler bile yavaştan elini ayağını çeker. Abartı falan değil, defalarca yaşadığı bir durum bu. Keşke aşklarına ne kadar bağlı insanlar oldukları bilinse, “Neden sevgilin yok?” sorusunu cevaplamak zorunda kalmazlardı belki.


YAY : “Birine bağlanmak, diğerlerini aldatmaktır”
Yayların anlayamadığı tek insan tipi, ilk aşkıyla koşa koşa nikah masasına oturanlar. Her gün her yerde yepyeni birine aşık olma ihtimalleri varken! Kendilerinden biliyorlar, aşk bir ömür bir insanla geçecek bir duygu değil ki. Her gün yeni bir aşk yaşanabilir. Sırf birinden hoşlandı diye, diğer herkese kapılarını kapatacak değil. “Birine bağlanmak, diğerlerini aldatmaktır” can-ı gönülden inandığı sözlerden biri.


OĞLAK : “Anneme aday beğendiremiyorum”
Oğlakların Zodyak’ın en saygı duyulan burçlarından biri olmasında attıkları hemen her adım öncesinde toplum rızasını gözetmelerinin payı var. Aşk hayatlarında bile kendi burunlarının dikine giden kimselerden değil. Üçüncü bir gözle değerlendirme yapmak da önemli. Annesi ne düşünüyor mesela? Onun içine sinmemiş biriyle bir ömrü beraber geçirebilir mi? “Neden sevgilin yok?” diye darlandığında açık açık “Anneme aday beğendiremiyorum” diyebilir.


KOVA : “Bir üst modeli bekliyorum”
Kovaların en geç evlenen burçlardan biri olduğu bilinen bir gerçek. Nedeni mi? Aşkım diyeceği insanın tüm taleplerini, hatta daha fazlasını karşılamasını beklemesi. Sonuçta kimle olursa olsun daha iyi biri hep var. Yüksek standartları ve bitmek bilmez arayışı neticesinde yıllar geçip gidebilir. Evlilik bir yana sevgililik müessesesi de dahil buna. Daima bir üst modeli beklemeleri, neden sevgililerinin olmadığını açıklayabilir.


BALIK : “Cidden ya, neden yok ki?”
Balıkların sürekli bir arayışta ve hayatı sorgulama halinde olduğunu bilmeyen yoktur herhalde. Sorularına ne kadar tatmin edici cevaplar bulabiliyorlar, orası muamma! İnsanlara içtenlikle bağlanan, şefkat besleyen, bir dediklerini iki etmeyen biriyken neden gönülden seveni bulamıyorlar, anlayabilmeleri güç gerçekten. Başkaları sorduğunda da verecekleri yanıt farklı değil, “Bilmiyorum.”

( Alıntı )
________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 25 Ağustos 2022, 07:18   #2
Standart

BAŞAK***:***“Olsa ne olur olmasa ne olur”

Ahahahha genelde böyle düşünüyorum, sonra bazen yalnızlık sıkıyor.

 
Alt 25 Ağustos 2022, 07:40   #3
Standart

Zodyak’ın en flörtöz burcu İkizler. :0Fb9hx: :0Fb9hx:

________________

Hassas bir kalbe sahipsen dünya
seni elbette incitir
.❞
 
Alt 25 Ağustos 2022, 08:22   #4
소망
Chelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İKİZLER : “Flörtlerim izin vermiyor”



________________

Some souls are familiar with each other from before
Because he was him, and I was me.
하칸
친구


 
Alt 28 Ağustos 2022, 13:24   #5
Standart

YENGEÇ : “Cumaya gitti, gelecek”
ay beni tutun ben koptum kahkaha atiyorum resmen ajajajaj

________________

No MoRe DramA
 
Alt 28 Ağustos 2022, 13:26   #6
illegal
DUHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart


YAY : “Birine bağlanmak, diğerlerini aldatmaktır”
Yayların anlayamadığı tek insan tipi, ilk aşkıyla koşa koşa nikah masasına oturanlar. Her gün her yerde yepyeni birine aşık olma ihtimalleri varken! Kendilerinden biliyorlar, aşk bir ömür bir insanla geçecek bir duygu değil ki. Her gün yeni bir aşk yaşanabilir. Sırf birinden hoşlandı diye, diğer herkese kapılarını kapatacak değil. “Birine bağlanmak, diğerlerini aldatmaktır” can-ı gönülden inandığı sözlerden biri.


amaan sende gülben, bi kadınla bi ömür mü geçer? fhjsdkg

________________

''seni kurşuna dizmekle boynunu öpmek arasında gidip geliyorum..''

 
Alt 28 Ağustos 2022, 13:35   #7
Standart

Üst modeli beklemk

________________

 
Alt 28 Ağustos 2022, 13:37   #8
Standart

İKİZLER : “Flörtlerim izin vermiyor”

________________

нαfιf ιиѕαиℓαяα αğıя gєℓ∂ιк σℓαу вυи∂αи ιвαяєт..
 
Alt 28 Ağustos 2022, 13:39   #9
Schmiss
Renommier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ucubeliğini astrolojiye bağlayan da ne bileyim.

________________

Burcuna Göre “Neden Sevgilin Yok?”
 
Alt 28 Ağustos 2022, 16:26   #10
Standart

İstemediğimiz için başka bir şey değil

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:42.