IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Beyaz Eşya & Görüntü Sistemleri Beyaz Eşya, Ses Sistemleri ve Görüntülü Sistem Ürünleri ile Yenilikleri Hakkında ki Gelişmelerin Yer Aldığı Alan

 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Ocak 2022, 21:44   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Dünyanın İlk 500 Hz Oyuncu Monitörü Tanıtıldı

Çin haber kuruluşu Sina, BOE (Beijing Oriental Electronics Group) isimli bir şirketin monitör teknolojilerinde ciddi atılımlar yaptığını ve dünyanın ilk 500 Hz oyun monitörünü ürettiğini bildirdi. Monitör, yüksek hareket kabiliyetine sahip oksit arka panel ile desteklenen 27 inç Full HD ekrana sahip. Bu da BOE’nin yalnızca 1 ms’lik tepki süresiyle birlikte yüksek yenileme hızına nasıl ulaştığını gösteriyor.

BOE, oksit yarı iletken görüntüleme teknolojisi konusunda geniş bir deneyime sahip. Örneğin, şirketin 500 Hz monitörü ASUS, MSI, Alienware ve Acer markalı “yalnızca” 360 Hz’ye ulaşabilen piyasadaki en hızlı oyun monitörlerinden önemli ölçüde daha hızlı.

Öte yandan bu monitörün yalnızca tanıtım amacıyla tasarlanmış bir prototip olduğunu hatırlatalım. BOE, yakın zamanda tüketiciler için 500 Hz’lik bir oyun paneli üretip üretmeyeceğini doğrulamadı. Bu nedenle oyuncuların eline bir monitör ulaşana kadar “360 Hz” monitörleri en hızlısı olarak tanımlayabiliriz.

Ayrıca bu monitörü satın alsanız bile 500 Hz’in nimetlerinden yararlanmak için oynadığınız oyunda 500 FPS üretebilen bilgisayar donanımına ihtiyacınız olacak. Öyle ki bu çok nadir oyunlarda görülebiliyor ve genelde e-spor oyunlarında 500 FPS üzerini görebiliyoruz. Ancak böyle bir monitör kareleri çok hızlı yenileyeceğinden dolayı görüntüleri daha hızlı görme şansınız var. Dolayısıyla e-spor oyunlarında 500 Hz gerçekten bir avantaj sağlayacaktır.


Dünyanın İlk 500 Hz Oyuncu Monitörü Tanıtıldı

alıntıdır.
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:42.