IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Beyaz Eşya & Görüntü Sistemleri Beyaz Eşya, Ses Sistemleri ve Görüntülü Sistem Ürünleri ile Yenilikleri Hakkında ki Gelişmelerin Yer Aldığı Alan

 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Mart 2023, 03:20   #1
Standart Asus TUF Gaming VG24VQE oyuncu monitörü inceleme!

Asus TUF Gaming VG24VQE oyuncu monitörü inceleme!

Oyuncuların olmazsa olmaz ekipmanlarından olan monitörler gün geçtikçe daha da gelişiyor. Asus’un yeni oyuncu monitörü Asus TUF Gaming VG24VQE oyuncu monitörü inceleme videosu ile sizlerleyiz.

Asus TUF Gaming VG24VQE oyuncu monitörü inceleme!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Profesyonel ve espor oyuncuları için etkileyici bir oyun deneyimi için tasarlanan hız aşırtma ile 165 Hz yenileme hızına sahip 23.6 inç FHD (1920×1080) kavisli oyuncu monitörü oldukça ilgi çekiyor. Akıcı oynanış için gölgelenmeleri ve hareket bulanıklığını daha da azaltmak için ASUS Aşırı Düşük Hareket Bulanıklığı (ELMB) teknolojisi kullanılıyor.

TUF Gaming VG24VQE’nin 23.6 inç boyutundaki Full HD (1920 x1080) ekranı, çevreleyici bir oyun deneyimi sunan 1500R kavis sayesinde her açıdan etkileyici görüntü veriyor. Bu da uzun süreli kullanımda dahi çok daha rahat bir kullanım sağlıyor ve oyun oynarken veya film izlerken minimum bozulma veya renk kaymasıyla geniş izleme açıları sunuyor.

Asus TUF Gaming VG24VQE oyuncu monitörü inceleme!

TUF Gaming VG24VQE, 165Hz’lik son derece yüksek yenileme hızı ile en hareketli oyunların bile en yüksek görüntü ayarlarında akıcı ve takılma olmadan oynanabilmesini sağlıyor. Bu sayede FPS, yarış, gerçek zamanlı strateji ve spor oyunlarında avantaj elde edebiliyorsunuz.

VG24VQE, ASUS’a özgü Extreme Low Motion Blur teknolojisine (ELMB) sahip. Bu teknoloji sayesinde elde edilen 1ms MPRT ile hareket bulanıklığı ortadan kalkar ve hareket halindeki nesneler daha net görünür. Böylece oyunlar daha akıcı ve hızlı bir şekilde oynanabilir.

Birçok farklı multimedya cihazını desteklemek için zengin bağlantı seçeneklerine sahip monitörde 1 adet DisplayPort 1.2, 2 adet HDMI (v1.4) ve 1 adet kulaklık jakı bulunuyor.


ALINTI
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:34.