IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Biyografiler Tanınmış kişilere ait biyografilere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Aralık 2022, 18:38   #1
Standart İbrahim Erdemoğlu Kimdir ?

Erdemoğlu Holding Başkanı İbrahim Erdemoğlu, SASA'nın piyasa değeri hakkında söyledikleriyle gündeme geldi. Bunun üstüne Erdemoğlu'nun hayatına, eğitimine ve kariyerine dair araştırmalar başladı. Peki İbrahim Erdemoğlu kimdir? İbrahim Erdemoğlu kaç yaşında ve nereli? İbrahim Erdemoğlu'nun kariyeri ve eğitim hayatı...

İbrahim Erdemoğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?
İbrahim Erdemoğlu Kimdir ?

1962 yılında Adıyaman Besni'de dünyaya gelen İbrahim Erdemoğlu; ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Gaziantep'te tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü'nde lisans eğitimini tamamlayan İbrahim Erdemoğlu, baba mesleği olan halı ticaretine üniversite döneminde başladı.

İbrahim Erdemoğlu Kariyeri

1983 yılında aktif iş hayatına giriş yapan İbrahim Erdemoğlu, 1998 yılında Merinos Halı'yı kurdu. Parça halı ve iplik üretiminde başarıyı yakalamasının ardından 2005 yılında Dinarsu'yu, Akkök Grup'tan devraldı. 2015 yılında SASA Polyester A.Ş. şirketi hisselerinin %51'lik oranını Sabancı Holding'ten satın aldı. Ağustos 2015 tarihinde Erdemoğlu Holding'in SASA Polyester A.Ş.'deki hisse oranı %84.80'e ulaştı.

İbrahim Erdemoğlu Özel Hayatı
İbrahim Erdemoğlu Kimdir ?

Evli ve üç çocuk sahibi olan İbrahim Erdemoğlu, farklı pek çok sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Cami, taziye evi, okul, müze, polis merkezi, öğrenci yurdu, park, sağlık ocağı gibi pek çok hediye yapının altına imza etti.

İbrahim Erdemoğlu Neden Gündemde?

SASA Polyester'in hisse fiyatının 60 TL'den 180 TL'ye yükselmesi ile bundan rahatsızlık duyduğunu belirten Erdemoğlu gündem oldu. İbrahim Erdemoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

'Hissenin fiyatı 60'dan 80 liraya çıktığında, küçük yatırımcı zarar görmesin diye Borsa İstanbul’da satış yaptık. O satıştan beri herkese, “Sasa hissesi çok yüksek, alınmaz” diyorum. SASA’nın borsada şu anda geldiği piyasa değeri beni rahatsız ediyor.'


Alıntı
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:39.