IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)


 
Seçenekler Stil
Alt 12 Temmuz 2022, 10:33   #1
dae
Gothicum Est Pulchrum
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burcuna Göre Ruh Eşini Nerede Bulabileceğini Söylüyoruz.

Koç: Konserde

Burcuna Göre Ruh Eşini Nerede Bulabileceğini Söylüyoruz.

Sen enerjisi yüksek ve sosyal bir burç olarak çeşitli aktivitelerde biriyle tanışabilirsin. Girişken ve konuşkan olduğun için diyaloğu başlatmakta zorlanmazsın. Mesela müzik zevkine göre gideceğin konserlerde doğru insanla tanışman mümkündür. Şarkılara eşlik edip dans ederken beğendiğin kişiye bakışlarınla ilgini belli edebilirsin. O da senden hoşlanırsa zaten karşılık verir. Sana çabuk yakınlık göstermesi senin gibi girişken ve özgüvenli olduğunu gösterir.

Boğa: Sosyal Medyada

Burcuna Göre Ruh Eşini Nerede Bulabileceğini Söylüyoruz.

Pek sosyal olduğun veya girişken davrandığın söylenemez. Her konuda olduğu gibi aşkta da “armut piş, ağzıma düş” modundasın. Dışarı fazla çıkmayıp genelde evde takılırsın. Bu sebepten yeni insanlarla tanışman zorlaşır. Ruh eşini aramanda sana uygun mecra olarak sosyal medyayı gösterebiliriz. Öncelikle dış görünümü ve hobileri sana hitap eden biriyle takipleşirsin. Onun sanatsal paylaşımına hemen yorum yaparak iletişimi başlatabilirsin. Karşı taraftan yanıt gelirse sohbeti derinleştirir ve adım adım yakınlaşırsınız.

İkizler: Kokteylde

Burcuna Göre Ruh Eşini Nerede Bulabileceğini Söylüyoruz.

Sende öyle bir şeytan tüyü ve girişkenlik var ki kısa sürede biriyle kaynaşırsın. Aslında ruh eşini bulmakta zorlanmazsın. En hızlıca birileriyle tanışacağın ortamlar, sohbetin kendiliğinden geliştiği etkinliklerdir. Kokteyllerde yapılan entelektüel muhabbetlerde seni etkileyecek biri çıkabilir karşına. Mesela sergi açılışları sırasında aklın, iletişim kabiliyetin ve bilgi birikiminle dikkat çekmeyi başarırsın. Seninle aynı nitelikleri taşıyan birini fark edersen bu fırsatı kaçırma. Zaten karizmanla onun dikkatini çekersin.

Yengeç: Tanıdık Düğününde

Burcuna Göre Ruh Eşini Nerede Bulabileceğini Söylüyoruz.

Duygularını yansıtmada zorlanmasan da ilk adımı atmakta ürkekleşen bir tarafın var. Öyle her ortama girip kendini birine açamazsın. Ruh eşini bulmanda en doğru yer olarak tanıdık düğünlerini gösterebiliriz. Geleneklerine bağlı olduğun için seninle aynı özellikleri taşıyan biriyle düğünde kaynaşabilirsin. Dans ederken ya da halay çekerken ilgini çeken birine masum ve sıcak bakışlar atarsın. Beğendiğin adayla akrabalar, arkadaşlar aracılığıyla tanışır, huyunu suyunu öğrendikten sonra belki onunla evlenebilirsin.

Aslan: Partilerde

Burcuna Göre Ruh Eşini Nerede Bulabileceğini Söylüyoruz.

Eğlenceli ve sosyal yaşam tarzınla ruh eşini bulacağın uygun ortamların başında partiler gelir. Dans, müzik ve içkiler eşliğinde harika saatler geçirirken biriyle yakınlaşman kolay olur. O gece tanıştığın adayla belki sabah birlikte uyanabilirsin. Alkol kafasıyla çabuk kaynaştığın kişiye karşı ön yargılı olma. Belki daha sonra ciddi bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Senin kadar yaşam enerjisi yüksek birini bulduktan sonra mükemmel bir aşk yaşamaman hiçbir sebep yok.

Başak: Sporda

Burcuna Göre Ruh Eşini Nerede Bulabileceğini Söylüyoruz.

Toprak grubunun diğer üyeleri gibi genelde evde takılırsın. Aşırı seçici gönül zevkinle aday bulman zordur. Ruh eşini bulma şansının olduğu aktivite olarak sporu tavsiye ederiz. Ormanda yürüyüş yaparken senin gibi beden sağlığına düşkün birileriyle tanışabilirsin. İlgini çeken kişiye herhangi bir soru sorup sohbeti başlatırsın. Sonrasında yürüyüşü birlikte devam ettirip ormanın çıkışında bir kahve içmeyi önerirsin.

