IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Ağustos 2022, 03:47   #1
Post En Uyumlu 6 Zodyak Çifti


En Uyumlu 6 Zodyak Çifti

İster yeni tomurcuklanan bir ilişki içinde olun, isterse uzun süreli bir beraberlikte olun, konu aşk olduğunda astroloji faydalı bir rehber olabilir.


Koç ve Terazi
Zodyaktaki ilk işaret ve sembolü olan Koç, statülerine uygun olduğu için dürtüsel, hatta acelecidir. Hayatları boyunca yollarına çıkanı ezmeye çalışsalar da, bazen onları dengeleyecek birine ihtiyaç duyarlar. Bu noktada hiç kimse Terazi'den daha iyi dengede olamaz. Sembolü terazi olan Terazi burcu, tamamen uyumu yeniden sağlamakla ilgilidir. Her tarafı görürler, tüm bakış açılarını takdir ederler ve sevgililerini asla değiştirmeye çalışmazlar.


Boğa ve Yengeç
Boğa bir toprak burcudur, Yengeç ise su burcudur. Ancak tüm farklılıklarına rağmen, ikisinin birbirinden çok uzak olmadığını söyleyebiliriz. İkisi de hemcinsleri ve diğer insanlarla ilgilenmeyi sever ve ikisi de hayattaki basit zevkleri takdir ederler. İyi arkadaşlar, iyi yemek ve cana yakın çevre bu burçlar için son derece önemlidir. İdeal Boğa/Yengeç aşk yuvası, belki de güzel bir su özelliği olan bir bahçeyi içerir. Bu çifti bu kadar özel yapan şey, Boğa'nın tamamen başkalarını korumakla ilgili olması, Yengeç'in ise güvenlik özlemi duymasıdır. Yengeç bazen başkalarına güvenmekten korkabilir ve kendi kabuğuna çekilmeye meyilli olabilir. Ancak bu güveni kazanabilecek ve koruyabilecek biri varsa, bu kaya gibi sağlam, süper kararlı Boğa olacaktır.


İkizler ve Yay
Her iki burç da aşırı girişkendir. Herhangi bir partinin odak noktası haline gelebilirler ve devam etmek istemedikleri bir maceraya asla girişmezler. İkizler konuşkandır, Yay burçları ise yapıcıdır. Her iki burcun da ortak noktası entelektüel, duygusal ve fiziksel gibi alanlarda yeni ufuklar keşfetmekle ilgilidir. Her iki burcun da ortak noktası olan bir diğer şey, geleneksel bir ilişkinin sınırları içinde biraz sıkılmalarıdır. Bu iki burç da, partnerini oldukça derinden sevebilirken, kendi alanına ve özgürlüğüne de ihtiyaç duyar.


Aslan ve Akrep
Ateş ve su grubu burçları genellikle birbiri ile uyumlu değildir. Ancak Aslan ve Akrep burcu için durumlar biraz farklıdır. Ne de olsa Akrep, tipik su grubu burçlarından değildir. Yengeç ve Balık burçları nazik ve tatlı olsa da Akrep burcunu tanımlarken genellikle bunlar akla gelen terimler değildir. Yengeç bir gelgit havuzuysa ve Balık dalgalanan bir nehirse, Akrep daha çok gizli bir mağaradan geçen bir yeraltı nehri olabilir. Akrep ne zaman kendini kötü hissetse ve gizemli dünyasında dalsa Aslan hayatlarındaki karanlık bir aşamadan nasıl geçileceğine çok iyi bilir. Akrep'in karanlık duygularına ışık tutmak için en iyi arkadaşlarının hemen yanındadır. Aslan, Akrep'e anı yaşamanın ve artık geçmişte yaşamamanın önemini öğretecektir. Akrep'in her şeyini en yakınlarına verme arzusu, birlikte kaliteli zaman geçirme beklentisi nihayetinde uyumlu bir denge yaratan bu arkadaşlığa eğlence ve macera getirecektir. Bu nedenle Akrep ve Aslan burcunun birbiri ile en uyumu burçlar arasında yer aldığını net bir şekilde ifade edebilmemiz mümkündür.


Başak ve Yengeç
Başak ile Yengeç dostane bir bağ ile ile bağlantılıdırlar. Hem Yengeç hem de Başak, başkalarına verirken en mutlu olan hassas, düşünceli ve merhametli insanlardır. İkisi de büyük hayalleri gerçeğe dönüştürmek için eşit derecede motivedir ve oyunun sonuna doğru çabalarken diğerinin yaslandığı omuz olmaktan keyif alırlar. Yengeç, Başak'a sezgilerine nasıl uyum sağlayacağını ve onları nasıl yöneteceğini öğretebilirken, Yengeç, Başak'ın entelektüel yaklaşımından öğrenebilir ve ona hayran olabilir.


Yay ve Kova
Yay ve Kova oldukça enerjik bir eşleşmedir. Bu iki burç: yaşam sevinci, geçici heveslere göre hareket etme arzusu, güçlü görüşler ve asi bir çizgi gibi birçok şeyi paylaşır. Yay bir ateş burcudur ve Kova ise hava burcudur . Astrolojide hava ateşi besler ve bu iki unsur genellikle uyumlu bir şekilde karışır. Her iki burç da doğuştan macera ve yeni deneyimler için can atarlar. Hem pratik düşünürler hem de bilgi konusunda üst düzey kaliteye sahiplerdir. Bu ikili aynı zamanda mükemmel bir yol arkadaşı olacaktır. İhtiyaç duyduklarında, yeterince zaman tanıma konusunda birbirlerine güvenirler ve bunu kişisel algılamazlar.

( Alıntı )
________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 21 Ağustos 2022, 03:57   #2
Standart

kimle nasil uyumlu oldugumu buradan ogreniyom <3

________________

hay s.yim yine ayni gun yine ayni tavan ya
 
Alt 25 Ağustos 2022, 07:18   #3
Standart

Başak ve Yengeç

Yengeç burcu kim var ki

 
Alt 28 Ağustos 2022, 13:26   #4
Standart

beni alan yasadi
isteyen yok iste (:

________________

No MoRe DramA
 
Alt 28 Ağustos 2022, 13:29   #5
illegal
DUHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

ikizler ve yay mı?
dalga mi geçiyorsun canim?
ikizler burcu kadınını bir de benden dinleyin..
asla ve asla en uyumsuz çiftlerden bir tanesi, onunda en kralını yaşadım fsjkgdfg.
yay erkeği ile koç kadını daha uyumlu.


kova ile yay ise uyumlu kabul edilebilir.

________________

''seni kurşuna dizmekle boynunu öpmek arasında gidip geliyorum..''

 
Alt 28 Ağustos 2022, 13:31   #6
Özel Üye
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kendimi bir koça yar edemem,pardon da.

________________

“Size kafamda bir hüküm giydirmedim bayım. çünkü benim kafamda cezanız idamdı. ama sizden kafamda dahi öldüremeyecek kadar nefret ediyordum. Çünkü ölüler kokardı ve zihnimde ölünüzün kokusunu dahi istemiyorum...”
 
Alt 28 Ağustos 2022, 13:32   #7
Standart

Vayy

________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:18.