IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
Seçenekler Stil
Alt 13 Haziran 2022, 12:44   #1
dae
Gothicum Est Pulchrum
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hangi Burç Nasıl Makyaj Yapmalı?

Kırmızı Dudakların Hakimi Koç Kadını

Hangi Burç Nasıl Makyaj Yapmalı?

Makyajda sade ama çarpıcı bir güzellik arayan Koç kadınları istedikleri dikkat çekiciliği kırmızı rujda bulurlar. Özel bir gece için hazırlanmıyorlarsa sadece kırmızı ruj sürmeleri onları canlı göstermek için yeterlidir. Özel davetlerde ise imzaları olan kırmızı ruju, bol maskara ve eyeliner ile birlikte kullanabilirler. Tek dikkat etmeleri gereken şey kırmızının tonudur. Mutlaka ten renklerine uygun kırmızıyı bulmalılar. Tıpkı Emma Watson gibi…

Maskara Şampiyonu Boğa

Hangi Burç Nasıl Makyaj Yapmalı?

Gigi Hadid’i hiç maskarasız gördüğümüzü hatırlamıyoruz. Bütün sokak stillerinde makyajsız olsa da maskarasını mutlaka sürer ya da gözlükle dolaşır. Çünkü o bir Boğa kadını ve bakımlı olmayı sever. Göz makyajı her zaman bakımlı görünmek için yeter de artar bile. Boğa kadını, eğer vakti yoksa günlük makyajını maskara sürerek ve ince bir eyeliner çekerek tamamlar. Özel bir davet için hazırlanıyorsa pembe ve bej tonlarında bir makyaj tercih etmelidir. Dolgun dudaklarını da pastel tonlarda bir rujla vurgulayabilir.

Pembe ve Mavi Tonlarında İkizler

Hangi Burç Nasıl Makyaj Yapmalı?

Makyajda renkleri denemekten çekinmeyen, değişken İkizler kadınına pembe ve mavi tonları çok yakışır. Mavi far ya da kalem İkizler kadınına muhteşem bir enerji verir. Makyajda tekdüzeliği sevmeyen ve çeşitlilik arayan bu burcun istediği çarpıcılığı yansıtır. Büyüleyici görünmek içinse mavi farı pembe tonlarındaki makyajla birleştirmeliler. Hatta varla yok arası bir pembelik onları çok canlı ve enerjik gösterir. Adriana Lima bu tarz makyajı en iyi taşıyan İkizler kadınıdır.

Aydınlatıcı Görünümde Yengeç Kadını

Hangi Burç Nasıl Makyaj Yapmalı?

Son dönemlerin vazgeçilmez makyajı ıslak makyaj ya da aydınlık yüz makyajı kesinlikle Yengeç burcu kadınının makyajıdır. Çünkü açık tonlarda yapılan bu makyaj Yengeçlerin çocuksu havalarına çok yakışır ve olduklarından daha masum görünmelerine yardım eder. Yengeç kadının ve bu makyajın en iyi temsilcisi Serenay Sarıkaya’dır. Hatta Serenay’ın canlandırdığı Duru karakteri ile özdeşleşmiştir aydınlatıcı makyaj.

Parlak Sarı Aslan Kadını

Hangi Burç Nasıl Makyaj Yapmalı?

Kendine güvenen Aslan burcu kadını güzelliğini parlatan bir seçim yapmalıdır. Bunu da en iyi yansıtan renk sarı ve bej tonları olur. Lüksün de rengi olan bej ile girdiği her ortamda kendini belli eden ışıltıda bir makyaj yapar Aslanlar. Altın ve sarı tonlar onların gözlerini ortaya çıkarır. Özel gecelerde aynı renklerin simli tonlarını tercih etmeliler. Bu burcun makyajının en iyi temsilcisi Ufak Tefek Cinayetlerin yıldızın Bade İşcil’dir.

Toprak Tonlarında Başaklar

Hangi Burç Nasıl Makyaj Yapmalı?

Başak burcu kadar sadeliği seven ve onunla özdeşleşen bir burç daha yok. Peki sade makyaj denince akla ne geliyor? Tabii ki nude makyaj. Sade renklere ve toprak tonları ile yapılan bu makyaj stilinde genellikle göz makyajında yoğunlaşır. Dudaklarda ise çoğu zaman ya lipgloss ya da far ve eyeline ile yapılır. Aklınızda nasıl yapacağım hangi tonları nasıl birleştiririm gibi bir düşünce varsa günümüzün en iyi makyaj yapılan ünlülerinden olan Blake Lively’nin makyajlarını inceleyin

Eyeliner Çizgisi ile Terazi Burcu

Hangi Burç Nasıl Makyaj Yapmalı?

