IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Haziran 2023, 21:30   #1
🧿 💜 hiçbir şey için geç değil ve geç değil bir şey için hiçbir şey 💜 🧿
aL-yazmaLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Balık Burcu - Haziran 2023 Aylık Burç Yorumu

Balık Burcu - Haziran 2023 Aylık Burç Yorumu


Balık Burcu - Haziran 2023 Aylık Burç Yorumu
Haziranda kariyer savaşları verdiğiniz konularda sert bir tutum izleyebilirsiniz. Gücünüzü gösterebileceğiniz konuları seçmenizde yarar var. Mesleki başarınızın size sağlayacağı avantajları da unutmamalı ve duygusal doyum sağlayacağınız işleri tercih etmelisiniz. Sorumluluklarınızdan kaçmak yerine, işinize sıkı bir şekilde sarılmalısınız. Sizinle çalışan kişilerin ruhsal durumlarını çok iyi gözlemleyeceksiniz.

Bu dönem nedenini bilemediğiniz bir gerginlik içinde olacak ve dengelerinizi kurmakta zorlanacaksınız. Haziranda duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacaktır. Birçok işi bir arada yapmayı arzulamanıza rağmen, ikilem içinde kalarak bocalayabilirsiniz. Bulunduğunuz konum, ruhsal yaşantınızı renklendiriyor.

Haziranda Yeni Ay, Yay burcunda doğuyor. Bu dönem arkadaşlarınızla yeni fikirler üreteceksiniz. Gireceğiniz topluluklarda tanışacağınız kişilerle aranızda güzel birliktelikler kurulacaktır. Enerjinizin yükseldiğini hissediyorsunuz. Bu ay risk almamaya ve temkinli olmaya özen göstermelisiniz. 18 Haziran'da Yeni Ay, İkizler'de doğuyor. Aynı zamanda Satürn geri hareketine başlıyor. Duygusal takıntılarınıza dikkat etmelisiniz.


















kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:25.