IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Mart 2022, 11:51   #1
1903 - ∞
Yâde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Beşiktaş taraftarı hakkında bazı yorumlar...

Lisandro Lopez (futbolcu): "Ben, ülkem de dahil, Güney Amerika'nın tüm önemli statlarında futbol oynadım. Ama Porto'nun Beşiktaş ile İnönü'de oynadığı karşılaşmayı asla unutamam. Stadın bir an üzerimize geldiğini hissettik. Stada ayak bastığımızda gürültüden kulaklarımız tıkanmıştı. Beşiktaş'ı sahada oynatan sanki seyirciydi. İnanılmaz anlar yaşadım. Bunu söylerken bile tüylerim diken diken oluyor. Sanki içlerindeki şeytanı çıkarmak için trans halindeymiş izlenimini veriyorlardı"


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alex Ferguson (teknik direktör): "Beşiktaş taraftarı harika. Hayatımda hiç bu kadar takımını ateşleyen, bu kadar iyi gürültü yapan, rakip takım üzerinde baskı oluşturan başka bir taraftar görmedim."


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Rio Ferdinand (futbolcu): "Gördüğüm en iyi deplasman atmosferi kesinlikle Beşiktaş ile oynadığımız maçtaydı. O maçta oynamamıştım, ancak arkadaşlarımı desteklemek için tribündeydim. Sahadaki mücadeleden çok, taraftarları izledim. İnanılmaz bir geceydi."


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Emre Tilev (spiker): "İşte burası İnönü! İşte bu tribünler Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazıyorlar. Yok böyle tribün! Ne İngiltere, ne İspanya, ne İtalya! Görmedim, anlatmadım. Bugün yaşıyorum ve tüylerim diken diken oluyor. Bu maçı anlatan İngiliz spikerler de görmediler. Bana bakıyorlar, tribünleri gösteriyorlar. Anlatılmaz, yaşanır"


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bülent Tulun (spor yazarı): Birbirimizin sesini duymuyoruz şu anda. Zor duyuyoruz abi.


Melih Şendil (spiker): Şu an kaç desibel ses var bilemiyorum ama...


Şansal Büyüka (spor yazarı): Ve de Bunaldığı dakikalar Beşiktaş'ın, yani bir adamın atılması Beşiktaş'a "oh" dedirtir. Buna rağmen Beşiktaş seyircisi hakeme tepki koyuyor.Sanlı Sarıalioğlu (spor yazarı): Avrupa'da zor bulunabilecek taraftar topluluğu. Takımlarına çok bağlılar, ölesiye bağlılar.


Emre Tilev (spiker): "İnönü'de yeniden o muhteşem orkestra başladı. İşte eller, işte sesler, işte yürekler... Duyuyor musunuz, yaşıyor musunuz ve hissediyor musunuz? Burası İnönü!"


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hulk (futbolcu): "İkinci golü attığımda tüm Beşiktaşlı taraftarlar beni ayakta alkışladı. Kariyerim adına unutamayacağım bir andı. Beşiktaş taraftarına gösterdiği centilmenlik için çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş taraftarını hiç unutamıyorum. Takımlarını maç başlamadan büyük bir coşkuyla desteklemeye başladılar. Ben ikinci golü atınca ayakta alkışladılar. Rakip takım taraftarları tarafından yaptığınız işin iyi olarak bilinmesi asla unutulacak bir şey değildir. O günü asla unutmayacağım"


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Andre Villas Boas (teknik direktör): "Rakip takımlar için böyle atmosferler zordur. Beşiktaş taraftarının eşsiz olduğunu gördük. Atmosferi çok beğendim"


Willie McDougall (UEFA Güvenlik Sorumlusu ): "Tottenham ile oynanan karşılaşmada İnönü Stadı'ndaydım. Taraftarların yarattığı müthiş atmosferi yerinde yaşadım. Tam bir futbol stadyumunuz ve seyircileriniz var. Bu kadar ateşli bir taraftar grubunun yenilgiyi kabullenip, ağırbaşlı bir şekilde Tottenham'ı alkışlaması müthişti. Bize yaşattığınız bu unutulmaz tecrübe için tüm Beşiktaş kulübüne ve taraftarlarına teşekkür ederiz. Tüm görevlilere ve ortamın yaratılmasında çaba sarfedenleri takdir ettiğimizi belirtiriz."



ALINTI
________________

Üzüldüğümüz çok şey oldu
ama yuttuk, oturduk…
Yalnız Beşiktaş'ı üzmesinler.

- Süleyman Seba
 
Alt 12 Mart 2022, 12:17   #2
Emektar
Jön TüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bjk taraftarı tribünde en iyi organize olan taraftar.Ses rekorlarını alt üst etmişlerdi.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:37.