Hassas, romantik ve zarafet makyajla birleşirse ortaya her detayı ile farklı bir görünüm yaratan eyeliner makyajı çıkar. Eyelinerın yoğun olduğu makyaj ile Terazi burcu kadınların bakışları daha etkileyici olacaktır. Gündüz makyajında eyeliner ve tek kat maskara yeterli olurken, gece makyajında şampanya renklerinin ağırlıkta olduğu bir makyaj yapmalarını öneriyoruz. Terazi burcu olan Bella Hadid’in makyaj stillerini mutlaka inceleyin.

Gizemli Bakışlarıyla Akrep Burcu

Hangi Burç Nasıl Makyaj Yapmalı?

Gizemli bakışlar Akrep kadınının tescilli bakışlarıdır. O gözlerin altında çekicilik, gizem ve derinlik vardır. Son dönemlerin en bilinen Akrep kadını olan Kendall Jenner bu bakışların sahibi olan dumanlı göz makyajını en iyi taşıyan ünlülerdendir. Dumanlı göz makyajı genellikle gri olurken Akrep kadını siyah renk ile yapar ve çok daha cazibeli bakışlar kazanır. Bunun dışında yüzünde son derece sade renkler kullanır Akrep kadını.

Bordo Rujlu Yaylar

Hangi Burç Nasıl Makyaj Yapmalı?

Kırmızının tonları Koç burcunun tekelinde değil tabii ki. Kırmızın en koyu tonu olan bordo ruj, dobra Yay burcu kadınının duruşuna çok yakışır. Enerjik yapılarına fazla makyaj ters olduğu için sadece ruj onlar için hem gece hem de gündüz makyajı olarak yeterlidir. Çok özel davetlerde ise yüzlerine şampanya renklerini uygularlar ve bolca maskara ile görünümlerini tamamlarlar. Dünyada bu makyajı en iyi yapanların başında ise Taylor Swift gelir.

Ölçülü Oğlakların Mor Makyajı

Hangi Burç Nasıl Makyaj Yapmalı?

Ölçülü, ağırbaşlı Oğlak burcu tahmin edilenin aksine sade doğal renklerde makyaj yapmaz. Kahve tonlarının yanına mor far Oğlakların en iyi göz makyajı rengidir. Lila, lavanta ya da koyu mor renk tiplerine göre seçim yapabilecekleri tonlardır. Mor farı genellikle pembe ve sade yüz makyajı ile tamamlarlar. Sienna Miller morun lila tonunu kullanan bir Oğlak kadınıdır. Oğlak burçları Miller’ın makyaj stilini inceleyebilir.

Hafif Işıltılı Pembe Rujlu Kova Kadını

Hangi Burç Nasıl Makyaj Yapmalı?

Özgürlüğüne düşkün ve sıra dışı Kova kadını, makyajının çok sıra dışı olmasını sevmez. Doğal ışıltılar ile güzelliğini ortaya çıkarmak ister. Genellikle gözlerinde pembenin tonları, çok özel gecelerde ise mavinin en açık tonlarını tercih eder. Yüz rengi her zaman doğala en yakın ışıltıda ve pembeliktedir. Muhteşem bir Kova kadını olan Jennifer Aniston, bu burcun makyajını en iyi taşıyan kadındır. Kovalar, ruj seçiminde ise pembeden asla vazgeçmezler.

Yumuşak Makyajlı Balık Kadını

Hangi Burç Nasıl Makyaj Yapmalı?

Hayalperest Balık kadınları genellikle narin bir makyaj yapmayı tercih eder. Narin makyaj abartılı olmayan ve soğuk renklerde yapılan bir makyajdır. Çoğu zaman şeftali tonlarında bir ruj ile bütün günü geçirebilirler fakat sıra göz makyajı yapmaya geldiğinde mavinin en soğuk tonlarını denerler. Bu onların romantik taraflarını ortaya çıkarır. Çoğu zaman çılgınlıkları ile bildiğimiz Rihanna maviyi en iyi taşıyan Balık burcu kadınıdır. Mavi far kullandığında ise makyajını dengede tutmak için dudaklarına lipgloss ya da en açık pembe renklerinden birini uygular.

alıntıdır.
________________

 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:30.