Terazi: Arkadaş Ortamında

Burcuna Göre Ruh Eşini Nerede Bulabileceğini Söylüyoruz.

Renkli ve canlı bir sosyal yaşamın var. Yeni insanlarla tanışmakta zorlanmazsın. Arkadaşlarıyla bir araya gelmekten keyif alanlardansın. Dostlarınla katıldığın farklı aktivitelerde gönlüne göre biriyle tanışabilirsin. Bu kişi yakın çevrenden birinin arkadaşı olabileceği gibi ortamda denk geleceğin biri de olabilir. Zarif ve çekici karakterinle onun ilgisini kolayca çekebilirsin. Tek yapman gereken kendini daha fazla belli eden davranışlar sergilemek.

Akrep: Barda

Burcuna Göre Ruh Eşini Nerede Bulabileceğini Söylüyoruz.

İçine dönük kişiliğinle herkesle çabucak iletişim kurduğun söylenemez. Ağır ağır ve duygusal olarak güvendikçe kendini açarsın insanlara. Sıra dışı ve gölgede kalmış mekanlarda takılmaktan zevk alırsın. Barda tanışacağın gizemli biri, aradığın ruh eşin çıkabilir. Birkaç saate yayılan uzun bir sohbetten sonra onunla ufaktan yakınlaşabilirsin. Tavırları ve fiziksel görünümüyle de seni cezbederse hiç düşünmeden samimiyeti ilerlet. Sadece geceyi değil bir ömrü bile beraber paylaşabilirsiniz.

Yay: Tatilde

Burcuna Göre Ruh Eşini Nerede Bulabileceğini Söylüyoruz.

Vaktinin çoğunu dışarıda geçirip kaşif gibi yaşarsın. Gittiğin yerlerde sempatik davranışlarınla yeni insanlarla tanışıp kendini sevdirmede ustasın. Tatilde seni heyecanlandıracak doğru insanı keşfedebilirsin. Belki o da uzun zamandır senin gibi birini beklemiştir. Rotayı ne kadar hareketli bir ortama çevirirsen o derece kendin gibi eğlenceli adaylar bulursun. Denizde sörf yaparken ya da tekne turunda giderken ilgilendiğin kişiye sorular sorarak iletişimi başlatmanı öneririz.

Oğlak: İş Çevresinde

Burcuna Göre Ruh Eşini Nerede Bulabileceğini Söylüyoruz.

Senin aklın fikrin işte olup zamanının büyük bir kısmı ofiste doluyor. Sosyal hayata da pek karışmadığın için sevgili adaylarını bulacağın yer yine iş çevren olur. Çalıştığın firmada senin gibi hırslı, işkolik biriyle daha kolay bağ kurarsın. Bunun dışında bir iş toplantısında, müşteri ziyaretinde veya mesleki seminerde doğru kişi karşına çıkabilir. Adayının mesleğini de beğendin mi kalbini kolayca açarsın. İlgini kolayca gösterecek bir yapıda olmadığın için iş bahanesiyle onunla sık sık sohbet etmeni öneririz.

Kova: Tinder’de

Burcuna Göre Ruh Eşini Nerede Bulabileceğini Söylüyoruz.

Aşka gelince seni etkilemek gerçekten kolay bir şey değil. Ciddi ilişki konusunda çok kasmadığın için bu konuları akışa bırakırsın. Başkalarının ne düşündüğü umurunda bile değil. Keyfine göre davranıp aklına yatan mecralarda takılanlardansın. Tinder senin gibi bağlanmaktan kaçanların sık tercih ettiği bir uygulama. Beğendiğin ve seninle aynı kafada birileriyle match olduktan sonra bir araya gelip güzel zamanlar geçirebilirsin. Bir sürpriz olur da buluştuğun kişiyle yakınlaşırsan ne ala.

Balık: Her Yerde

Burcuna Göre Ruh Eşini Nerede Bulabileceğini Söylüyoruz.

Sevgiye o kadar düşkün ve romantik bir kalbin var ki her an yer yerde aşk kapını çalabilir. Ruh eşini bulmak senin için büyük bir meseledir. Kendin gibi duygusal, şefkatli ve ayaklarını yerden kesecek birini bulma hayalin hiç bitmez. Mesela kitapçıda biriyle tesadüfen tanışabilir şiir kitapları üzerine muhabbet açabilirsin. Bir spiritüel seminerde astroloji üzerine konuşurken konuklarla kaynaşabilirsin. Bunların dışında fotoğrafçılık eğitimi için katıldığın kursta kursiyerlerden biri senin aradığın insan çıkabilir.

alıntıdır.
________________

 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:06.