IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Mart 2022, 20:53   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burçların Başlarını Serin Tutma Yöntemleri.

Koç

Burçların Başlarını Serin Tutma Yöntemleri.

Kendini kötü hissedip, ruhsal bunalımlarda olduğunda onu çözmek için hiçbir şey yapmamak daha da kötü hissetmene sebep oluyor! Öncelikle sakinleşmeli, bütün olasılıkları gözden geçirmeli ve öyle atağa geçmelisin. O an için elinden gelen bir şey yoksa, hareketlenerek bu duygundan arınabilirsin! Spor salonuna gidip koşabilir, zumba yapabilir, kısacası enerjini atabileceğin aktivitelere yönelebilirsin! Yenilmenin kolay olmadığını, hatta çoğu zaman imkânsız olduğunu hissettiğin an bütün negatifliklerden arınacaksın!

Boğa

Burçların Başlarını Serin Tutma Yöntemleri.


Senin için deşarj demek keyif yapmak demek! Çünkü stresli olduğun zamanlarda ne yemek yiyebiliyorsun ne de iki dakika bile olsa yalnız kalıp soluklanabiliyorsun! Bu yüzden buhranlı hallerinden arınmak için mutlaka keyif yapman, kaybettiğin enerjiyi toplaman gerek. Bu kimi zaman evine dönüp Netflix’in karşısında abur cubura dalmak, kimi zaman da şehirden uzaklaşıp toprağa basabileceğin bir yerde doğayla buluşmak oluyor!

İkizler

Burçların Başlarını Serin Tutma Yöntemleri.

Bir sorunla karşılaştığın zaman çoğu zaman yaptığın ilk şey en yakın arkadaşını arayıp ondan fikir almak oluyor. Çünkü onun sayesinde tarafsız bir bakış açısı elde edecek, belki de gözünden kaçan bazı noktaları yakalayabileceksin! Sonrasında kendini yollara vurmalı, daha önce hiç gitmediğin yerlere keşfe çıkarak zihnini meşgul etmelisin. Böylece bilgi açlığını doyurabilecek, entelektüel ruhunu canlandırabileceksin!

Yengeç

Burçların Başlarını Serin Tutma Yöntemleri.

Sıkıntılı bir anın olduğunda kabuğuna çekiliyor, bundan hiç kimseye bahsetmiyorsun! Ne iyi yapıyorsun değil mi, iyice sorunların çözülmez hale geliyor! Neyse, bu senin savunma mekanizman o yüzden yapacak bir şey yok. Yeter ki deşarj olmak için atağa geç, kimseye anlatmasan bile kendi kendine bir şeyler yap. Su grubundan olduğun için suyun etrafında olmak sana huzur veriyor. Deniz kenarında yürüyüş yapabilir, sonra eve dönüp ailene güzel bir sofra hazırlayabilirsin.

Aslan

Burçların Başlarını Serin Tutma Yöntemleri.

Parıltını koruyabilmen için mutlaka arkadaşlarınla birlikte olman gerekiyor! Evet, yalnız başına çok güçlü bir karaktersin fakat canın sıkkın olduğu zamanlarda olayları abartabilme potansiyelin yüksek olduğu için ruhunu sakin tutman lazım! En güzel kıyafetlerini giyerek bol bol iltifat alabileceğin ortamlarda bulunmak, ilgi ve sevgi gösterileriyle seni poh pohlayacak arkadaşlarınla vakit geçirmek deşarj olmanı, silkelenip kendine gelmeni sağlayacak!

Başak

Burçların Başlarını Serin Tutma Yöntemleri.

Ah senin şu detaycılığın yok mu! Çoğu zaman başarılı olmanı sağlıyor, ancak bazen de bu detayların arasında resmen boğuluyorsun! Zihnin sürekli çalışıyor, devamlı bir şeyleri gözden geçiriyorsun. Deşarj olabilmen için de kendini sürekli meşgul tutman gerekiyor. El işiyle uğraşabilir, evdeysen temizlik yapabilir ya da arkadaşlarınla buluşup zekâ oyunları oynayabilirsin! Ayrıca canını sıkan bir durum olduğunda duygu ve düşüncelerini kâğıda dökmenin sana çok iyi geleceğine eminiz.

Terazi

Burçların Başlarını Serin Tutma Yöntemleri.

