IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


3Beğeni(ler)
  • 1 Post By Lyra
  • 1 Post By ihaveanidea
  • 1 Post By Sim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Mart 2020, 12:50   #1
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Anlasilmayan kadinlar anlayamayan erkekler

Anlasilmayan Kadinlar, Anlayamayan Erkekler
Kadinlarin tek bir veri ile milyonlarca senaryo uretme becerisi ile erkelerin tek bir kelime ile sonuca odakli dusunce yapilari catistigi anda, kadin anlasilmadigindan, erkekse rahat birakilmadigindan dert yanmaya mahkumdur. “Kisi kendinden bilir isi” misali, kadinlar erkeklerin kendileri gibi karmasIk dusunebilecekleri sanirlar. Tersi olarak da erkekler, kadinlarin eger bir dertleri varsa bunu acik acik ortaya koymalarini beklerler. Bununla ilgili cok guzel bir ornegi paylasmak istiyorum sizlerle;
Kadin’ Sacimi kestireyim mi?Erkek’ Olur.Kadin’ Ama kiyamiyorum.Erkek’ Oyleyse kestirme.Kadin’ Canim degisIklik istiyor…Erkek’ O halde kestir.Kadin’ Bana akil vermeyi birak, delilere verir gibi.Erkek’ Eger nasil hosuma gittigini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun sacli. Bunu biliyorsun.Kadin’ Beni tanidiginda kisaydi.Erkek’ Ve sana tam olarak ne dedigimi hatirliyorum’ “Ne guzel olurdun uzun sacla”Kadin’ Ama herkes kesmemi soyluyor.Erkek’ Bu durumda kuafore git ve birak uyuyayim lutfen. Bunu senden Allah rizasi icin istiyorum.Kadin’ Peki nasil kestireyim? Kat kat mi yoksa percemli mi?Erkek’ Kat kat.Kadin’ Bana yakisacagini sanmiyorum, cunku sacim cok duz.Erkek’ Birak percemli olsun oyleyse.Kadin’ Cok yorucu.Erkek’ Yordugu zaman tekrar kestirirsin.Kadin’ O zaman asla uzatamam.Erkek’ Uzatmak istiyorsan kestirme guzelim.Kadin’ Bana guzelim deme!
Bosanma Avukatlarinin Isleri Acildi
Evlilik sonrasi maskelerin cikarilmasi, ciftlerin kendilerine odaklanmasi, anlayisin ve hosgorunun tukenmesi, “artik o benim” mantigi ile iliskiye yapilan yatirimin asgariye dusurulmesi, kadinlarin detayci-surec odakli, erkeklerinse genelci-sonuc odakli yapilarinin catismasi bir araya gelince, ilk askla pisirilip sofraya konulan yemegin tadi kacmaya basliyor. Artik o yemek bir zevk olmaktan cikip aclik gidermek icin yenilen bir yemege donusuyor. Ilginc olansa, ciftler bu yemegi yedikce daha cok acikiyorlar. Aciktikca bu sefer birbirlerini yiyorlar. Ama aclik hic tukenmiyor. Acliklarini gidermek amaciyla yaptiklari her sey yemegin tadini biraz daha bozuyor. Acligin ve kavgalarin ic ice gectigi bir kisirdongunun icine sIkisip kaliyorlar.
Cozumse evlilige baslamak kadar basit aslinda. “Her an onu kaybedebilirim” duygusunu evlilikte bile taze tutmakta bitiyor her sey. Biriyle evlenmis olmaniz, onunla sonsuza dek birlikte olabileceginiz anlamina gelmiyor. Evlilik oranlarinin git gide azaldigi ve bosanma oraninin %80’lere ulastigi gunumuzde, artik her an esinizi kaybedebilirsiniz. Parmagina yuzugu takmis olun ya da olmayin kaybetme riskiniz ayni. Siz bunu goz ardi edip, “nasilsa evlendik” mantigi ile hareket ederseniz, davranislariniz bu riski daha da buyutuyor. Cocuk yapip, evliligi garantileme stratejisi de artik ise yaramiyor. Dolayisiyla, her sey sizinle baslayip sizinle bitiyor. Ya iliskinizin baslarinda askiniza yaptiginiz yatirimi evlilik sonrasinda da korursunuz ya da umutlarla yeserttiginiz bu tohumu kendi ellerinizle kurutursunuz. Karar sizin ama bu karari verirken sunu mutlaka hatirlayin’ Bosanma avukatlari eskisine nazaran 4 kat daha fazla para kazaniyorlar! Neden acaba?
 
Alt 13 Mart 2022, 08:46   #2
Standart

Günümüzde kimse kimseyi anlamıyor zaten. Çünkü dinlemiyoruz, empati yapmıyoruz. Kaybediyoruz.

 
Alt 13 Mart 2022, 09:00   #3
narcissism
Lyra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4 katı diyoo para diyoo dksjks

________________

"yoksun diye bahçemde çiçekler açmıyor bak,
gel de görüp açılsınlar, devşirip göğsüne tak."
 
Alt 13 Mart 2022, 09:06   #4
Standart

Alıntı:
Lyra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4 katı diyoo para diyoo dksjks

Asıl para ölümlü trafik kazasında. Boşanma işi hamallık.

________________

.










-barışa giden yolda birbirlerini vurdu aynı tanrı'nın çocukları..-
 
Alt 13 Mart 2022, 09:07   #5
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Evlilik oranlarinin git gide azaldigi ve bosanma oraninin %80’lere ulastigi gunumuzde, artik her an esinizi kaybedebilirsiniz.


nasil motive ediyo sjxjdkfnfnx sesli güldüm

________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:47.