IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

3Beğeni(ler)
  • 3 Post By dae


 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Şubat 2022, 13:07   #1
dae
Gothicum Est Pulchrum
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Astroloji Yanılmaz! Senin İçin Doğru Kişi mi?

Koç.

Astroloji Yanılmaz! Senin İçin Doğru Kişi mi?

Haklı olmak yerine mutlu olmaya çalışan, dişlerini çıkarıp tırnaklarını bilemek yerine sakinliğini koruyan, alev alışlarını kanıksamak yerine yatıştırmaktan vazgeçmeyen bir sevgilin varsa, yanlış insan tarlasına düşme, doğru insanı bulmuşken öfkene yenilip kaybetme. Sonra mumla arasan da bulamayacağın bir anlayışı, elinde bulmuşken yitirme. Hayatının en büyük sorumluluğu eşinin üstünde, onu zaman zaman huzurlu tatillere götürüp deşarj olmasını kolaylaştırmayı da ihmal etme.

Boğa.

Astroloji Yanılmaz! Senin İçin Doğru Kişi mi?

Senin değişmeni önermeden, değiştirmek için uğraşmadan önce kendini değiştirmeyi getiriyorsa aklına ve bunun için gözle görünür bir gayreti varsa, hayret etmeyi bırak, gördüğün serap değilse eğer dört gözünün yanında, tüm varlığınla bak! Hayatını kolaylaştıracak, sana kendini olduğundan daha iyi hissettirecek, bırak sana dokunmayı kendini sürekli daha iyi bir ilişki için evirecek bir ilişki yakalamışsın, yapman gereken tek şey huzurla yaşamak!

İkizler.

Astroloji Yanılmaz! Senin İçin Doğru Kişi mi?

An geliyor öyle lüzumsuz şeyler anlatmaya başlıyorsun, kimselerin dikkatini çekmeyeceğini bile bile, senin dahi dikkatini gıdıklayamadığı halde, sırf bilgi içinde kalmasın diline yapışmasın diye konuşuyorsun ki seni her koşulda dinleyen, saçma sohbetlerine dahi fütursuzca eşlik eden birini bulduysan, yapış koluna, sarıl boynuna! Seni her koşulda dinliyorsa, doğru yanlış arama!

Yengeç.

Astroloji Yanılmaz! Senin İçin Doğru Kişi mi?

Sen onun bütün rahatını, huzurunu, ihtiyaçlarını düşünecek, ondan tek bir empati kırıntısı, anlayış pırıltısı göremeyeceksin, ne güzel dünya! Böylesi geldiyse başına, yolla dünyanın öbür ucuna. Senin için uygun olup olmadığını anlamak için tek soru var; “Bencil mi?”. Hep ben diyen, sadece kendini düşünen bir insanla anlaşman mümkün değil. Kendini elbette düşünecek ama aynı oranda seni de düşünecek. Aksi halde uygunsuzdur, açık ve net!

Aslan.

Astroloji Yanılmaz! Senin İçin Doğru Kişi mi?

Saçına laf eder, konuştuğun her şeye itiraz, kıyafetine burun kıvırır, tercihlerin hakkında olur olmaz konuşur, böylesi bir sevgiliyle birkaç saat geçirmek bile ruhunu yaralar, seni baştan ayağa sarsar! Hayatında hiç olmaması gereken biri varsa, davranışlarını onaylamayan, bir türlü gözünü kapatıp güven duyamayan, tepeden tırnağa her an karışacak bir şey bulan kişi senden uzak, kime isterse ona yakın olsun.

Başak.

Astroloji Yanılmaz! Senin İçin Doğru Kişi mi?

Yaptığı her iyiliği bir köşeye not edip ihtiyaç anlarında tahsilata geliyorsa, bir elinin verdiğini bırak diğer elini yedi düvel duyuyorsa, yaptığı yardımları sürekli dile getirip başına kakıyorsa bu iş olmaz, yol yakınken dönmezsen sonu iyiye varmaz! Ama seni tanıdıkça, serpilen buğday başakları gibi sırf tevazuundan boynunu eğiyor, teşekkürü bile zor bela kabul ediyorsa, musmutlu bir ömür diliyoruz. Zira böyle bir sevgiliyle mutsuz olmak senin için neredeyse imkânsız.

Terazi.

Astroloji Yanılmaz! Senin İçin Doğru Kişi mi?

“Gündüz kitap tartışıyor, sergi gezip sanatın sanat için yapıldığı bir toplumun bireyleri olarak akım tartışıyorduk, entelektüel sohbetlerde çene çalıyorduk, ne ara kapitalizmin kölesi, tüketimin baş kemirgeni olduk da alışveriş çılgınlığına katıldık, kendimizi dağıtıp partilerde savrulduk” demeyecek, her nabza uygun şerbet vermeyi bilecek biriyse, kapa gözünü, koyuver kendini.

Akrep.

Astroloji Yanılmaz! Senin İçin Doğru Kişi mi?

Seni affederek cezalandıran bir sevgilin varsa, yanlış kelimesini lügatinden çıkar, aldığın bu ders karşısında ezilmek yerine yücel. Oysa sen intikam yeminleri eder, hata yapanı hatasızlığını ispatlarcasına insanları doğduğuna pişman edersin. Canı yanan, gururu incinen, korkuyu tadan insanlardan bir canavar yaratır, merhametini derinlerine saklar unutursun. Affediciliği ile yaptığın her türlü kuşku temelli suçlamadan yarasız ayrılıyor, haksız karanlıklarından bir çırpıda çıkıyor ve seni affediyorsa, şüpheye mahal yok, hayatındaki en doğru insan o!

