IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


17Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Mart 2021, 15:17   #1
Standart Burclar (nisan ayi)

KOÇ BURCU

Sevgili Koç’lar, Nisan ayında geleceği daha çok düşündüğünüz bu sebeple ruhsal sıkıntılar yaşadığınız bir aya girmiş bulunmaktasınız. Daha çok plan yapmalısınız ve küçük meselelerin üstünde daha detaylı durup onlardan daha büyük anlamlar çıkarmalısınız. Bu ayda özellikle aile içerisinde oluşan problemlerde sakinliğinizi korumanız sizlere kazandıracaktır. Yakın çevreden sizinle kavga etmek isteyenler olabilir, sakın onlara fırsat vermeyin.
Huyunuzu bildiği halde üzerinize gelen insanların tek amacı sizi aşağı çekmektir. Aman dikkat ediniz bu insanlara. Çevrenizde bazı kişileri daha fazla önemseyeceğinizden birilerine bencilce davranışları yüzünden ders verebilirsiniz. Geleceğe yönelik plan, program yaparken depresif ruh haline girmemeniz çok önemlidir. Unutmayınız ki bunu insanlardan uzak kalarak başarabilirsiniz. Toksik insanlara vücuda zararlı. Dikkat ediniz. Hoşça kalın.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğa’lar, öncelikle Nisan ayına hoş geldiniz. İçinizdeki yaşam enerjisini dizginleyemediğiniz bir özgürlük arzunuz var. Sıkılmış ve bunalmış bir vaziyettesiniz. Bugüne kadar saygı, sevgi duyulan bir sabır anlayışınız ve her şeyi sineye çeken bir yapınız vardı. Ancak bu duygularınızın son kullanma tarihi geçmiş durumda. Bu sebeple sabrınızı zorlayacak insanlara karşı tahammüllü olmanız çok zor.
Sizi alttan almaları ve huyunuza göre hareket etmeleri gerekiyor. Ani çıkışlara dikkat edin. Geçmişle alakalı konular bu ayda gün yüzüne gelebilir ve canınızı sıkabilir. Fazla düşünmek ve özellikle de geçmişi düşünmek siz Boğalara hiçbir zaman iyi gelmemiştir. İçinize attıklarınız sizi tutsak etmesin. Size iyi gelecek tek şey iyi bir dostla dertleşip, gerekirse omzunda ağlamaktır. Bu sizi oldukça rahatlatacaktır. Velhasıl özgürlüğe ihtiyacınız var. Fakat bu özgürlük, normal özgürlük kavramımızdan oldukça farklı. Amaç içeren özgürlük. Keşke bunu da herkes anlayabilse.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler, Nisan ayında içinizdeki birçok şeyi dinleyemeyecek ve bu nedenle çok yanlış karar alacaksınız. Coşkunuz, sevinciniz ve öğrenme arzunuz sizi harekete geçirecek. Ancak sizi tutan şeyler de var. Yani bir şeyleri çok yaşamak istiyorsunuz ama şartlar buna izin vermiyor. Bunun bir sebebi de tedirgin ve kaygılı olmanız. Sürekli olumsuz düşünüyorsunuz. Bu da sizi frenliyor. Fakat şunu da bilmelisiniz ki hayat her şeyden emin olarak yaşanmaz. Eskisi gibi her şeye de bodozlama dalmayın ama kaygı ve korkularınızı yenmek için de bir şeyler yapın.
Nisan ayında daha yoğun düşüncelerin içerisinde olacaksınız. Hemen hemen her olan biteni sorgulayan ve çok düşünen biri olacaksınız. Sorgulamayın demiyorum da sizin fıtratınız gereği garantici insan olarak da yaşayamazsınız. Anlık zekanız ile çoğu şeyin üstesinden gelen insanın her şeyi bilmesine ve öyle hareket etmesine gerek yok bence. Kendinize güvenmelisiniz.

YENGEÇ BURCU

Sevgili yengeçler, sizi Nisan ayında oldukça pasif görüyorum. Pasif kalmak size kötü gelecek ve psikolojinizi bozacaktır. İçinize ileri derece de aktif olma hissiyatı olsa da buna bir şeyler engel oluyor. Yakın çevrenizdeki insanlar bu durumu fark edip, aktif olup onlarla birlikte zaman geçirmek için her şeyi yapacaklardır. Onlar da dikkat etmeli ki fazla bunaltılmayı da sevmiyorsunuz. Bu ay da sağlığınıza dikkat etmenizde de fayda var. Sıkı giyinip kendinizi sıcak tutmalısınız. Nisan ayı sonunda hafif bir karamsarlık söz konusu olacak. Ancak sizin artık pozitif bakabilmeyi öğrenmeniz gerekmektedir. İyi olmak zorundasınız. Sizin size ihtiyacınız var. Bu zamana kadar günlerce düşünüp, kendinizi yıprattığınız şeylerin hangisi kötü oldu Allahı aşkına? Sizin her şeyin üstesinden gelirsiniz. İçinizi ferah tutmalısınız. Sizi mutlu edecek sürprizler var. Gözünüzü açmalı ve etraftaki güzellikleri görmelisiniz. Çoğu şeyi kaçırıyor olabilirsiniz. Özlediğiniz ve uzun zamandır beklediğiniz tutku sizi çok meşgul edecek. Tadını çıkarın.


ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar, Aslan olmanın haklı gururunu vereceğiniz bir aya girmiş bulunmaktasınız. Aşk bu ay gündeminiz de diyebilirim. Yaptığınız işlere tutkuyla girişeceğiniz her olaya pozitif bakacağınızı düşünüyorum. Güzel dönemden geçiyorsunuz. Yaptığınız analizler ve planlamalar %90 oranında isabetli olacak. Aynı zaman da popülerliğiniz artıyor, gözde oluşunuzun tadını çıkarın. Size hiçbir yararı olmayan insanlardan ve ortamlardan uzak durmanız size fayda sağlayacaktır. Amacınız zaman öldürmek bile olsa enerjinizi sömüren ve sizi aşağı çeken insanlardan uzak durmalısınız. Bu ayda ciddi adımlar atma eğilimi göstereceksiniz. Bu zamanda kimse sizin zarf attığınızı düşünmesin. Çünkü bu dönemde oldukça net ve ciddisiniz. Bu ay gerçekleşecek olumlu gelişmelerin tadını çıkarın. Ruhunuza iyi gelecek

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar, fiziksel ve zihinsel olarak yoğun olacağınız Nisan ayına hoş geldiniz. Temin ederim ki sevgili Başaklar, sizin için mutluluğu ve huzuru yakalamak geçişte değil gelecekte. Sizler geleceğe ve hayallerinize odaklanıp, birçok şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Çünkü hayatında sizin kadar kusursuz plan yapan bir kimse daha yok. Buna rağmen önünüzü göremiyorsunuz. Gereksiz şeyleri sizi fazlasıyla oyalıyor. Bu zamanda biraz sınanabilirsiniz ancak bu geçici durumu bilmelisiniz. Sinirlerinize hakim olun. Kibar insanlarla sosyalleşerek zaman geçirmek size fazlasıyla iyi gelecek. Bu dönemde yeni tanışmalar yaşayacaksınız. Bu kişiler sizin hayatınızda uzun vadeli olarak kalacaklar. Size uyarım dışarıya daha yumuşak ve pozitif davranmanız. Aksi taktir de insanlar yanınıza yaklaşmakta zorluk çekebiliyorlar. Çünkü dışarıdan oldukça sert görünüyorsunuz. Bu sertliği törpülemelisiniz. Yani o insanlara hak vermelisiniz. İnsanlar sizin içinizdeki samimiyeti ve merhameti görmeyebilir. Bu ay da huzurun anahtarı bunu başarmanızdan geçiyor.

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler, bu ayda olup biten her şeyi deriniyle bilmeyi ve öğrenmeyi isteyeceksiniz. Merakınız artacak sevgili Teraziler. Bu da hayatınızdaki insanları tedirgin edebilir. Aşkın doruklarda yaşandığı bir döneme girdiniz. Gönül meselelerinde oldukça kazançlı çıkacaksınız. Hatta hatalı olsanız da kaybedeceğiniz hiçbir şey yok. Ancak düşünmeden hızlı hareket etmeyin. Bu ay da çevrenizde sizi hareketleriyle olumsuz yönde şaşırtacak insanlar olacak. Onlardan uzaklaşacaksınız. Sizi uyarmam gereken tek konu fazla uçlarda yaşamamanız. Siz Teraziler huzurlu olduğunuz ortamlarda bulunmalısınız. Ay sonuna doğru ailevi problemler yaşayabilirsiniz. En az hasarla atlatmanız için biraz sessiz kalmanız gerekecektir. Siz olgun insansınız, bununda üstesinden geleceğinize eminim. Her şey gönlünüzce olsun. Bu ayın tadını çıkarın!

