IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2023, 19:53   #1
Standart Seni seviyorum..

Gözlerine baktıkça kendimi başka, bambaşka diyarlarda bulmayı seviyorum. Orda sadece seninle ben oluyoruz çünkü. Dilediğimizce özgürüz,dilediğimizce aşk doluyuz orda. Hiçbir kaygı, hiçbir hesap yok . sen, ben ve aşkımız var sadece. Günlerce ,gecelerce kaybolabilirim gözlerinde.
Sana dokundukça yüreğimde havalanan bir kuşun bütün bedenini dolaşmasını, kanatlarını her yerime dokundurup beni ürpertmesini seviyorum bir gün sana dokunamama ihtimalini,bedenimin bir kez daha ürpermeme ihtimalini düşününce ödüm kopuyor. Ama aşkın içine korku da yok mudur zaten? Seni yaşarken,seni kaybetme korkusunuda içimde taşıyorum.
Saçlarını okşadığımda içime yayılan o tatlı serinliği hissetmeyi seviyorum. Yazın en sıcak gününde bile bu serinlikle ferahlıyorum ben. Hiç ellerimi çekmesem diyorum saçlarından ve sen benim yanımdan hiç ayrılmasan &58230;
Konuşurken dinlemeyi seviyorum seni en sıradan sözcük bile senin ağzında bir şiire dönüşüyor. Her sözcük başka bir anlam kazanıyor sen söylediğinde. Sen şair oluyorsun, ben senin şiirlerinin hayranı. Ve öyle dikkatle, öyle hayranlıkla dinliyorum ki ağzından çıkacak her sözcüğü.
Seninle yaşamayı seviyorum. Bütün kötü yönlerimi unutturuyorsun bana. Mükemmel bir insan değilim; ama ,seninleyken bu dünyada benden daha iyisini olamayacağını düşünüyorum. Sende bir kusur bulsam,aynısını kendimde de göreceğim; ama bulamıyorum sana sevgim arttıkça kendime hayranlığım da artıyor kendimi beğenmiş biri oldum. Başkalarını bilmem; ama ben bu durumdan hiç şikayetçi değilim.
Seni seviyorum; ama dahada önemlisi sende ben, kendimi seviyorum...
________________

"[ Yarına Bırakılmazımsın SeN... ]"

************************************************
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:04.