IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Şubat 2020, 11:26   #1
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Istediginiz kisiyi elde etmenin sirri

1. Adim’ Buzlari kirin
Hoslandiginiz erkekle bugune kadar hic konusma imkani bulamadiysaniz, yasadiginizi ve hos bir kadin oldugunuzu ve ona ilgi duydugunuzu bir an evvel belli et*melisiniz. Nasil mi? Gulumseyin; Bir erkegin dikkatini ce*kebilmenin en iyi yolu, ona bakip tatli tatli gulumsemektir. Onunla karsilastiginizda gozlerini yakalamaya calisin ve size baktigindan emin olunca hafifce gu*lumseyin, ama sakin abartmayin! Daha sonra da “merhaba” deyip bir sohbet ortami yaratmaya calisin!
Relaks olun’ “Merhaba” dedikten sonra soyleyecek bir sey bulamayacak kadar gergin hissediyorsaniz, sakin he*men paniklemeyin! Hoslandiginiz bir erkegin yaninda guzel sohbet konulari bul*mak biraz zor gorunebilir, ama bu asa*mayi her zaman oldugun gibi davrana*rak rahatca atlatabilirsiniz.
Kucuk komplimanlar iyidir’ Ona il*tifatta bulunmak icin zamanlamanin cok onemli oldugunu bilmelisiniz. Konusmanizin hemen basinda ona yagcilik yapmaya baslarsaniz, kendini kotu duruma sokabi*lirsiniz. Sohbetiniz ilerlediginde aralara kucuk iltifatlar sIkistirirsaniz, yaninizda kendini iyi hissetmesini saglayabilirsiniz.
2. Adim’ Sonunda onunla sohbet ortami yarat*mayi basardiniz. Peki, simdi ne olacak?
Merakli olun’ Kendinden bahsetmesini saglayin.
Sizden cok konusuyorsa’ Eger sizinle sohbet etmek icin cok istekli go*runuyor ve yaninizda bulbul gibi sakiyorsa endiselenmenize hic gerek yok. Tek yapmaniz gereken, gozlerinin icine bak*mak ve onu dikkatle dinleyip konuyla ilgili sorular sormak.
Ortak yonlerinize bakin’ Tum sohbetlerinizin sonunda tek bir ortak nokta bile bulamiyorsaniz, birbiriniz icin yara*tilmadiginizi dusunmeye baslayabilirsiniz. Ama durun, hemen onyargili olmayin! Sevdi*giniz kitaplari sevmiyor, izlediginiz filmler*den zevk almiyor olabilir, ancak bu, si*zin anlasamayacaginizi gostermez. Bi*raz sabirli olun, onun zevklerine saygi duyun, siz de kendinizinkilerden bahsedin.
3. Adim’ Gorusmeye, sohbet etmeye ha*la cok istekli gorunuyor. Peki bu, sizden gercekten hoslandigi anlamina mi geliyor?
Gozlere dikkat’ Siz konusurken kendi ayaklarina bakiyorsa, bu utangac oldugunun gostergesi olabi*lir. Yok eger etrafa ve ozellikle guzel kizlara bakiyorsa, duygularindan suphe etmelisiniz.
Vucut dili’ Vucut diline cok dikkat edin! Konusurken yuzu ve bedeni size dog*ru donuk mu duruyor, yoksa her an cekip gidecekmis gibi baska tarafa mi bakiyor? Eger vucudu size donukse problem yok!
Sira sizde’ Ona ondan hoslandiginiza dair isaretler gondermelisiniz ki duygula*rinizdan haberdar olabilsin. Onunla konu*surken, tirnak yemek, saclarini kurcala*mak veya bacagini sallamak gibi tedirgin oldugunun gostergesi olan hareketlerde bulunmamaya ozen goster ve olabildi*gince rahat gorunmeye calisip gozlerinin icine bakin! Boylece yaninda rahat oldu*gunuzu fark edecek ve ona karsi nasil duygular beslediginizi kolayca anlayacak!
 
Alt 16 Mart 2022, 09:04   #2
Standart

Elde etmek için numaralara gerek yok bence ya. Gerçek aşk bi noktada geliyor buluyor sizi.

 
Alt 16 Mart 2022, 10:16   #3
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bence kadınlar birini istesin onu elde eder ya. Gerçekten seven biri gerçekten isteyen biri onu mutlaka elde eder.

________________



per aspera ad astra ✨
 
Alt 16 Mart 2022, 10:34   #4
Banlı Üye
Hesna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Hoslandiginiz erkekle bugune kadar hic konusma imkani bulamadiysaniz, yasadiginizi ve hos bir kadin oldugunuzu ve ona ilgi duydugunuzu bir an evvel belli et*melisiniz. Nasil mi? Gulumseyin; Bir erkegin dikkatini ce*kebilmenin en iyi yolu, ona bakip tatli tatli gulumsemektir.
Gidin yazın ulaşın sohbeti başlatın sohbet edin istekli olun çok istekli görünün vs vs vs
Çook tehlikeli hareketler bunlarrr ;d

İstediğiniz sizi isteyecek mi acaba sdjk
Kendiniz olun yeter
Gerisi olursa olur olmazsa olmaz

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:28.