IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Bilişim Dünyasından Son Haberler Bilişim Dünyasından Son Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Şubat 2021, 05:53   #1
Standart Microsoft Office 2021’i Duyurdu.

Microsoft Office 2021’i Duyurdu.

Microsoft Office’in iki yeni sürümünü duyurdu: Tüketici Office 2021 sürümü ve ticari müşteriler için Office LTSC. Office 2021, hem Windows hem de macOS için bu yılın ilerleyen günlerinde kullanıma sunulacak. Önceki Office 2019 sürümüne benzer şekilde, bulut destekli Microsoft 365 sürümlerine abone olmak istemeyenler için tasarlanmıştır. Microsoft henüz Office 2021’deki tüm özellikleri ve değişiklikleri tam olarak detaylandırmıyor. Ancak Office LTSC (Uzun Süreli Hizmet Kanalı) varyantı karanlık mod desteği, erişilebilirlik iyileştirmeleri, Excel’de Dinamik Diziler ve XLOOKUP gibi özellikler içerecek. Office 2021 de benzer özellikler içerecek. Burada önemli bir kullanıcı arayüzü değişikliği beklememek gerekiyor. Koyu mod görsel olarak bariz bir değişiklik. Ancak Microsoft yine de arabiriminin ve bulut destekli özelliklerinin çoğunu önce Office’in Microsoft 365 sürümlerine odaklayacaktır.

Microsoft Office LTSC İşletmeler için Geliyor

Office LTSC, Microsoft’un tüm ticari müşterilerinin buluta taşınmaya hazır olmadığını açıkça kabul ediyor. Microsoft 365’in başkanı Jared Spataro, bir röportajda “Müşterilerle bulundukları yerde buluşmaya çalışmaktan ibaret” diyor. “Kesinlikle son 10 ayda buluta taşınan çok sayıda müşterimiz var, bu toplu halde gerçekleşti. Aynı zamanda, kesinlikle buluta geçemeyeceklerini düşünen belirli müşterilerimiz var. Bu özel senaryolar, süreçlerin ve uygulamaların aylık olarak değiştirilemeyeceği düzenlenmiş sektörleri veya Office’e güvenen ve kilitli bir süre yayınlanması isteyen üretim tesislerini içerir. Microsoft ayrıca gelecekte Office’in başka bir kalıcı sürümünü taahhüt ediyor. Ancak fiyatları ve bu yeni sürümlerin nasıl destekleneceğini değiştiriyor.

Microsoft Office 2021’i Duyurdu.

Office LTSC, Microsoft’un normalde Office için sağladığı yedi yıl yerine artık yalnızca beş yıl süreyle desteklenecek. Office Professional Plus, Office Standard ve bireysel uygulamalar için fiyatlandırmada ticari müşteriler için yüzde 10 artarken, Office 2021 tüketici ve küçük işletme fiyatları aynı kaldı. Office LTSC desteği zamanlaması, Windows’un desteklenme biçimiyle daha yakından uyumludur. Microsoft, sonuç olarak hem Office hem de Windows için yayın programlarını daha yakın bir şekilde hizalamaktadır. Office LTSC ve Windows 10 LTSC’nin sonraki sürümlerinin her ikisi de 2021’in ikinci yarısında piyasaya sürülecek. Spataro, “Windows sürümü için ayrıntılara henüz sahip olmasak da yakın zaman da ayrıntılar gelecek” diyor. “Buradaki fikir, işletmelerin bunları benzer şekilde konuşlandırıp yönetebilmeleri için onları bir araya getirmek.”

Microsoft nisan ayında Office LTSC’nin bir önizlemesini, yılın sonlarına doğru ise tam sürümle yayınlamayı planlıyor. Ancak tüketici Office 2021 varyantı önizlemede mevcut olmayacak. Yeni Office varyantlarının her ikisi de OneNote ile birlikte geliyor. Ayrıca 32 bit ve 64 bit sürümleri içeriyor.

Kaynak ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 21 Şubat 2021, 10:00   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Paylaşım için teşekkür ederiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:12.