IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Beyaz Eşya & Görüntü Sistemleri Beyaz Eşya, Ses Sistemleri ve Görüntülü Sistem Ürünleri ile Yenilikleri Hakkında ki Gelişmelerin Yer Aldığı Alan

 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Mart 2022, 12:32   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart AOC'den League of Legends oyun monitörü

AOC, AGON serisi ile dünyanın oyun temalı ilk League of Legends oyun monitörü ile MOBA severlere göz kırpıyor.
AGON by AOC, ikonik Hextech teknolojisinden ilham alan ilk League of Legends oyun monitörünü sunmak için Riot Games ile ortaklık kurdu. AGON PRO AG275QXL – League of Legends Edition, MOBA deneyimi için özel olarak hazırlanmış benzersiz bir tasarıma ve özel özelliklere sahiptir. AG275QXL, 2022'nin başlarından itibaren satışa sunulacak.

League of Legends oyun monitörü: AOC, Riot Games ile işbirliği yapıyor
League of Legends, milyonlarca oyuncunun yüksek rekabette birlikte çalıştığı, dünyanın en çok oynanan PC oyunlarından biri. AGON by AOC, oyun içi etkinliklere reaktif aydınlatma gibi benzersiz özelliklerle her yerdeki oyunculara en iyi rift deneyimini sunmak için özel olarak tasarlanmış ilk oyun monitörünü piyasaya sunuyor.

Ünlü yapımın oyuncuları, sihir ve teknoloji dünyasını bir araya getiren Hextech'ten ilham alan tasarımıyla AG275QXL'nin farklı stilini hemen fark edecekler.

Global Başkan Stefan Sommer, “Riot Games ile ortaklığımız ve monitör teknolojisindeki uzmanlığımızı League of Legends'ın büyüsüyle birleştirme fırsatından heyecan duyuyoruz, bu da bize League of Legends hayranlarına heyecan verici bir ürün getirmemizi sağlıyor” dedi.

AG275QXL, League of Legends Modu, LoL QuickSwitch, özel güç açma/kapama sesleri, Light FX Sync ve LoL Signature OSD tasarımı gibi özellikler sunuyor.

Görsel olarak monitör, League of Legends'ı her yönüyle bünyesinde barındıran bir tasarıma sahip. Kasa ve stand, League of Legends evreninde görülen ikonik Hextech tasarımının öğeleriyle süslenmiştir. Oyunda gerçekleşen hareketle senkronize olan özel Light FX sayesinde monitör parlıyor. Özel LoL modu, Summoner's Rift görünümünün görsel netlik göz önünde bulundurularak görülmesini sağlıyor. Oyuncular, League of Legends oyun monitörü sayesinde tamamen oyunun içine dalacaklar.

En iyi güçlendirmeler ve rünlerle dolu bir monitör

Hem sıradan oyuncular hem de e-spor profesyonellerine üst düzey performansı garanti etmek için AG275QXL birinci sınıf özellikler ile donatılmış. 27 inç IPS ekran, akıcı görseller için 170 Hz hızlı yenileme hızına sahip bir QHD çözünürlüğe sahiptir.

AG275QXL, yırtılmayı ortadan kaldırmak için FreeSync Premium ile Adaptive Sync'i destekliyor ve 1 ms GtG'lik kusursuz yanıt süresi ayrıca kusursuz bir çıktı sağlıyor. VESA DisplayHDR 400, ShadowControl ve Flicker-Free modu ile oyuncular, uzun oyun seanslarının ve savaşa dalmış en sevdikleri şampiyonların kristal netliğinde bir tasvirinin keyfini çıkarabilirler.

AGON by AOC, oyuncuların performanslarını tamamen en üst düzeye çıkarmaları ve zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı olmaları için doğru ekipmanı oluşturmayı amaçlıyor.

Devrim niteliğindeki AGON PRO AG275QXL – League of Legends oyun monitörü, Mart 2022'den itibaren 399,99 £ RRP ile satışa sunulacak.

AOC'den League of Legends oyun monitörü

alıntıdır.
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:31.