IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

3Beğeni(ler)
  • 2 Post By dae
  • 1 Post By GuPSe


 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Mart 2022, 14:57   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hangi Burcun Erkeğinden Sevgili, Hangi Burcun Erkeğinden Kanka Olur.

Bir Tuttuğunu Bir Daha Bırakmayan Akrep Erkeği

Hangi Burcun Erkeğinden Sevgili, Hangi Burcun Erkeğinden Kanka Olur.

Aşk deseniz var, tutku deseniz var, sahiplenme deseniz var…Kendilerine has havalarıyla insanı mıknatıs gibi kendisine çeken Akrep erkekleri için, aşk hafife alınacak bir konu değildir. Bir ilişkiye başladıktan sonra kolay kolay bitirmez, kimseyi yarı yolda bırakmaz. Akrep erkeği için sadakat çok önemlidir, güveni sarsıldığı an o ilişki bitmiştir. Kendisinden bir şey saklandığında hemen yalanları ortaya çıkarır, belgelerle konuşur, intikamını da alır, sonra ona ihanet edeni hayatından sonsuza dek uzayın derinliklerine şutlar. Eee “her şeyin bedeli var, ihanetin en ağır” sonuçta. Derin duygular yaşamak isteyen, derin bir bağlılığa da katlanacak demektir.

En Naif Duyguların İnsanı Yengeç Erkeği

Hangi Burcun Erkeğinden Sevgili, Hangi Burcun Erkeğinden Kanka Olur.

Romantik akşam yemekleri mi, elinde çiçekle çikolatayla gece 3.00’te kapıda belirmek mi, bütün gün sarılıp film izlemek mi? Alın size Yengeç erkeği verelim, evde bakımı çok kolaydır üstelik. Yemeğini, çayını, kahvesini eksik etmediğiniz sürece illa ortamlarda kendimi göstereceğim, partilere akacağım diye tutturmaz. Kadınların yaşadıkları zorlukların farkındadır, ailesinin kadınlarına da düşkündür. Öyle kaba saba, maço tavırlar sergileyerek hayatta bir yere gelemeyeceğinin farkındadır. Ev işlerine yardımcı olmayı, yemek yapmayı, çocuklara, hayvanlara bakmayı sever. Tabii her şey karşılıklı, bazen de siz onu bir koca bebek gibi şımartıp büyüteceksiniz, kaçış yok. Hem bu kadar duygusal olsun isteyip, hem de işinize gelince “erkeksin sen” deyip onun duygusal ihtiyaçlarına sırt çeviremezsiniz.

Flörtün Kitabını Yazan Terazi Erkeği

Hangi Burcun Erkeğinden Sevgili, Hangi Burcun Erkeğinden Kanka Olur.

Herkesin de ilişkiden beklentisi duygu selleri, arzu şelaleleri değil sonuçta. Kimisi de şöyle hayattan keyif almasını bilen, sosyal yönü gelişmiş, rafine zevklere sahip erkeklerden hoşlanır. İşte kibar tavırlar, şık bir stil, kaliteli bir vakit geçirmek demişken Terazi erkeğini es geçmek olmaz. Bu erkekler düşüncelidir, güzellik algıları kuvvetlidir, kendilerine bakarlar. Çoğu bakımsız erkeğin aksine, tarzlarına dikkat ederler. Kavgacı değillerdir, orta yolu bulmaya, uyum sağlamaya çalışırlar. Tabii kendi güzelliğine bu kadar düşkün olan bir erkek, haliyle sizin şıklığınıza da çok takılacak, sizi her daim bakımlı görmek isteyecektir. Terazi erkekleri yalnız kalmaya, ilgisiz bırakılmaya asla gelemez. Bu kadar flörtöz ve sosyal çevresi geniş bir adamın boşta kalmayacağının da farkında olmak gerekir.

“Kimin Kocası Bu?” Diye Koluna Takmalık Aslan Erkeği

Hangi Burcun Erkeğinden Sevgili, Hangi Burcun Erkeğinden Kanka Olur.

İşte o lider ruhuyla, o her ortamda parlayan haliyle, gecelerimize gün gibi doğmaya gelen Aslan erkekleri! Aslan erkeği akıllıdır, sıcakkanlıdır ve dürüstlüğe önem verir. Güçlü bir erkek oldukları, her hallerinden bellidir. Ayrıca oldukça cömert olan bu erkekler, işlerine önem verse de işkolik değildir, hayatı güzel şekilde yaşamaya da özen gösterirler. Her daim neşeli, kendilerine güvenen yapılarıyla, iyi giyimleriyle, her kadının gururla hayatımdaki erkek diyebilecekleri erkeklerdir Aslan erkekleri. Ama bu kadar gösteriş boşuna değil tabii ki, herkes gibi siz de o egoyu pohpohlamak, onun şovuna siz de dahil olmak zorundasınız. Şimdi hangi burcun erkeğinden 10 numara kanka olur, ona gelelim.

Ajandaya Gerek Yok, Başak Burcu Erkeği Var ya…

Hangi Burcun Erkeğinden Sevgili, Hangi Burcun Erkeğinden Kanka Olur.

