IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Aralık 2020, 01:59   #1
Standart Sergen Yalçın: "Bence VAR'ı kaldırın!"

Sergen Yalçın: "Bence VAR'ı kaldırın!"


Sergen Yalçın, Alanyaspor maçının ardından hakem kararlarını sert bir dille eleştirdi...
Süper Lig'in 12. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a 2-1'lik skorla boyun eğen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

beIN Sports'a konuşan Sergen Yalçın maça iyi başlamadıklarını belirtirken, "Oyuna çok iyi başlayamadık. Rakip baskıyla başladı ve baskıdan çıkmakta zorlandık. Ama rakibe de çok fazla pozisyon vermedik. Kaybettik, olabilir. Her maçı kazanacağız diye bir şey yok. Alanyaspor da çok güçlü bir takım." dedi.

Hakem karararını sert bir dille eleştiren Sergen Yalçın, "Sağ olsun VAR'daki arkadaşlar yine devreye girdiler. Penaltı mı değil mi bakarsınız. VAR sisteminin kime çalıştığı belli değil. Verilen penaltılar olacak iş değil. Futbol artık doğal bir oyun olmaktan çıktı. VAR'da oturan arkadaşların eline geçti. Kimin kazanacağı onların elinde artık. Rıdvan'a vurulan dirsek sarı kart mı bilmiyorum. Bir bakın. Çocuğun kaşı dağıldı, tedavi oldu kenarda. Biz sadece rakiplerle oynamıyoruz maçlarımızı. Maalesef başka etkenlerle de mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Maçlarımızda hep VAR devreye giriyor. Bu şartlarda nasıl mücadele edeceğimizi düşünüyoruz şu an içerde. Tamamen bunun planını programını yapıyoruz." diye konuştu.

"Serdar Tatlı'ya buradan şunu söyleyeyim; hakemler tam bir felaket." diyen Yalçın, sözlerine şöyle devam ettİ: "Kiminle mücadele edeceğimizi şaşırdık. Fenerbahçe maçında bile Fenerbahçe'yi mağdur gösterdiler. İnanamıyoruz bu olanlara! Bir tavsiyem daha var; bence VAR'ı kaldırın. Hakemler hata yapabilirler. Ama bu şekilde olmaz. Oyunun doğallığı ortadan kalktı. Bu şekilde Avrupa'da başarılı falan olamayız biz. Anca kendi kendimize burada konuşuruz."


Kaynak : MaçKolik
 
Alt 14 Aralık 2020, 02:20   #2
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ne güzel dünya değilmi Sergen.Bence bu maç da hiç hakem hatası yoktu saha içinde dışında ise vardı.Sen topa müdahale ettiğinde top oyun içindeydi bunun cezası nedir bence KIRMIZI KART.Hatırlarsanız Ersun saha içine girdiğinde direk kırmızı yemişti.Eğer seni dışarı atsaydı sen maç sonunda hakemin yanına gidip itiraz ettikten sonra sırtını dönerek giderken o küfürüde edemezdin yazık koskoca BEŞİKTAŞ ın ve futbola yıllarını vermiş insan olarak o küfürü hiç yakıştıramadım.Siz mi örnek olacaksınız böyle yazık çok yazık.Size kıyak geçiliyor hâlâ ağzınızda FENERBAHÇE var.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:18.