IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Mart 2020, 20:17   #1
Standart Kalp kirici bir ayriliktan sonra kadinlarin yaptiklari

1. Hareket’ Elbette her ayriliktan sonra yasadiginiz sehri degistiremezsiniz ama cogu insan icin icinde bulundugu sahneyi degistirmek, kirik bir kalbi onarmak icin baslica tercihlerden birisi. Yine de dusunmeden hareket etmemek lazim. Yeni bir sehirde baslangic, gecmisi arkada birakmak icin cazip gorunse de ilk heyecan dindikten sonra pismanlik yaratabilir.
2. Dekorasyonu yenilemek’ Ilk secenege yakin ama daha cok eski sevgilisi ile birlikte yasayan ve simdi evi yalniz kullanmaya baslayan kadinlar icin… Bu gelismenin avantajlari olacagi gibi birden bosluk hissi yaratacagindan can sIkicidir da. Yeniden dekore etmek, kucuk degisimler de olsa, yalniz yasamaya baslamak icin bir cesit sembolik atilim olacaktir. Ustelik yeni tercihler daha feminen bir cizgi izleyebilir ve sadece sizin kisiliginizin yansimalari olabilir.
3. Yeni bir hobi edinmek’ Yeniden bekar olmak kendinizi iyi hissetmenize sebep olabilir ama yine de daha once birlikte gecirdiginiz zamani su an degerlendirmek icin farkli yonelimlere ihtiyaciniz olacak. Yeni bir hobi edinin, uzun zamandir ogrenmek, yapmak istedikleriniz icin artik yeterince vaktiniz var. Sonunda yoga hevesinizi gercek bir rituele cevirebilir, kendi kiyafetlerinizi dikmeyi deneyebilir ve hatta uzun zamandir istediginiz Ispanyolca kurslarina baslayabilirsiniz…
4. Ruhsal ve fiziksel arinma’ Ayriliklar aslinda bir nevi yilbasi gibi – uzun suredir yapmak ya da degistirmek istediginiz seyleri cozume ulastirmak icin cok uygun bir surec. Uzun zamandir vejetaryen olmayi dusunuyor ancak bunun icin gerekli motivasyonu saglayamiyor olabilirsiniz. Ve bu tur zorlu bir seyin uzerine gitmek sizin icin telkin edici olabilir. Ya da iliskiniz surecinde daha icinize kapanik oldugunuzu mu dusunuyorsunuz, iste daha cok insanla iletisime gecmek ve onlara guvenmeyi ogrenmek icin dogru zaman.
5. Tatil, tatil,tatil !’ Yalniz ya da bir arkadasla birlikte, hatta bir grup arkadasinizla birlikte, monoton gundelik hayatinizdan bir sureligine de olsa kurtulmak ayrilik sonrasi yapilacaklar listesinin basinda geliyor! Kacmak diye nitelendirin isterseniz ama ufak bir hafta sonu kacamagi ya da sirt cantasini toparlayip Avrupa seyahatine cikmak, kendi kucuk dunyanizdan cikarak bakis acinizi genisletmek icin ideal.
________________

Bizde Mutsuz Olalim ~
 
Alt 04 Mayıs 2021, 11:53   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Direk saç kesimi yapıyorlar ama saça yazık

________________

~ E & B ~
 
Alt 04 Mayıs 2021, 14:32   #3
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ruhsal ve fiziksel arinma’

Bu ben kendimi filmlere, şarkılara vururum.

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 
Alt 09 Ekim 2022, 22:33   #4
Standart

muzik dinliyip aglamak ajajaj

________________

No MoRe DramA
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:11.