IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


3Beğeni(ler)
  • 1 Post By ZaLim
  • 2 Post By Siyahizm


 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Nisan 2021, 23:25   #1
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Exclamation Beşiktaş'ın Abdullah AVCI'ya Ödeyeceği Rekor Tazminat

TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Abdullah Avcı'ya 17 milyon 340 bin TL fesih tazminatı ile birlikte, 520 bin 200 TL yargılama giderini ödemesi yönünde karar verdi.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Şirketimize bugün tebliğ edilen Uyuşmazlık Çözüm Kurulu Kararı'na göre, Futbol A Takımımız eski Teknik Direktörü Sn. Abdullah Mucip Avcı tarafından açılan feshin haksızlılığının tespiti ve mahrum kaldığı fesih tazminatı ile yargılama giderinin Şirketimizden tahsili konusunda, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu tarafından; yapılan feshin haksızlılığının tespitine, dava kabulu ile 17.340.000 TL fesih tazminatının fesih tarihi olan 29.01.2020 tarihinden itibaren fiili ödeme tarihine kadar işleyecek yasal faiziyle birlikte davalıdan (Şirketimiz) alınarak davacıya verilmesine ve 520.200 TL yargılama giderinin davalıdan alınarak davacıya verilmesine Tahkim Kurulu'na müracaat yolu açık olmak üzere karar verilmiştir." ifadeleri yer aldı.

Beşiktaş, bu kararı Tahkim Kurulu'na taşıyarak yargı sürecine devam edeceğini de duyurdu.

Beşiktaş'ın Abdullah AVCI'ya Ödeyeceği Rekor Tazminat


YARIM SEZONLUK ÜCRETİNİ ALDI
2019 yılında 12 milyon lira ücretle 3 yıllık sözleşme imzalayan Abdullah Avcı ile yollar 29 Ocak 2020'de ayrıldı. Kulüpten sadece yarım sezonluk ücretini alabildiğini belirten Avcı, 30 milyon liralık talepte bulundu. Ancak Trabzonspor ile sözleşme imzalayan Avcı, yeni kulübüyle Beşiktaş ile olan sözleşmesinin süresinin çakıştığı döneme ait aradaki farkı talep etti.
________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


hepSi bir yaLan . . .
 
Alt 15 Nisan 2021, 23:35   #2
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Milletin kazanırken ne kadar para aldığı hiç kimseyi ilgilendirmez,hakkı dır veya değildir veren verdikden sonra kimse bir şey söyleyemez,ama çalışmadan çeşitli isimler altında tazminat gibi uyduruk isimler altında beleşden hak edilmeden paralar verilir alınırsa orada herkes bir duracak,17 milyon tl. nedemek hepimiz biliyoruz değil mi,Bu ülke insanının %50 si asgari ücret ve bunun altında veya bir miktar üstünde ücretlerle geçiniyor,Aylık ortalama 4.000 tl alan birisi senede 48.000 tl. 10 yılda 480.000 tl. 20 yılda 960.000 tl,hadi bunu yukarı yuvarlayın 20 yılda 1 milyon tl.yapar,Geriye kalan 16 milyon tl.yi nerelere koyacaksınız? Bu milletin ALLAH dan da korkusu kuldan utanması kalmamış,Demek ki ülkemizin iki yakasının bir araya gelememesinin sebebi bu ve buna benzer şekilde soyulmasından söğüşlenmesinden miş yazık

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:00.