Yay.

Astroloji Yanılmaz! Senin İçin Doğru Kişi mi?

Kankadan sevgili, ex’den next olmaz diyenleri çaresizlikleriyle baş başa bırak, canın arkadaşınla muhabbetine bak! Senin için en doğru ilişki, aynı zamanda en yakın olmayı başardığın kişiyle kurduğundur. Sen aşkın sıcağı kaçınca gönlünü tutamaz, sosyal hayatında eğlencenin dibine vuramıyorsan dönüp bakmazsın! İlişki devamlılık ister, sevgili sadakat bekler. O da ancak aynı zamanda en yakın arkadaşım diyebildiğin insan ile mümkün olur.

Oğlak.

Astroloji Yanılmaz! Senin İçin Doğru Kişi mi?

Senin kararlılığına, prensiplerine, yıkılmaz kurallarına hayranlık duymak yerine, durmaksızın seni esnetmeye çalışan, kendisine olan sevgini ölçmek için seni fedakârlık yapmaya zorlayan sevgili out, hep destek tam destek mantığıyla safını yanında tutup şova ihtiyaç duymayan sevgili in! Yapılacaklar listen ağzına kadar dolmuş taşarken ona yeni ve gereksiz beklentilerini sıkıştırmak yerine yükünü hafifletmek niyetindeyse ne ala, yoksa yanlış yolda!

Kova.

Astroloji Yanılmaz! Senin İçin Doğru Kişi mi?

Seni sen olduğun için seviyor, fikirlerinin tam karşısında duruyor olsa dahi saygı sınırını aşmıyor, seni değiştirmeye çalışmadan olduğun gibi kabul ediyor ve eleştirmiyorsa hiç sesini çıkarma. Daha iyisini bulurum diye yollara düşme! Kabul edelim farklı bir düşünce yapın ve tuhaf davranışların var! Yakın çevren, ailen, arkadaşların dahi seni sıklıkla değiştirmeyi denerken, sevgilin böylece seviyorsa, ona sıkı sarıl!

Balık.

Astroloji Yanılmaz! Senin İçin Doğru Kişi mi?[/url]

Tüm kabahati karşındakinde bulup kendini ak pak görmek, haklı olmak için kılı kırk yarıp bir düzine bahane üretmek, tartışmadan tereyağı gibi sıyrılmak değil mühim olan. Tabi eğer istediğin sorunu çözüp sorunsuz bir ilişkiyi sürdürmek yerine sadece haklı olmak, savaştan galip çıkmaksa orası ayrı! Suç ya da suçlu peşine düşmek yerine, çözüm geliştirmeye çalışıyor, çoğunlukla sorumluluğu üstlenip yapıcı olmaya çalışıyorsa, bundan iyisini bulamazsın! Seni suçlamak kolayken, zoru seçeni de elinle koymuş gibi bulamazsın!

alıntıdır.

________________

 
Alt 27 Şubat 2022, 13:26   #2
Emektar
GuPSe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Peki astroloji efendi .)

 
Alt 27 Şubat 2022, 13:33   #3
Standart

Astrolojiye bilim muamelesine yapılmasına karşıyım. Bilim bile yanılabiliyorken astroloji hayli hayli yanilır.

 
Alt 27 Şubat 2022, 13:39   #4
Standart

Benim burç neymiş be yorum çok iyi

 
Alt 27 Şubat 2022, 18:12   #5
Banlı Üye
Hesna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
. Seni sen olduğun için seviyor, fikirlerinin tam karşısında duruyor olsa dahi saygı sınırını aşmıyor, seni değiştirmeye çalışmadan olduğun gibi kabul ediyor ve eleştirmiyorsa hiç sesini çıkarma. Daha iyisini bulurum diye yollara düşme! Kabul edelim farklı bir düşünce yapın ve tuhaf davranışların var! Yakın çevren, ailen, arkadaşların dahi seni sıklıkla değiştirmeyi denerken, sevgilin böylece seviyorsa, ona sıkı sarıl!
Bak yaa ne de güzel yazmııış sıkı sarıldımss
Çünkü kova burçları olduğu gibidir bir başkası gibi davranmayı tercih etmez
Duygusal oyunlarla bir çeşit zaafları kullanarak sevdiğini kendisine bağlı tutmaya çalışmaz
Artısı eksisiyle azz ve özzz
Neyyseee odur herşeyiylee :a29:

Bazı saçma, olmaması gereken eleştrilesi durumları dışında tutuyor olmalı tabi o yorum sdjk

 
Alt 27 Şubat 2022, 19:21   #6
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Senin için uygun olup olmadığını anlamak için tek soru var; “Bencil mi?”. Hep ben diyen, sadece kendini düşünen bir insanla anlaşman mümkün değil.


aynen

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 09 Mart 2022, 01:36   #7
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

hep destek tam destek mantığıyla safını yanında tutup şova ihtiyaç duymayan sevgili

Ah neredeee..

________________



per aspera ad astra ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:18.