IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Aralık 2020, 10:16   #1
Post Beşiktaş Haberi ; 5 Aralık Cumartesi

Beşiktaş Haberi ; 5 Aralık Cumartesi

Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, ikinci yarıda çok iyi bir performans sergilediklerini belirtti.

Maç öncesi konsantrasyon konusunda endişesi olduğunu belirten Sergen Yalçın şunları söyledi:

"Bugün için kazanmak çok önemliydi. İki tane çok ağır maç oynadık. Bu maçta konsantrasyon sorunu olur mu diye endişelerimiz vardı. Son 2 gün oyunculara konsantrasyon konusunda baskı yaptık. Konsantrasyon bozuklukları sıkıntılı sonuçlar doğurabiliyor. Bunu daha önce yaşadık. İlk bölümde oyuna konsantre olmakta biraz zorlandık. İlk yarının sonundaki gol oyunu rahatlattı. İkinci yarı müthiş oynadık. Oyuncularımızın rahatlığı, kendilerine güvenleri, sonradan girenlerin katkısı çok iyiydi. Oğuzhan'ı ilk defa bu kadar konsantre içinde görüyorum. Skordan ve oyundan memnunuz. Bundan sonraki maçlara hazırlanmamız gerekiyor. Sakatların dönmesini bekliyoruz. Hepsine ihtiyacımız var. Geniş bir kadromuz olacak. Bazı oyuncuların yerini değiştiriyoruz, oyun içinde değişimler yapıyoruz. As, yedek ayrımı yapmıyoruz. Herkes 11'de başlayacak seviyede. Oyuncularıma mücadele ve özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum."


İlk kez 3'te 3 yaptı

Başakşehir ve Fenerbahçe'nin ardından Kasımpaşa maçından da üç puanla ayrılan Beşiktaş, bu sezon ilk kez üç maçlık bir galibiyet serisi yakaladı ve puanını 19'a yükseltti.

Siyah-beyazlılar, oynadığı 10 lig maçında 20 gol atarak bu alanda Fenerbahçe ile birlikte ligin en iyi ortalamasını yakaladı.



Aboubakar'ın çıkışı sürüyor



Opta verilerine göre Vincent Aboubakar, Kasım 2017'den (Porto formasıyla) bu yana ilk kez üst üste üç lig maçında gol atmayı başardı.

Kamerunlu futbolcu, Başakşehir, Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçlarında toplam 4 kez gol sevinci yaşadı.



Atiba'dan 4 şut 3 gol

Beşiktaş Haberi ; 5 Aralık Cumartesi

Opta verilerine göre Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Atiba Hutchinson'un bu sezon Süper Lig'de çektiği dört isabetli şutun üçü gol oldu.

Atiba, siyah beyazlıların Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada iki isabetli şut girişiminde bulunurken; bunların birini golle sonuçlandırdı.

37 yaşındaki oyuncu bu sezon daha önce Denizlispor ve Başakşehir maçlarındaki isabetli şutlarında gol bulmuştu.


ALINTI
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:23.