IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Stolichnaya


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Temmuz 2021, 21:40   #1
Muhsin YAZICIOĞLU
Stolichnaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Son dakika Beşiktaş transfer haberi! Kartal'a süper golcü: Diego Costa, Hulk, Dzeko

Yeni golcü için Beşiktaş'ta geri sayım başladı. Siyah-Beyazlı yönetim, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma hedefi doğrultusunda kadroyu iki büyük isimle güçlendirmeyi planlıyor. Yıldız adaylarından Diego Costa artık imzaya çok yakın, sıradaki hedefler ise Dzeko ve Hulk...
Son dakika Beşiktaş transfer haberi! Kartal'a süper golcü: Diego Costa, Hulk, Dzeko
Sergen Yalçın krizini aştıktan sonra tamamen golcü transferine odaklanan Beşiktaş , birçok büyük yıldızla görüşmelerini sürdürüyor. Gündemdeki isimlerin birçoğuyla anlaşma aşamasına gelen Siyah-Beyazlılar'ın artık son pürüzleri gidermesi ve taraftara büyük müjdeyi vermesi bekleniyor. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma hedefi doğrultusunda kadrosunu en azından iki müthiş golcüyle güçlendirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, Diego Costa, Edin Dzeko ve Hulk üçgeninde önemli ilerleme kaydetmiş durumda.
Mitrovic de listede
Bu isimler arasında Kartal'a en yakın isim Costa... Tecrübeli golcünün transferinin resmen açıklanması sonrasında, Dzeko veya Hulk'tan birinin daha İstanbul'a getirilmesi, planlar arasında yer alıyor. Diğer taraftan Premier Lig'de yıldızını parlatan Aleksandar Mitrovic de Beşiktaş'ın alternatif forvet adaylarından biri olarak öne çıkıyor.

Hulk'ta top Mineiro'da
Sergen hocanın devre arasında serbest durumdayken çok istediği Hulk, Atletico Mineiro’ya imza atmıştı. Beşiktaş, yıldız oyuncuyu yine gündemine aldı. Ancak bu kez karşısında bonservis problemi var. Oyuncunun temsilcisi Nuno Fernandes, FANATİK’e yaptığı açıklamada, “Şimdiki durum faklı, önce kulübüyle görüşülmeli” diyerek yeşil ışık yaksa da Kartal, Brezilya kulübünün fesih yapması halinde transferd istekli olduklarını iletti.
Costa'yla kıran kırana
Bonservisi elinde olduğu için yıllık 4 milyon Euro, imza parası olarak da 2 milyon Euro talep eden Diego Costa’nın menajeriyle görüşmeler devam ediyor. Beşiktaş istenilen rakamların yarısını işaret ederek, “2+1 yıllık imza at” dedi, yıldız oyuncudan ise beklenen müjde halen gelmedi. Beşiktaş yönetimi daha önce Beşiktaş’ta forma giyen dünya yıldızlarını bu transferde devreye sokarak Diego Costa’yı ikna etmeye çalışıyor.
Dzeko yüksek uçuyor
Roma’da Mourinho’nun değerlendirmek istemediği Dzeko için de devrede olan Beşiktaş oyuncunun menajeri Mirsad Türkcan’la görüştü. Futbolcu kulübü ile anlaşıp bedelsiz gelebileceğini bildirdi. 3 milyon Euro imza parası, 3.5 milyon Euro da net ücret ve 3 senelik sözleşme talep eden Dzeko için Beşiktaş, 1.5 milyon Euro imza parası ve 2.5 yıllık sözleşme önerdi. Ayrıca Roma’dan aynı bedel ile kiralama talebi de söz konusu...

''Alıntı''
 
Alt 02 Temmuz 2021, 21:43   #2
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

sonu hüsran olmasın başka birşey istemem.

________________

Son dakika Beşiktaş transfer haberi! Kartal'a süper golcü: Diego Costa, Hulk, Dzeko
 
Alt 02 Temmuz 2021, 22:04   #3
Standart

Her macı ile kalp ritmimi degistiren takimima basarilar diliyorum

________________

P̣ṛẹṇṣẹṣ
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:37.