IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


20Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Mart 2021, 16:19   #1
Standart IR Krallar Turnuvasında Kupa Sahibini Buldu.

KADROLAR

IR Krallar Turnuvasında Kupa Sahibini Buldu.
IR Krallar Turnuvasında Kupa Sahibini Buldu.

MAÇTAN ANLAR

Maç öncesi saha kenarında çok ilginç anlar yaşandı. IR KIZLAR ısınma hareketleri yaparken İRKEKLER takımı kenarda hararetli bir şekilde tartışıyorlardı. Uzaktan gördüğümüz kadarıyla @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'nin elinde Kasap Bahri yazılı bir poşet vardı. Kanatta oynayacağını duyan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olayı çok yanlış anlamış olabilir. Elindeki poşet içinde bolca tavuk kanadı getirmiş. Kanat yeyince kanatların kuvvetli olacağını düşündü sanırım.

Maçın ilk düdüğü ile birlikte hakem Stefan wampirgiller @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'e kafayı takmış gibi görünüyor. Seramonide ondan uzak durmasının sebebi maçtan önce yediği bol sayıda sarımsak olabilir. Dakikalar 5 'i gösterdiğinde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hakeme doğru hoh yaptığı için sarı kartı yedi.


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile yardımcı hakem arasında bir çekişme görünüyor. Yardımcı hakem Banu taçvermez ile @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'in tozlukları aynı renkte olduğu için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir kenarda oturmuş makyajı aka aka ağlıyor.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok güzel bir performans gösteriyor. Uzaktan çekilen etkili şutlarda şimdiye kadar hata yapmadı. Yalnız kaleci vuruşlarında çok eksikleri var gibi görünüyor.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'nın topu eliyle tutmasından rahatsızlık duyuyor gibi görünüyor. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ona bir şeyler anlatıyor. Aldığımız bilgiye göre @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] topu elleriyle tutabiliyor biz neden tutamıyoruz diyormuş. Korkulan oldu tabii @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] inat edip ceza sahasına yakın bir noktada topu eline alarak arkadaşlarına atmak istedi. Hakem Wampirgiller sarı kartını gösterdi.


Saha bir anda karışıyor. Kızlar hakemin etrafında itirazlarını sürdürmeye devam ederken durumdan sıkılan İRKEKLER takımı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'nin getirdiği kanatları stad önünde köfte ekmek satan seyyar köfteciden aldıkları közle kale arkasında pişirmeye başladılar. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yede bağdaş kurmuş pişip pişmediklerini kontrol etme bahanesiyle 2 kilo kanadı gömdü bile.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kullandığı serbest vuruş ile @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'yı biraz zorlamış olsa da hata yapmadı ve topu güvenli ellerine aldı.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] topu hemen oyuna soktu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hızla orta sahayı geçti @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ileri doğru çapraz koşu yaparak defans arkasına sarktığı anda yerde kaldı ve hakem teraddütsüz penaltı noktasını gösterdi.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'yi yere düşürdüğü için ikinci sarıdan kırmızı kartı görüp kale arkasına kanat yemeye gidiyor.

Dakikalar 37 'yi gösterirken penaltı atışını @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kullandı. Düzgün ve sert bir vuruşla kaleci @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yı mağlup etti.

İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarı da IR KIZLAR daha temkinli oynuyor. Daha çok pas oyunu yapmayı tercih ediyorlar. Kaleden başlayarak @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] orta sahadaki takım arkadaşları @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ya kısa paslar atıyorlar.

İRKEKLER baskı yaparak pas oyununu kırmaya çalışırken dakikalar 75 'i gösterdiğinde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ın pasında topla buluşan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] soldan düzgün bir orta yaparak @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'i topla buluşturdu. Topu bekletmeden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'e verdi ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'yı geçmeyi başardı. Durum 1 - 1.

Maç bu sonuçla tamamlandı. Uzatmalarda da gol sesi çıkmayınca penaltı vuruşlarına geçildi.

İlk penaltıyı IR KIZLAR takım kaptanı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gole çevirmeyi başardı
İRKEKLER takımı kaptanı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] penaltıda da durumu eşitledi.
IR KIZLAR takımında ikinci penaltıyı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kullandı. Topa sert vuran @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'nın bacak arasından topu ağlarla buluşturdu.
İRKEKLER ikinci penaltı vuruşunu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile gole çevirdi ve durumu eşitledi.
IR KIZLAR @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile 5 penaltıyı sorunsuz tamamladı.
İRKEKLER takımında da @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile penaltılarda eşitliği devam ettirdi.

Seri penaltı vuruşlarında @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gol atmayı başarırken @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kullandığı penaltıyı kaçırarak takımını yıktı..
Gol atacağım diyerek allah ne verdiyse abanan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] topu köfteci naci'nin tezgahına kadar gönderdi. IRKEKLER yıkılıyor.

Finalde kupa IR KIZLAR takımına gidiyor.


IR Krallar Turnuvasında Kupa Sahibini Buldu.

Konu Security-Bot tarafından (15 Mart 2021 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 15 Mart 2021, 16:29   #2
www.BizdeSohbet.Com
ErginN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine yazan kalemine sağlık süper yanlız şike var erkekler kazanması lazımdı (:

________________

(...)
 
Alt 15 Mart 2021, 16:33   #3
Standart

Alıntı:
Ergin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğine yazan kalemine sağlık süper yanlız şike var erkekler kazanması lazımdı (:
IR Krallar Turnuvasında Kupa Sahibini Buldu.

Yeterince çaba harcanmamış kazanmak için :) Anket açtık sonucu anket belirledi :)

 
Alt 15 Mart 2021, 16:37   #4
www.BizdeSohbet.Com
ErginN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Bozkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
IR Krallar Turnuvasında Kupa Sahibini Buldu.

Yeterince çaba harcanmamış kazanmak için :) Anket açtık sonucu anket belirledi :)
o halde bize tek şey söylemek düşer tebikler bayanlarımıza(:

________________

(...)
 
Alt 15 Mart 2021, 16:41   #5
Okkalı bir gülüş lazım, buradan bir güleceksin taa oradakine koyacak...
PeLin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yeminle okurken heyecanlandimmmmm ufffffff

________________

Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur.
Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür
 
Alt 15 Mart 2021, 16:46   #6
TurkArkadas.com
Microsoft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hakemi satın almışlar bunlar;d

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 15 Mart 2021, 16:46   #7
Özel Üye
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yendik,sahaya gömdük geçmiş olsun.
Tebrikler bize
Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok keyifli ve başarılı.

________________

“Size kafamda bir hüküm giydirmedim bayım. çünkü benim kafamda cezanız idamdı. ama sizden kafamda dahi öldüremeyecek kadar nefret ediyordum. Çünkü ölüler kokardı ve zihnimde ölünüzün kokusunu dahi istemiyorum...”
 
Alt 15 Mart 2021, 17:02   #8
Standart

Yeaaa ne dedim biz kizlar hep yeneriz attik mi golu
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyiki varsin yaa emegine o guzel yuregine saglik

________________

No MoRe DramA
 
Alt 15 Mart 2021, 17:02   #9
🙈🙉🙊
BidiBidi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

Oturduğum Yerden Millete Dert Oluyorum, Ayağa Kalksam Ne olur Acaba
 
Alt 15 Mart 2021, 17:06   #10
Standart

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Neden ben

________________


imza yok. parmak bassam?
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:07.