IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By dae


 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Şubat 2022, 20:19   #1
dae
Gothicum Est Pulchrum
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burçlara Göre Bakım Önerileri.

Koç.

Burçlara Göre Bakım Önerileri.

Cesaretin burcu Koç, canlı enerjsini etrafına yaymayı görev bilir! İletişimde direkt olmayı sever. Dürtüsel davranabilen bu canlı kadın için, cilt ve saç bakımı daima ön plandadır. Kuaför randevularına hiç gecikmemesini aceleciliğine borçludur! Baştan savma saç modellerine tahammülü çok azdır ama hareket kabiliyetini kısıtlayacak ya da çok zamanını alacak saç modellerine de prim vermez. Cildini makyaja hazırlamak için şeker bazlı hindistan cevizi yağlı bir peeling hazırlayabilir, saçlarına da avokado yağıyla bakım yapabilir. Dudaklarını nemlendirmeyi ihmal etmemelidir.

Boğa.

Burçlara Göre Bakım Önerileri.

Keyfine düşkün Boğa kadını, yorucu bir gün geçirmiş ve uzun süre sabretmişse, nihayet sessiz mabedine kavuştuğu için şükreder! Sakin enerjisiyle kendini yeniden şarj etmek isteyebilir. Uysal karakteriyle tekrar buluşmak için aromaterapi uygulayabilir. Hazırlayacağı masaj yağları veya aromatik banyo tuzları güzel kokulara faylasıyla düşkün olan Boğa kadınının rahatlaması için çok yardımcı olur. Mis kokulu bir tütsüyü de yaktı mı değmeyin keyfine!

İkizler.

Burçlara Göre Bakım Önerileri.

İkizler kadını yoğun temposu içinde huzurunu bir kaybetti mi bir daha kolay kolay yakalayamaz! Ortamın tadının kaçtığı anlarda hızlıca hareket etmek ister ve yerinde duramaz. Böyle anlarda ‘bağlasan durmam’ moduyla seyahat isteği depreşebilir. Çeşitlilik arayan yapısını yolculukta tatmin eden bu hareketli kadına, yol esnasında cildinin kurumaması için önceden badem yağı içeren maskeler yapması önerilir! Shea yağı da etkili bir kurtarıcı olacaktır.

Yengeç.

Burçlara Göre Bakım Önerileri.

Anaç bir kadın olan Yengeç’e kendi bakım seanslarından çok sevdiklerine besleyici kürler hazırlamak keyif verir. Cilt bakım yağları, saç maskeleri ve hücreleri içeriden besleme felsefesiyle yapacağı sağlıklı meyve suyu karışımlarıyla terapi misali bakım seansları düzenleyebilir. Gerek kendisi, gerekse sevdikleri için okaliptüs yağıyla ferahlatıcı kürler tercih edebilir. Kakao yağıyla ellerini nemlendirmek bu yufka yürekli kadını besleyecek ve ruhuna da iyi gelecektir.

Aslan.

Burçlara Göre Bakım Önerileri.

Genellikle yele gibi saçlara sahip olan Aslan kadını, kendini ormanlar kralı gibi hissedeceği bir bakım ritüeli ister. Keyfine son derece düşkün olan bu mutlu kadın, kabaran saçlarını zeytinyağıyla yatıştırıp beslemelidir. Hafiften narsist eğilimler gösteren Aslan kadını, aynaya baktığında pürüzsüz bir cilt görmek isterse argan yağlı kürler eşliğinde kendini şımartabilir! Hali hazırda arşa değen yaşam sevinci neden daha da artmasın ki?

Başak.

Burçlara Göre Bakım Önerileri.

Organizasyon yeteneği kuvvetli olan Başak, düzen ve dirlik sever. Becerikli bir kadın olarak uzun saatler çalışıp yorulmak bilmez! El işlerine yatkınlığı ve hizmet odaklı yaklaşımı onu bir makine kıvamında titizliğe itebilir. Bu vesileyle yemekler yaparken bir yandan kitap okuyabilir! Gün boyu ellerini çok kullanması muhtemel olan toprak grubunun kraliçesine, manikür suyuna katacağı limon yağı ilaç gibi gelecektir.

Terazi.

Burçlara Göre Bakım Önerileri.

Çevresi geniş Terazi kadınını, dönem dönem partiden partiye koşarken görmek muhtemeldir! Bazen de o sergi senin, bu bienal benim dolaşıp durur! Sinemadan da çok hoşlanır ve sofistike bir zevki vardır. İnce düşünceliliği onu yorabilir, zaman zaman ‘elalem ne der’ mantığıyla hareket edip kendi isteklerinden taviz verebilir. Bu yüzden lavanta yağıyla kendine güzel bir şımartma seansı düzenlemek ona çok iyi gelecektir. Çakralarını harekete geçirmek için portakal yağından faydalanabilir.

Akrep.

Burçlara Göre Bakım Önerileri.