AKREP BURCU

Sevgili Akrepler, hırslarınızdan kurtulacağınız kendinize çeki düzen vereceğiniz bir aya geldiniz. Kendinizle rekabete giriyorsunuz ama farkında değilsiniz. Mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmek için gösterdiğiniz gayretler takdir edilesi ama bazen dinlenmeyi ve normal bir hayat yaşamayı unutuyorsunuz. Bu ayda yumuşak görünmek zorundasınız. Hırsın ve sert olmanın sizi aşağıya çekeceğini bilmelisiniz. Neşeye ve hayat enerjisine ihtiyaç duyuyorsunuz. Buna aynı zamanda yakın çevrenizin de ihtiyacı var. Birilerine kırgınsınız. Bu sizi zaman zaman çok üzüyor. İnadınızı ve gururunuzu kırıp, gönlünüzü almak için çabalayan insanlara şans vermelisiniz. Sevgili Akrepler, iyi niyetinizin, yardımseverliğinizin ve özverinizin karşılığını bu ay fazlasıyla alacaksınız. Uzun vadede siz kazanacaksınız! Kendinizi sevin ve hayatı basit yaşayın, önünüzdeki güzellikleri daha net görün. Yani demem o ki bakış açınızı değiştirmelisiniz.

YAY BURCU

Sevgili yaylar, arzu ve isteklerinizin gerçekleştiği, sizi mutluluktan havalara uçuracak bir aya girdiniz. Bu ay güzel planlar yapıp geleceğinizi inşa edeceksiniz. Yani sürekli olarak düşüneceğiniz bir aydasınız. Düşünmek size çok yakışıyor &[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Size kızdığım tek nokta tembellik etmeniz ve adım atmamanız yani rahatlığınız. Buna artık son vermelisiniz. Bu ayın size maddi ve manevi kazancı çok büyük olacak. Kazançlısınız. Bazı günler stresli geçse de genelde 4 ayağınızın üzerine düşeceksiniz. Bu ayda daha bir yay olacaksınız ve rahatlayacaksınız. Ancak böyle olmamalı. Çünkü sizi inciten insanlar olacak onlara haddiniz bildirmelisiniz. Eyvallah demek yerine hakkınızı fazlasıyla savunan ve inat eden insan olmak zorundasınız. Çünkü insanlar nankör. Siz de hakkınızı yedirmeyin. Kırıcı olmanız gereken zamanlarda olun çünkü bu zamana dek sırtlandığınız ve kendinizden ödün verdiğiniz şeyleri artık yapmak zorunda değilsiniz.

OĞLAK BURCU

Sevgili oğlaklar, geçici heveslerinizden kurtulmalısınız. Karşınıza çıkacak olan sürprizlerin ve olumlu kişilerin haberleri ile biraz moraliniz düzelecek. Bu ay da bardağın boş tarafını gören bir insan haline gelebilirsiniz. Bazı günlerde hayat size çok monoton ve sıkıcı gelebilir. Bunun önüne geçebilmeniz için sosyalleşmeniz gerekiyor. Bu sosyalleşme kaliteli bir sosyalleşme olacak yani bu insanlar size iyi gelecek. Zor zamanınızda yetişecek ve size baya yardımı dokunacak insanlara hızır gibi yetişti diyeceksiniz. Bu zamanınızda kim sizin yanınızda olursa o sizin ömür boyu dostunuz olarak kalacak. Yani bu insanlara ihtiyacınız olacak. Rekabetçi ve çıkarcı insanlardan uzak duracaksınız. Umarım bu ayın tadını fazlasıyla çıkarırsınız.

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar, bu ay talihiniz çok yüksek olsa da hatalar yapacaksınız. Keskin aklınız bu sefer puslu vaziyette. İsabetli karar alamama, uzağı görememe ve yanlış yola girme etkisiniz altındasınız. Bu etkiyi kırmak için en güzel yol zamanı gelmeden karar vermemek. Aceleye gerek yok. Bazı olayların daha net görünmesini bekleyiniz. Bazı günlerde üzerinizde bir ağırlık olabilir, bu baskı ile kendinizi kötü hissetmeniz normal. Daha az umursayarak bu duyguyu üzerinizden atabilirsiniz. Hayatta başarılı olmak için en iyi yol umursamamak. Ne yapıp ne edin bunu başarın! Aşk hayatınızda gelişmeler yaşanacak. İlişkiyi ileri boyuta taşıyıp, ailelerle tanışacaksınız. Bu sizi çok mutlu edecek.

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar, fiziksel ve psikolojik çekiciliğe kapılma gibi bir durumunuz var. Bu etkiniz açık. Bu durum ise hata yapmanıza neden olabilir. Bu ayda sadece fiziksel güzelliklere aldananların çok yanılacağını söyleyebilirim. Ay bu ay maddi ve manevi kazanç sağlayacaksınız. Karar vermeniz gereken bazı durumlarda acele etmemenizi sakince düşünerek karar vermenizi öneririm. Bu ayda şüphe duygunuz artacak. Bu kimi zaman arkadaşlarınızla aranızı açacak kimi zaman kafanızı karıştıran şeylerin dile getirilip sizi rahatlatacak. Sakin kalamadığınız ve öfkenizi kontrol edemediğiniz zamanlarda oradan uzaklaşmanızı öneririm. Çok hızlı şekilde değişen duygularınız bu dönemde hem arkadaşlarınızı hem de ailenizi yorabilir. Bunun verdiği üzüntüyle psikolojiniz bozulabilir. Güçlü olmalısınız ve sakin kalmalısınız. Son olaraksa maddi konularda kazanç etkisi çok fazla bunu değerlendirmelisiniz.

guzel ay dileyiyle nisan Koclar gelin gelin
________________

 
Alt 28 Mart 2021, 21:32   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bu zamanınızda kim sizin yanınızda olursa o sizin ömür boyu dostunuz olarak kalacak. Yani bu insanlara ihtiyacınız olacak. Rekabetçi ve çıkarcı insanlardan uzak duracaksınız. Umarım bu ayın tadını fazlasıyla çıkarırsınız.