Kafanda düşünce balonları dolaşırken yapman gereken tek şey var; sosyalleşmek! Yalnızlıktan zaten nefret ediyorken, evde tek başına oturmamalı, kendini dışarılara vurup olabildiğince insan içine karışmalısın. Günlük koşuşturmadan sıyrılmak için önce eve gitmeli güzel bir duş alıp süslenmeli, sonra en sevdiğin arkadaşlarınla buluşmalısın. Yepyeni insanlarla tanışmak, saatlerce bitmek bilmek bilmeyen sohbetler etmek, buhranlı hallerinden kurtulmanın en kolay yolu!

Akrep

Burçların Başlarını Serin Tutma Yöntemleri.

Olaylar karşısında esnek olmayı pek tercih etmemen sebebiyle, hayatındaki her şeyi kontrol altında tutmak istiyorsun, ancak bazı durumların senden bağımsız gerçekleşebileceğini kabul etmen gerekiyor! Sen, diğer burçlara göre kendini yenilemek için herkesten daha fazla yalnız kalma ihtiyacı duyuyorsun. Bu yüzden negatif duygulardan bunaldığın zamanlarda şehrin karmaşasından uzak bir yere gidebilir, yalnız başına kalıp kafanı dinleyebilirsin. Bisiklete binebilir, yürüyüş ya da yoga yapabilirsin!

Yay

Burçların Başlarını Serin Tutma Yöntemleri.

Detaylardan çabuk sıkılıyor, hızlı hareket etmeyi seviyorsun. Monotonluk asla sana göre değil ve hayatında değişiklikler yapmayı tercih ediyorsun. Genel olarak iyimser bir karaktere sahipsin, ancak zaman zaman sen de çok sıkılıp bunalabiliyorsun! Her şey üstüne gelmeye başladığında açık havada vakit geçirmeye özen gösterebilirsin. Entelektüel ruhunu beslemek için bir hamakta kitap okuyabilirsin!

Oğlak

Burçların Başlarını Serin Tutma Yöntemleri.

Hayatın gerçek zevkini çalışmakta buluyorsun desek yeridir! Bunalımlı olduğun zamanlarda içgüdüsel olarak daha çok ve yoğun çalışmaya devam ediyorsun. Çok çalışarak kendini daha iyi hissediyor olabilirsin, ancak bazen yoğun işlerin arasında kendini kaybedebilir, yaşadığın olayları bütün olarak algılayamayabilirsin! Bir günlüğüne bile olsa dağlık yerlere gidip yürüyüş ya da tırmanış yapmak veya mağaralar keşfetmek seni yepyeni biri yapacak!

Kova

Burçların Başlarını Serin Tutma Yöntemleri.

Duygularını o kadar iyi gizliyorsun ki, endişeli ya da sıkıntılı olduğun zamanlarda bunu çok az kişi hissedebiliyor! Hayata mantığın ile yaklaşıyorsun ve duygularını karıştırmadığın için başarılı oluyorsun. Arkadaşlarınla samimi ve salaş bir yerde bol bol sohbet etmek, onlarla vakit geçirmek sana fazlasıyla iyi geliyor. Ancak bazı durumlarda kafanı toplamak için yalnız kalmak istiyor, bir kitapçıda tek başına kahveni yudumlamayı tercih ediyorsun!

Balık

Burçların Başlarını Serin Tutma Yöntemleri.


Hayal kurarak rahatlayan Balık, zihni dolu olduğu zamanlarda takar kulaklığını tüm dünya ile iletişimini keser! Müzik dinlemekten, suyun etrafında olmaktan çok mutlu olur. Deniz ya da göl kenarında huzur bulmak, hayallere dalmak, kulaklığını takıp favori şarkılarını dinlemek seni en çok rahatlatan aktiviteler arasında! Zaten fazlasıyla duygusal birisin o yüzden kimsenin canını sıkmasına izin verme, sıksalar bile bu buhranlı hallerinden nasıl kurtulabileceğini artık biliyorsun!

alıntıdır.

________________

 
Alt 26 Mart 2022, 21:12   #2
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Deniz kenarında yürüyüş

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 27 Mart 2022, 16:29   #3
Standart

canını sıkan bir durum olduğunda duygu ve düşüncelerini kâğıda dökmenin sana çok iyi geleceğine eminiz.

Kesinlikle..

 
Alt 27 Mart 2022, 17:06   #4
Standart

Şehrin uzak bir yerine gitmiyorum, yalnız kalmıyorum, markete kadar yürüyüş yapıyorum, çikolata alınca geçiyor cbfnmdn

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:45.