İradesi yüksek ve krizleri yönetebilen Akrep kadını, gün içinde çokça sorunla uğraşabilir. Kararlı tarzıyla karmaşık şeyleri anlayabilen bir profil çizer. Öz disiplini de yüksek olduğu için kendine biçtiği zorlu görevleri yerine getirebilir. Bu kadar stresi kaldırabilen biri olarak, cildi yıpranmaya yüz tutabilir. İnce kırışıklıklar ve leke oluşumunu engellemek için zerdeçal maskesi hazırlamayı deneyebilir. Saçlarını da ihmal etmemelidir.

Yay.

Burçlara Göre Bakım Önerileri.

Hayatta en fazla risk alan burç hangisidir diye sorsak cevabımız kesinlikle Yay olurdu! Optimist yapısı gereği altından kalkabileceğinden fazla sorumluluk alabilir. Abartan ve çoğaltan Yay kadını, göçebe ruhuna iyi gelecek saç kesimlerini denemekten çekinmemelidir. Kısa, küt saçlarına özel serumlar uygulamak, gezdiği ülkelerden getirebileceği yerel bakım ürünlerini denemek ona büyük keyif verecektir. Örneğin mangolu saç maskesi tam ona göre bir ürün!

Oğlak.

Burçlara Göre Bakım Önerileri.

Kuralcı ve sorumluluk sahibi Oğlak kadını, hayatın tüm yükünü taşıdığından mıdır bilinmez, bedenini biraz fazla yorabilir. Hırslı ve disiplinli olduğu için durmadan çalışıp ofis işlerinden başını kaldırmayabilir. Bu yüzden biraz rahatlamak için tarçın yağıyla omuzlarına masaj yaptırmak ona iyi gelecektir. Yardımcı olabilecek biri yoksa, aynı etkiyi banyo suyuna birkaç damla nane yağı damlatarak da yakalayabilir.

Kova.

Burçlara Göre Bakım Önerileri.

Özgür ruhlu ve bireyselliğine düşkün Kova kadını, zaman zaman yalnız kalmaya ve kendini şımartmaya ihtiyaç duyabilir. Muhalif halini saçlarıyla ifade etmeyi de pek sever! İyi bir keratin bakımı, sıra dışı renkler denediği saçlarını kendine getirmek için idealdir. Bu esnada cilt bakımı için gül suyu ve sodadan oluşan bir tonik kullanarak toplum dışında kalan, yenilikçi bakım anlayışını öne çıkarabilir! Sıra dışı yanını da böylelikle ortaya çıkarmış olur.

Balık.

Burçlara Göre Bakım Önerileri.

Melankolik olmaya en yatkın burç olan Balık, gün içinde hayallere dalıp idealleriyle başbaşa olmaya bayılır! Yardımsever yanı, onu herkesin derdini dinlemeye ve arkadaşlarıyla uzun sohbetler yapmaya itebilir. Yardımsever Balık kadını, akışta sürüklenmemek için çakralarını açık tutmalıdır. Buna yardımcı olacak yağ karışımları onun için biçilmiş kaftandır. Duru cildine argan yağı iyi gelir. Özellikle ayaklarına göstereceği özen, onu zen haliyle buluşturur.

alıntıdır.
________________

 
Alt 15 Şubat 2022, 20:20   #2
narcissism
Lyra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Tırnak el kol falan filan yani ben, yani başak!

________________

"yoksun diye bahçemde çiçekler açmıyor bak,
gel de görüp açılsınlar, devşirip göğsüne tak."
 
Alt 15 Şubat 2022, 20:22   #3
Emektar
GuPSe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

hakket oyle evdekilere bazen aaa size yuz maskesi yapcam diyorum en cokta babama yapiom adam cok cekiyo benden valla .d
Severim bole seyleri buhurlar maskeler yaglar kremler aşırı keyifli

 
Alt 15 Şubat 2022, 20:26   #4
Standart

İkizler ve yoğun tempo evet

________________

Hassas bir kalbe sahipsen dünya
seni elbette incitir
.❞
 
Alt 16 Şubat 2022, 14:22   #5
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Baştan savma saç modellerine tahammülü çok azdır ama hareket kabiliyetini kısıtlayacak ya da çok zamanını alacak saç modellerine de prim vermez.

Kesinliklee

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Alt 22 Şubat 2022, 14:57   #6
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Tarçın yağı hiç kullanmadım.

________________

~ E & B ~
 
Alt 23 Şubat 2022, 13:50   #7
Standart

Alıntı:
İradesi yüksek ve krizleri yönetebilen Akrep kadını, gün içinde çokça sorunla uğraşabilir. Kararlı tarzıyla karmaşık şeyleri anlayabilen bir profil çizer. Öz disiplini de yüksek olduğu için kendine biçtiği zorlu görevleri yerine getirebilir. Bu kadar stresi kaldırabilen biri olarak, cildi yıpranmaya yüz tutabilir. İnce kırışıklıklar ve leke oluşumunu engellemek için zerdeçal maskesi hazırlamayı deneyebilir. Saçlarını da ihmal etmemelidir
.

Zerdacal maskesinden cildime daha iyi gelen maskeler var. Canım saçlarım çok güzel bakıyorum <3

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:27.