Herkesin arkasını toplayacak, seyahatlerini planlayacak, iş görüşmesi kombinlerini yapacak bir arkadaşa ihtiyacı var, işte size o arkadaş. Düzgün beslenmeye, iyi yaşamaya, iyi giyinmeye hevesli olan Başak erkekleri, arkadaşlarının da hayatına bir düzen getirir. Ayrıca en net eleştirileri o yapar, aklı iyi çalışır, işte ders çalışırken size de çalıştıracak, iş ararken CV’nizi şöyle bir toparlayacak olan arkadaşınız Başak erkeğidir. Yıkık yıkık oturup hamburger söyleyeceğiniz arkadaşınız değildir Başak, size smoothie tarifleri getiren, dolabınızı elden geçiren, tüm bunları yaparken arka planda kalmasını da bilen Başak erkekleri herkesin hayatında eser miktarda lazım olan dostlardandır. Arada fazla işkolik ve kırıcı olabilir, o kadarını da artık görmezden geleceksiniz.

Senelerin Değişmeyen Dostluğuyla Boğa Erkeği

Hangi Burcun Erkeğinden Sevgili, Hangi Burcun Erkeğinden Kanka Olur.

Boğa erkeği, yanında kasmadan temizlik yaparken giydiğiniz tişörtünüzle, kalemle topladığınız saçlarınızla oturabileceğiniz rahatlıkta, asla kasıntı olmayan kafa yapısıyla yıkık zamanların aranılan dostlarından biridir. Her gün de dostlarla aktivite olmaz ki canım, eve pizza söyleyip tüm gün PES atmak mı istediniz, şöyle yayıla yayıla sohbet etmek mi istediniz, o zaman hemen Boğa burcu kankinize gidiyorsunuz. Siz gidiyorsunuz diyoruz çünkü, hemen bir alo demenizle dışarıya çıkacağını düşünmediniz herhalde. Cipsinizi, kolanızı alın ve yola koyulun. Boğa kankinizden rahatını bozmasını bekleyecek haliniz yok sonuçta.

Elalem Ne Der, Demeden Kopmak İçin Kova Erkeği

Hangi Burcun Erkeğinden Sevgili, Hangi Burcun Erkeğinden Kanka Olur.

Sizi tüm tuhaflıklarınızla kabul eden, fikirlerinizi yadırgamadan dinleyen bir kanki arayışındaysanız, ilacınız Kova erkeği olacaktır. Bazen her şey yolunda gitmez, canınız farklı şeyler yapmak, konfor alanınızdan dışarıya adım atmak ister. Size o adımları üçer beşer attıracak biri varsa o da Kova burcu kankinizdir. “Niye bunca zaman aramadın?” diye trip atmaz, başka arkadaşlarınızla daha çok takılmanızı kıskanmaz. Oturup derdinizi tasanızı anlatacağınız arkadaşınız değildir Kova, tam tersi ferah bir nefes almak, kafa dağıtmak isterseniz, hiç bilmediğiniz ortamlara girip çıkmak isterseniz sizin yanınızdadır. O yüzden sizi her daim aramasını, ilişki problemlerinizi dinleyip akıl vermesini istemeyin ondan.

Can Sıkıntısına Birebir Yay Erkeği

Hangi Burcun Erkeğinden Sevgili, Hangi Burcun Erkeğinden Kanka Olur.

Yine öyle darlanmaya, sürekli aynı yerlerde takılmaya gelemeyen bir dost daha. Canınız Karadeniz’in yaylalarına çıkmak, İstanbul’un ara sokaklarını keşfetmek falan isterse akla gelen ilk isim Yay erkeği kankiniz olacaktır. İşin eğlencesinde olan, maceraya asla hayır demeyen, başını belaya soksa da yine son anda yırtan haylaz bir arkadaş olur Yay burçlarından. “Hadi bir şeyler yapalım kafamıza göre” felsefesiyle hareket eden Yaylara “İki otobüs bileti aldım kanki kalk gidiyoruz” deseniz, size hayır demez. Yerinde duramayan bu kankinize “Biraz kafamı dinleyeyim, biraz eve kapanayım” derseniz kendisi çoktan toz olmuştur, onu da belirtelim.

alıntıdır.
________________

 
Alt 13 Mart 2022, 15:00   #2
Emektar
GuPSe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sevgili yengeç burda da yine en hoşu :beatrice:

 
Alt 13 Mart 2022, 15:12   #3
Standart

akrep erkeği ile anlaşamam herhalde ben ;D

________________

...









" üşüdüчsєn ċαnımı чαkαвilirsin "
 
Alt 13 Mart 2022, 15:15   #4
Standart

Kırk yılın başında akreplere güzel bir şey yazmışlar.

 
Alt 20 Mart 2022, 03:02   #5
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Eee koç yok burda ;d

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 
Alt 20 Mart 2022, 11:32   #6
narcissism
Lyra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yalan .d

________________

"yoksun diye bahçemde çiçekler açmıyor bak,
gel de görüp açılsınlar, devşirip göğsüne tak."
 
Alt 20 Mart 2022, 11:36   #7
Eğer birini kandırmayı başardıysan onun aptal olduğunu düşünme. Sadece sana hakettiğinden çok daha fazla güvenmiştir.
fredyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Akrep inki çok doğru sadakatli insana hastayım ama bu zamanda da yok gibi birşey .d

________________

Geleceğini merak eden fallara değil mezarlıklara baksın
 
Alt 20 Mart 2022, 21:45   #8
R`
Razor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Flörtün Kitabını Yazan Terazi Erkeği

Hmm.

________________

Daha çok gülümse,kronik kötümser.
 
Alt 20 Mart 2022, 21:51   #9
Banlı Üye
Hesna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Burcum diye demiyorum

Kova: Hem iyi bir sevgili olur hem kanki hem eş sdjk

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:01.