IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Avrupa Gezi Rehberi Avrupa Gezi Rehberi Gezelim Görelim

 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Eylül 2023, 22:38   #1
Muhsin YAZICIOĞLU
Stolichnaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart A’DAM Lookout

Amsterdam’a geldim ama bana biraz adrenalin bolca güzel manzara lazım diyorsanız A’DAM Lookout önerimi bence çok seveceksiniz. Amsterdam gezilecek yerler listesi için panaromik bir şehir manzarası, yükseklik ve heyecan arıyorsanız hiç düşünmeden ekleyebileceğiniz bir yer A’DAM Lookout.

A’DAM Lookout Amsterdam’ın en güzel yerlerini eşsiz bir açıyla gören seyir terasıdır. Buradan şehre baktığınızda tarihi merkezi, dünyaca ünlü kanalları, limanı, mimari güzellikleri kısacası hemen her yeri görebiliyorsunuz. Yani manzara tutkunları buraya gelince daha ne isterim diye düşünebilirler.

A’DAM Lookout’da adrenalini sonuna kadar hissetmek isterseniz yapacağınız bir şey daha var: Over The Edge’e binmek! Over The Edge Avrupa’nın en büyük salıncağı ve zeminden 100 metre kadar yukarıda inşa edilmiş. Amsterdam ayaklarınızın altına serilmişken siz bu salıncakta ileri geri sallanabilir ve heyecanı üst noktada yaşayabilirsiniz.

Ayrıca bir de Amsterdam VR Ride ile sanal bir tura çıkma seçeneğiniz var. Hız trenine oturup, gözlüklerinizi takıyorsunuz sonra da şehirden geçen gerçekçi bir tura çıkıyorsunuz. Teknolojik tasarımıyla hayran bırakan bu sanal hız treni imkansızı başarıyor ve size unutamayacağınız bir Amsterdam deneyimi vadediyor.

Seyir terasında lokanta ve kafe de var. Ben sadece manzara eşliğinde sohbet edip, yemek içmek istiyorum derseniz A’DAM Lookout seyahatinize ayrı bir keyif katacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:02.