Bu ayda 23 Nisan var o yüzden tadını çıkaracağız.

________________

~ E & B ~
 
Alt 28 Mart 2021, 21:35   #3
YGT
YGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bu balıgın benle hic alakası yok yahu :))

 
Alt 29 Mart 2021, 17:05   #4
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar, bu ay talihiniz çok yüksek olsa da hatalar yapacaksınız. Keskin aklınız bu sefer puslu vaziyette. İsabetli karar alamama, uzağı görememe ve yanlış yola girme etkisiniz altındasınız. Bu etkiyi kırmak için en güzel yol zamanı gelmeden karar vermemek. Aceleye gerek yok. Bazı olayların daha net görünmesini bekleyiniz. Bazı günlerde üzerinizde bir ağırlık olabilir, bu baskı ile kendinizi kötü hissetmeniz normal. Daha az umursayarak bu duyguyu üzerinizden atabilirsiniz. Hayatta başarılı olmak için en iyi yol umursamamak. Ne yapıp ne edin bunu başarın! Aşk hayatınızda gelişmeler yaşanacak. İlişkiyi ileri boyuta taşıyıp, ailelerle tanışacaksınız. Bu sizi çok mutlu edecek.


Umursamamak şart.

 
Alt 29 Mart 2021, 17:12   #5
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sevgili Koç’lar, Nisan ayında geleceği daha çok düşündüğünüz bu sebeple ruhsal sıkıntılar yaşadığınız bir aya girmiş bulunmaktasınız.


________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Alt 29 Mart 2021, 17:15   #6
Standart

bir bilge der ki; siz gerçeği öğrenmek istemiyorsunuz, kandırılmak istiyorsunuz. 130 kilo başkalaşım ablaların eve bütün gün oturup kek yiyip, kahve içip, yazdığı burçların kendileri için hazırlandığına inanmak ile deve sidiğinin kanser tedavisine iyi geldiğine inanmak arasında hiçbir fark yok.

________________

Kalabalıkta karşılaştılar. Sakin denizde yılgın ilerleyen gemiler gibi, yürüyen insanların arasında. Yan yana geldiklerinde gözler birleşti, zaman durdu. Sonra geçip gittiler, ardından uyandı. Zaman hâlâ duruyordu...
 
Alt 30 Mart 2021, 10:05   #7
Standart

Alıntı:
LaviNia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Koç’lar, Nisan ayında geleceği daha çok düşündüğünüz bu sebeple ruhsal sıkıntılar yaşadığınız bir aya girmiş bulunmaktasınız.

bende tama olarak oyle

________________

 
Alt 30 Mart 2021, 10:06   #8
Standart

Alıntı:
Ocean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bir bilge der ki; siz gerçeği öğrenmek istemiyorsunuz, kandırılmak istiyorsunuz. 130 kilo başkalaşım ablaların eve bütün gün oturup kek yiyip, kahve içip, yazdığı burçların kendileri için hazırlandığına inanmak ile deve sidiğinin kanser tedavisine iyi geldiğine inanmak arasında hiçbir fark yok.
seyy hm anlamadim simdi ne anlayamdim ozet gecseniz beyefendi

________________

 
Alt 30 Mart 2021, 11:08   #9
Standart

Alıntı:
Verena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
seyy hm anlamadim simdi ne anlayamdim ozet gecseniz beyefendi
bel bilmem hanımefendi her şeyin en iyisini sık sık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi bilir, o burçlara inanıyorsa ben de inanıyorum o inanmazsa ben de inanmıyorum.

________________

Kalabalıkta karşılaştılar. Sakin denizde yılgın ilerleyen gemiler gibi, yürüyen insanların arasında. Yan yana geldiklerinde gözler birleşti, zaman durdu. Sonra geçip gittiler, ardından uyandı. Zaman hâlâ duruyordu...
 
Alt 30 Mart 2021, 11:50   #10
Standart

Alıntı:
Ocean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bel bilmem hanımefendi her şeyin en iyisini sık sık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi bilir, o burçlara inanıyorsa ben de inanıyorum o inanmazsa ben de inanmıyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanimcim cvb sizin )

________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:06.