IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Rea


 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Aralık 2023, 18:21   #1
Rea
Dikiş tutmayan Gülüşlerimiz VAR
Rea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Terazi Burcu - Aralık 2023 Aylık Burç Yorumu

Terazi Burcu - Aralık 2023 Aylık Burç Yorumu

Sevgili Terazi

Aralık ayının ilk yarısında; finans, ödemeler, sağlık veya yurt dışı, eğitim, seyahat, uzak çevre, hukuksal konularda bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır. Bu dönemde gündelik hayatınızda veya çalışma hayatınızda özellikle de sağlığınızla ilgili konularda sorumluluklarınıza dikkat etmeniz önemli olacaktır. Aşk, çocuk, hobi gibi konularda da sorumluluklarınız artabilir.

Aralık ayının ikinci yarısında; kardeşler, eğitim, seyahat konularında yeni başlangıçlar söz konusu olabilir ve güzel gelişmeler de peşi sıra gelebilir. Ancak bu dönemde sağlığınıza, yanınızda çalışanlarla ilgili konularda yanılsamalar, iletişimde sorunlar hayal kırıklığına sebep olabilir. Hemen karar vermemeniz tavsiyedir. 13 Aralık-2 Ocak 2024’te Merkür Retro sürecinde; eğitim, seyahat, ev, aile, gayrimenkul konularında geçmişten gelen olaylar tekrar gündeme gelebilir. Bu dönemde yeni kararlar alırken birkaç kez gözden geçirmeniz tavsiyedir.

27 Aralık’ta yılın son dolunayı gerçekleşecek. Yengeç burcundaki dolunay etkisiyle; kariyer, eğitim, yurt dışı, hukuk konularında belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Desteğiniz ise partner, ortağınız olabilir. Bu dönemde gelen fırsatlarınızı kaçırmamanız tavsiyedir. Sağlığınıza, bel-mide rahatsızlıklarına ise dikkat etmenizi öneriyorum. Fiziksel değişim yapmayı planlıyorsanız 2 Ocak sonrasına erteleyebilirsiniz.

Aralık ayınız harika geçsin. Yeni yılınız kutlu olsun.

Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:53.