IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Mart 2023, 09:25   #1
Durduk yere sizi terk eden, ya alacağını alamamıştır ya da alamayacağını anlamıştır.
SOY SAUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Depremin 2. Günü Çadır Satması Nedeniyle Eleştirilen Kızılay Başkanı Kınık

Depremin 2. Günü Çadır Satması Nedeniyle Eleştirilen Kızılay Başkanı Kınık, Bu Kez Hızlı Davrandı: ''Her çeşit ebat ve fiyatta şişme bot satışlarımız başlamıştır...''

Depremin 2. Günü Çadır Satması Nedeniyle Eleştirilen Kızılay Başkanı Kınık
6 Şubat'ta gerçekleşen deprem felaketinin 2. gününde AHBAP başta olmak üzere çeşitli kurumlara çadır ve konserve gıda satışı yapması nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Kızılay Başkanı Kerem Kınık, hatasını sel felaketinde telafi etti.
Şanlıurfa ve Adıyaman başta olmak üzere deprem bölgesindeki iller dün sabahtan itibaren bu kez de yoğun yağış ve sel felaketiyle boğuşurken, şu ana kadar 13 kişinin hayatını kaybettiği ve çadır kentlerin sular altında kaldığı felakette ilk yardım elini uzatan Kızılay oldu.
Sabah saatlerinde kameraların karşısına geçen Kızılay Başkanı Kınık, satış temsilcilerini çok sayıda şişme bot, can simidi, şnorkel ve paletle birlikte sel felaketinin ilk saatlerinden itibaren afet bölgesine yönlendirdiklerini belirtti. "Selden etkilenen vatandaşlarımız her çeşit ve ebatta şişme bota uygun fiyattan ve Kızılay Pazarlama güvencesiyle sahip olabilir. Ayrıca 2 büyük boy bot alana bir can simidi hediye kampanyamızı da burada sizlerle paylaşmak istiyorum." diyen Kınık, pos cihazlarının yağmurdan etkilenmesi nedeniyle şu an için kredi kartına taksit imkanı sunamadıklarını ise üzülerek ifade etti.
Konuyla ilgli gazetecilerin sorularına "Depremde bize yönelik özellikle bu çadır satışı üzerinden yoğun ve haklı eleştiriler geldi. Çadır satışının 2. günün sonunda ancak başlamış olması inanın beni de fazlasıyla üzdü. İlk 24 saatte yapabileceğimiz ciroyu orada resmen göz göre göre kaybettik. Zaten şurada afetten afete iş yapan bir firmayız. Arkadaşlarıma da bu konuda gereken uyarıları yaptım.Aynı hatanın tekrarlanması durumunda bu benim oğlum, öteki gelinim, şu yeğenim demeden cezasını keseceğimi net bir şekilde ilettim ekibe" sözleriyle yanıt veren Kızılay Başkanı, yapıcı eleştireleri bundan sonra da dikkate almaya devam edeceklerini belirtti.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:11.